Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Relatieproblemen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Relatieproblemen en krijg online een antwoord van de specialist in Relatieproblemen

Zelf een vraag over Relatieproblemen? Klik hier.
Meer vragen over Relatieproblemen.
De huidige beheerder van de rubriek Relatieproblemen:
Naam: Jan Duits
Bedrijf: ReŰel
Reactiesnelheid: 38 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Jan Duits vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over RelatieproblemenVragen over Relatieproblemen via RSS. Klik hier.
RSS over Relatieproblemen op jouw website?Vragen over Relatieproblemen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over RelatieproblemenVragen over Relatieproblemen via E-mail. Klik hier.

relatie probleem tussen mij en me vriendin

[Gesteld op: 24-09-2008]

Toelichting:
hallo ik wil mijn relatie heel graag zien te redden ik heb een hele grote fout gemaakt waardoor ik haar kwijt ben geraakt ze is zwanger en al van mij en doet me dus ook zeer pijn dat ik der kwijt ben ik had destyds een profiel op een soort van chatsite zij had er ook een alleen ik typte vaak vrouwen aan en een reactie gegeven aan die vrouwen dat ze er goed uit zien en al die dingen meer paar ervan hadden mij telnummer maar heb ze voor de rest nooit in het echt gezien of afgesproken wilde dat ook niet maar me meisie dacht dat van wel ok kan ik inkomen en haar geen ongelijk in geven had niet verwacht dat ze het zoerg op zou nemen en er dus een punt achter te zetten ik heb sinds kort weer contact met der en we hebben gepraat en onze dingen voor gegooit waar het fout is gegaan nou moet en wil ik haar mij vertrouwen weer terug zien te geven aan de ik wil alleen maar haar zij is mijn prinses op het witte paard niet alleen voor het kindje wil ik terug naar der maar vooral voor haar ben gewoon helemaal verliefd op der heb in middels die site verwijderd en ook een ander nummer genomen maar ik blijf het moeilijk vinden dat ik haar misschien nog niet terug krijg terwijl ik dat juist wel wil heel graag zelf en ik weet het niet meer nou wat ik wel zou moeten doen en niet om haar bij vertrouwen terug te kunnen geven ze weet dat ik het wel wil dat heb ik der al vaker gezegd misschien kunt u mij helpen hoop van u te horen
Antwoord:

Hallo,

Ze is het vertrouwen in je kwijt. Komt dat alleen door die “soort van chatsite” of is er ook nog iets anders aan de hand. Je zegt het profiel te hebben gewist en ook een ander nummer genomen te hebben. Maar, zo redeneert ze nu, een ander profiel is weer zo aangemaakt.

Wat zij wil weten van jou, is waarom je dit gedaan hebt. En wat ik me afvraag is dezelfde vraag. Waarom heb je dit gedaan? Kom je iets tekort in je relatie? Heb je (meer) spanning nodig? Flirten is leuk, maar heeft heel duidelijke grenzen.
Wil je haar en haar vertrouwen terug? Dan zul je kei en keihard je best moeten doen: kom je beloftes na, houd je aan afspraken, ben lief en attent. Kortom: laat zien dat je te vertrouwen bent.
Je schrijft dat jullie samen gepraat hebben. Ik neem aan dat je een welgemeend excuus hebt gemaakt. De komende tijd zul je echt effe met de billen bloot moeten. (in figuurlijke zin…)


Wat me wel bezig houdt is het volgende: zij maakt er een behoorlijk punt van dat je op Internet vrouwen complimenten gegeven hebt en zo af en toe je telefoonnummer hebt achtergelaten. Verder is er niets gebeurd, toch? Vanuit die situatie bekeken, is er op zich niet heel veel aan de hand. Echter: daaruit klinkt toch weer, dat er meer mis is in jullie relatie. Er lijkt me op meerdere vlakken wantrouwen te zijn. Mogelijk is er in het verleden meer gebeurd, wat tot wantrouwen heeft geleid. Maar alleen jij kunt die vraag beantwoorden.

Een tip: als je met haar praat zeg dan niet “je weet toch dat je me kan vertrouwen” of “schatje, vertrouw me nu maar.” Want dat is nu juist het punt waar het mis is gegaan.

Zeg wat je denkt, communiceer helder en geef haar vooral heel veel ruimte om na te denken en te wennen aan het idee dat de aanstaande papa weer terugkomt in haar leven.

Ik wens je in ieder geval heel veel succes én geluk!

 

Bob Konings

www.het-roer-om.nl

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan relatie probleem tussen mij en me vriendin:

wat doe ik met mijn relatie? ik wordt er depri van
      [Gesteld in Psychologie]
2009-06-09 19:53:38
Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
Hoe los ik dit op?
      [Gesteld in Zelfdoding]
2010-02-05 17:16:14
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55
nieuwe relatie met jonge kinderen.
      [Gesteld in NLP]
2013-02-13 16:26:09

Gemiddelde score Relatieproblemen: 9.1 (119x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+