Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Relaties en krijg online een antwoord van de specialist in Relaties

Zelf een vraag over Relaties? Klik hier.
Meer vragen over Relaties.
De huidige beheerder van de rubriek Relaties:
Naam: Thijs van den Brink
Bedrijf: Nvs-automatisering
Reactiesnelheid: 39 uur
Waardering: 6.2 (van max. 10)
Meer informatie over Thijs van den Brink vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over RelatiesVragen over Relaties via RSS. Klik hier.
RSS over Relaties op jouw website?Vragen over Relaties op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over RelatiesVragen over Relaties via E-mail. Klik hier.

wat wil en verwacht ik nou eigenlijk(4)

[Gesteld op: 01-09-2008]

Toelichting:
Hoi Maurice,

Bij deze wil ik je even bedanken voor je antwoord. Ik heb haar duidelijk gemaakt dat ik momenteel geen relatie wil en dat het mij irriteerd hoe ze nu doet, en alhoewel ik haar niets kan verbieden, het mij toch pijn doet om haar zo te zien doen met die gasten. Het rationele is in dit geval inderdaad zeker weten beter en het beste maar de irritatie en pijn en boosheid die het mij doet is zo erg! Blijf rationeel denk ik dan maar maar het is moeilijk.

Later merkte ik dat ze via haar broertje zn hyves mijn profiel had bekeken en ze zich afvroeg wie 2 meiden waren(1tje een collega die ik nooit spreek, maar een vriend had een grappig bericht over haar neergezet waarop mn ex weer het mug- OLIFANT verhaal maakte en de ander was een nicht van mn broer zn vriendin die ik een keer gezien heb op een verjaardag maar verder nooit spreek.) Vond dit wel grappig omdat het mij toch een gevoel gaf dat ze ermee bezig was. Ze vroeg namelijk ook af of ik haar nog wel leuk vondt. Ik ben toen naar mijn mening duidelijk geweest door te zeggen ja, maar dat ik nu geen relatie wil en even rust wil hebben. Ik kreeg toen terug dat ze niets verwachtte en dat ze er vanuit gaat dat wat we hadden nooit meer iets wordt.

Overigens wel grappig, mijn broer en zn vriendin kwamen haar gisteren tegen in de supermarkt. Ze hebben absoluut geen problemen met haar. Ze zeggen hallo en er komt een vaag gemompel terug om er vervolgens achter te komen dat zij hun uit hyves gegooid heeft en dat terwijl hun juist voor haar klaarstonden als ze problemen met mij had...Wat is je mening over zoiets?

Bedankt nogmaals voor je antwoorden en mn waardering in gevoel en beoordeling is groot. Ik bekijk het nu van een hele andere kant waardoor ik me ietwat minder slecht voel over de hele situatie!

Groetjes
Groetjes
Antwoord:

Hoi,

Ik wil even kort inspringen op het rationeel willen zijn. Ik vind het belangrijk dat je dit nu weet dus daarom even een korter antwoord. Ontken je irritatie, pijn en boosheid niet. Integendeel, voel ze en probeer te accepteren dat ze er zijn. Dat is helemaal niet erg. Probeer juist te voorkomen dat je alles gaat rationaliseren want dat werkt averechts. Het gaat erom om ongeveer de balans tussen ratio en gevoel te hebben. Zo voorkom je dat je alles gaat beredeneren en niks met je gevoelens aanvangt. Het is erg moeilijk joh, die gevoelens. Mijn ervaring is dat je daar nu eenmaal door heen moet. Misschien kun je ook steun krijgen van vrienden en familie.

Goed gedaan dat je haar duidelijk hebt vertelt hoe het voor jou zit. Echt! Je wilt even geen relatie. Besef je wel dat ze er misschien niet meer is als je wel weer wilt. Dat hoort bij een keuze maken. Zij schijnt er zich ook bij neer te leggen. Wat betreft de ontmoeting in de supermarkt. Jammer dat ze er zo mee om gaat. Misschien is ze gewoon de situatie zat en wil even alles weggooien wat hiermee te maken heeft. Hoeft niet persoonlijk naar je broer en zijn vriendin toe te zijn.

Blijf lekker achter je standpunten staan en probeer de moeilijke momenten te counteren door er bijvoorbeeld met een naaste over te praten. Gewoon samen zijn leidt ook al af.

Bedankt voor jouw waardering. Het is echt erg fijn om te horen dat je er iets aan hebt. Als je nog iets kwijt wilt dan hoor ik het wel.

Groetjes.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Relaties:
Alleenstaanden
Bemiddeling
Dating
Familie
Gezinstherapie
Huwelijk
Partnertherapie
Relatieproblemen
Relatietherapie
Gerelateerde vragen aan wat wil en verwacht ik nou eigenlijk(4):

Hoe los te laten, te accepteren en verder te leven
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-12-12 21:59:32
risico's bilvergroting
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2008-02-28 19:39:51
paard met staartmanenexceem is dat koop ontbindend
      [Gesteld in Advocaten-Drenthe]
2007-11-04 21:21:20
Zijn mijn wijnen nog drinkbaar?
      [Gesteld in Wijn]
2010-05-26 13:49:37
Hoe exploitatiebegroting juist opstellen?
      [Gesteld in Accountancy]
2009-12-13 12:20:25

Gemiddelde score Relaties: 6.7 (334x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • kunst expertise
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  257468
  Beheerders:  1025

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  168 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+