Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

emailconsult

[Gesteld op: 30-08-2008]

Toelichting:
Hoi,

ik zag dat je ook een emailconsult kan geven om een bachbloesem remedie samen te stellen. Waar en hoe gaat dat in zn werk? Ik kon het zo snel niet vinden namelijk:) Welke informatie zou je van mij nodig hebben in dat geval?
Alvast bedankt voor je antwoord!
Antwoord:

Hallo,

Om te beginnen, antwoord ik meestal sneller, maar als je op een beurs staat in het weekend dan komt dat er niet van....waarvoor excuses.

Ik geef inderdaad ook emailconsulten omdat me de afgelopen jaren gebleken is dat dat voor veel mensen een uitkomst is, hoewel er ook nadelen aan zitten...

In principe werkt het zo, dat mensen die daar prijs op stellen zo'n consult vragen; en als ik hier bij Gratis Adviseurs een vraag heb en door de regels heen lees dat er meer is, of gewoon bij voorbaat de situatie al van dien aard vind dat ik het niet op een verantwoorde manier in een “kort” en gratis advies kan doen, dan zeg ik dat ook wel in mijn antwoord.

Om te beginnen werk ik niet met standaard vragenformulieren; mensen mogen me hun verhaal mailen of dat nu ½ of 2 a4 tjes bedraagt. Ik geef ze dan 2 mogelijkheden: een kort consult waarbij ik de remedies geef en uitgebreidere tekst en uitleg geef of een uitgebreider consult waarin ik ook andere adviezen en bijvoorbeeld aromatherapieadviezen verwerk. Vervolgens handelen we het administratieve gedeelte af en ondertussen ga ik e.e.a. vast lezen en stel nadere vragen of verduidelijkingen.Daarna kom ik met een uitgebreider advies per mail, waarin ik naast het betreffende Bachbloesemadvies ook informatie geef over remedies, info die je niet zelf van het internet kunt plukken, omdat die achtergrondinformatie voortkomt uit de samenwerking met de Bachbloesemproducent, wiens beschrijving van de remedies veel uitgebreider en gespecificeerder is. Soms maak ik ook gebruik van omschrijvingen uit andere literatuur, eigen ervaringen etc.

Ging het om een combi-consult (dus Bachbloesems én aromatherapie), dan doe ik hetzelfde voor de gekozen etherische oliën.In beide gevallen, een korter of een uitgebreidere versie van het emailconsult, zit er bij de prijs van het consult een flesje Bachbloesems begrepen, alsmede een in het Nederlands vertaalde emailfolder van de producent.

De kritiek die mens wel eens heeft op emailconsulten is dat je niet het visuele contact hebt en gelijk verduidelijking kunt krijgen. Dat klopt....maar ik ga er vanuit dat mensen die bij mij aankloppen best wel snappen dat ze er zelf bij gebaat zijn dat ze volledige openheid van zaken geven op dit betreffende gebied en mij ook eerlijk vertellen wat er precies speelt en hoe ze zich voelen daarover.

Aanvullende vragen worden dan ook vaak weer uitgebreid beantwoord. Als ik denk dat ik het plaatje compleet heb, dan maak ik de remediekeuze en werk het advies verder uit.

De tarieven voor een kort consult zijn per 1 september 2008 12,50, die voor een langer consult 22,50. Ik hoop dat e.e.a. voldoende duidelijk is geworden, zoniet, dan zie ik u verdere vragen tegemoet.

Vriendelijke groet,Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan emailconsult:

reactie antwoord ik ben zelf begonnen met remedie,
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2006-12-17 13:12:46
welk traject moet ik in om het aan te tonen cvs
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2008-03-25 15:58:42
wat te proberen? Bachbloesem of toch relatine?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2008-10-03 07:08:09
Ondersteuning bij afkicken?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-01-26 09:50:23
kattenpoep op de deurmat
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2009-10-07 14:01:47

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+