Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Relaties en krijg online een antwoord van de specialist in Relaties

Zelf een vraag over Relaties? Klik hier.
Meer vragen over Relaties.
De huidige beheerder van de rubriek Relaties:
Naam: Thijs van den Brink
Bedrijf: Nvs-automatisering
Reactiesnelheid: 39 uur
Waardering: 6.2 (van max. 10)
Meer informatie over Thijs van den Brink vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over RelatiesVragen over Relaties via RSS. Klik hier.
RSS over Relaties op jouw website?Vragen over Relaties op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over RelatiesVragen over Relaties via E-mail. Klik hier.

Komt het ooit nog goed?

[Gesteld op: 09-10-2008]

Toelichting:
Hoi, ik ben een meisje van 16 jaar en ik vond de afgelopen periode 2 jongens leuk. Bij de eerste was ik echt een tijdje verliefd op geweest en ik kon een leven zonder hem gewoon niet voorstellen. Wat ik vaak heb is dat als ik iemand leuk vind zo een persoon dat altijd kan ruiken. Ik hoef iemand 2 jaar als bekende te zien, Maar wanneer ik bijvoorbeeld wat voor deze persoon ga voelen, bijv na 2 jaar dan lijkt het alsof ze dat op de een of andere manier altijd kunnen weten, Terwijl ik helemaal niks doe en hetzelfde blijf als daarvoor. Na ong 2 jaar op die 1e jongen verliefd te zijn geweest, kwam ik een andere leuke jongen tegen.. En ik heb het zelf ook toegelaten en gepusht, omdat ik niet meer aan jongen 1 wou denken, Ook met deze jongen wa shet eerst zo, oogcontact en spelletje spelen, maar ik doe altijd domme dingen, Het gaat altijd ergens wel mis, Waardoor hij op mij afknapt, Ik weet nu dat jongen 1 me ontloopt, Misschien omdat hij iets over mij heeft ontdekt of gehoord, Jongen 2 ontloopt me nu ook,Vast doordat ik gewoon raar ben. Door deze deja vu, Begin ik ontzettend aan mezelf te twijfelen.. Misschien gaat het altijd zo blijven gaan !?
Ik zit er de hele tijd overin en ik ben bang dat ik overkom als een last of als een stalker,, en dat is juist helemaal niet de bedoeling.. Maar het gaat altijd zo op de een of andere manier.. Hoe kan ik dit het beste oplossen voor mezelf??

Bedankt !
Antwoord:

Hoi,

Je hebt twee keer min of meer hetzelfde mee gemaakt. In je beleving was dat heftig en niet voor herhaling vatbaar. Jij hebt dit opgevat dat jij het was die hiervoor verantwoordelijk is. Dat jij raar bent omdat het niks werd met die jongens. Kan het niet zo zijn dat zij degenen zijn die raar zijn? Een beter woord voor raar is ''anders'' of ''afwijkend''. Beter kunnen we stellen dat jullie gewoon niet bij elkaar pasten. Dat is een andere insteek en leuker om mee om te gaan dan je zelf of anderen raar vinden. Tegelijkertijd is anders zijn vaak de charme van iemand. Of jij dat nou bent of een van die jongens of wie dan ook. Draai het dus eens om. Dit is niet de waarheid verdraaien maar er anders tegen aan kijken. Je hoeft je echt nergens zorgen over te maken. Wat er gebeurd is, is heel normaal. Je moet gewoon je weg vinden en dat krijg je door allerlei ervaringen op te doen. Dit was er weer eentje waardoor je weer iets wijzer wordt. Over een tijdje wil je niet weten hoe je hier tegen aan kijkt. Heel anders.

Natuurlijk denk je wel eens aan wat anderen van je vinden maar iedereen vindt wel iets van een ander. Het gaat erom wat jij van jezelf vind en mensen die er voor jou toe doen. Jezelf een fijn mens en leuk vinden is onmeetbaar belangrijker dan wat anderen vinden. Waarom zou jij trouwens een last zijn of een stalker? Vraag je eens af waarom je dat zegt. Je weet ook niet zeker wat die jongens eigelijk vinden. Dat vul jij zelf in. Je denkt dat zij dat denken Zie je dat zelf ook in?

Ga gewoon lekker verder met je leventje. Jongens komen en gaan. Het gaat om jezelf en jij bent dik in orde. Neem dat van mij aan.

Groetjes,

Maurice.

 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Relaties:
Alleenstaanden
Bemiddeling
Dating
Familie
Gezinstherapie
Huwelijk
Partnertherapie
Relatieproblemen
Relatietherapie
Gerelateerde vragen aan Komt het ooit nog goed?:

jankende hond
      [Gesteld in Huisdieren]
2007-10-29 10:44:01
mijn hond am.buldog blijft in zijn staart bijten
      [Gesteld in Huisdieren]
2007-11-06 22:33:12
wat kan ik doen???
      [Gesteld in Incasso]
2008-01-28 16:41:36
Reactie:Hoe red ik mijn relatie met mijn vriend.
      [Gesteld in Relatieproblemen]
2011-02-04 17:47:15
Mijn bouvier hangt verschrikkelijk aan mij.
      [Gesteld in Hondengedrag]
2011-11-25 15:49:31

Gemiddelde score Relaties: 6.7 (334x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+