Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Een van mijn meiden wil geen belasting betalen.

[Gesteld op: 13-10-2008]

Toelichting:
Ik heb een club, zgn. kamerverhuurbedrijf, en ik draag de belastingen af volgens de Opting-In. Nu is er een meid die geen belasting wil betalen. Kan ze bij mij werken en tot in hoeverre ben ik verantwoordelijk voor haar?
Antwoord:

Precies dat dit de reden is dat de opting-in is ingevoerd door de belastingdienst. Want die willen dat de dames nu eindelijk wat gaan betalen. Wat zal de reden zijn dat zij geen belasting wil betalen? Waarschijnlijk een uitkering. Kijk in de opting in mag jij afspraken maken wat iedere prostituee verdient.  In de oude situatie kreeg zij bijvoorbeeld van 120 euro de helft 60,- Nu is dat dus 50,-Voorbeeld je rekent voor een uur 120,- euro dat is 20,- euro voor de Belastingdienst aan BTW, blijft er over 50 voor jou en 50 voor haar. Dan gaat er nog iets aan LB af en ZVW ongeveer 8,80 dus houd zij ongeveer 41 euro over. Dat weet u ook. De berekening is duidelijk.

Maar ik begrijp niet hoe het er bij u in de club aan toe gaat. Met de opting in regel word er niet meer door de klant aan de dames betaald maar betaalt de klant het gehele bedrag inclusief dames deel aan de barmedewerker. Dus de club rekent alles af, houd de inhoudingen in voor de overheid en betaald hierna de dames netto uit. Zorg dat je de dames iedere week of iedere maand een overzicht geeft van wat je hebt ingehouden. Kijk ook wat voor contract je opsteld inzake de opting in, de BD heeft je dit toch uitgelegd.

En als zij niet wilt dat zij belastingbetaald dan heeft zij een probleem en jij ook want jij hebt de opting-in overeenkomst afgesloten met de Belastingdienst. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor de inhoudingen over de verdiensten van de prostituee, dit staat in het contract wat jij met haar samen hebt besproken, opgesteld en samen hebt ondertekent. Als dat niet gebeurt is werk je nog niet officiel in de opting in en moet je oppassen dat je later geen Belastingaanslag over je verdiensten krijgt. Want je werkt belastingtechnisch niet correct.

De Belastingdienst heeft je toko toch bezocht en je duidelijk uitgelegd wat je moest doen. Hou je hier dan ook aan en er zijn geen problemen. Als de dame geen belasting wilt betalen dan is er nog 1 mogellijkheid, nl;

als zij normaal 60 euro voor een uur krijgt dan geef je haar dat bedrag en reken je niet 120 euro maar reken je 180,- voor deze ene dame. Dat wil zeggen dat zij zich uit de markt prijst en dus geen klanten meer heeft. 

Iedere dame mag zelf aangeven wat zij verdient, jij mag zelf per dame aangeven wat je berekent aan kamer huur, dit mag ook per dame verschillen, is niet eerlijk maar het mag wel, je moet zelf een beetje creatief zijn als ondernemer in deze branche....

En anders gooi je de rotte appels er uit... Want de opting in gaat straks overal ingevoerd worden, behalve bij de raam prostituees, daar komt de Belastingdienst iedere week gewoon langs en lopen ze vroeg of laat toch tegen de lamp.

Jij bepaalt wat er gebeurt toch???

Groetjes Karel

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Een van mijn meiden wil geen belasting betalen.:

ik wil graag thuis kappen maar hoeveel mag ik bijv
      [Gesteld in Thuiswerk]
2010-01-06 20:42:39
Opting-in naast reguliere baan
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-06-24 17:09:18
Inkomen uit Engeland.
      [Gesteld in Belastingen-Overijssel]
2012-08-17 21:40:01
Dividendbelasting
      [Gesteld in Administratie]
2010-02-25 11:44:08
bijverdienen voor een 65 + er
      [Gesteld in Thuiswerk]
2010-02-18 15:33:15

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+