Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Huwelijk
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Huwelijk en krijg online een antwoord van de specialist in Huwelijk

Zelf een vraag over Huwelijk? Klik hier.
Meer vragen over Huwelijk.

Beheerder worden?

De rubriek Huwelijk heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Huwelijk Klik hier.

RSS over HuwelijkVragen over Huwelijk via RSS. Klik hier.
RSS over Huwelijk op jouw website?Vragen over Huwelijk op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over HuwelijkVragen over Huwelijk via E-mail. Klik hier.

Doorgaan of stoppen?

[Gesteld op: 24-08-2008]

Toelichting:
Sinds 5 jaar heb ik een relatie.Sinds twee jaar hebben we een huis gekocht. We hebben altijd (communicatie)problemen gehad.Sinds een aantal jaar heb ik een kinderwens. Eerst moest ik hem 'overhalen'om er over na te denken. Uiteindelijk zegt ie dat hij het wil. Voor mij. Om mij gelukkig te maken. Maar ik weet dat hij het prima vindt zonder.In het begin van onze relatie hadden we al veel ruzie. Heb vaak op het punt gestaan weg te gaan, nooit doorgezet.Onze verschillende achtergronden en het gebrek aan oprechte aandacht wat ik ervaar, begint me nu echt op te breken.Mijn kinderwens is er nog steeds, maar ik twijfel aan hem als mijn partner en als vader.Ik wil hem alleen geen pijn doen,want ik hou natuurlijk wel van hem. Hij stelt zich altijd emotioneel afhankelijk op;ik wil ook wel eens echte steun van hem. Voel me vaak onbegrepen,en hij eigenlijk ook. Er zijn natuurlijk ook zaken die wel heel waardevol zijn aan hem. Hij steunt me volop in mijn carriere (ik ben zangeres) en dat is echt niet altijd makkelijk. Hij is betrouwbaar. Maar communicatief gaat het vaak mis.Langsgaan bij mijn ouders is een hele grote opgave voor hem. Er is dan ook altijd spanning als we er zijn.Hij heeft een hele moeilijke jeugd gehad waarin hij is mishandeld. Ik wil dat hij hierover praat, zeker voordat er kinderen zouden komen.Maar nu schuif ik dat voor me uit.Ben ik te veeleisend? We hebben net ons huis verbouwd,hij maakt het allemaal prachtig.Maar van binnen ben ik niet blij, ik weet het gewoon niet meer. Moet ik hiermee doorgaan, evt.met hulp van een therapeut,of kan ik er beter mee stoppen.Ik vind het erg om te zeggen maar de kans is groot dat ik dan nooit kinderen zal krijgen, aangezien ik al 32 ben.
Antwoord:

Hallo,

En de klok tikt maar verder, zo voelt dit voor jou .... elke dag is dan een verloren dag, en jou liefde voor je man (hoe jij het ook als goed wilt ervaren) zal toch steeds minderworden. Omdat je vind dat hij alleen maar matrialisties bezig is.   Zijn huis moet perfect zijn ..... maar hij ziet niet dat jij een schreeuwende in de woestijn bent.

Jou man wilt hellemaal geen kinderen en voor hem is uitstel.... afstel.    De keus zal bij jou liggen, wil je zo doorgaan met de kans kinderloos te blijven. Of zeg je tegen hem of je doet wat ik nou wil en anders ga ik het ergens anders zoeken.   je begrijpt wat ik bedoel.

Maar jou kinderwens kan op jullie dramatiche uitwerking hebben of krijgen .... kijk als hij nou niet zou kunnen heb je je er maar bij neer te leggen... maar hij douwt je aan de kant en gaat met zijn eigen ego bezig.

Het is en blijft jou keus.... en dan kan je alle theraoeuten af lopen ...jou wens die blijft, dus hou het geld in je zak.  Je man moet geholpen worden ..... hij heeft angst en dit zit diep.....  Maar dat jij je kans groot acht om nooit moeder te mogen zijn, is in deze heel groot en kan je dus gellijk in krijgen.

Laat je man hulp zoeken (wat hij niet nodig zal vinden).... Maar dan???

Sterkte......

André.....

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Huwelijk:
Bruidsmode


Gerelateerde vragen aan Doorgaan of stoppen?:

roken???
      [Gesteld in Nicotineverslaving]
2007-03-13 13:55:27
Hoe kan hij stoppen met roken ?
      [Gesteld in Nicotineverslaving]
2011-01-12 12:15:14
MIJN VROUW WERKT SINDSKORT IN DE PROSTITUTIE
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-03-08 15:00:02
ik wil stoppen met aftrekken
      [Gesteld in Seksualiteit]
2009-06-13 21:58:13
hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25

Gemiddelde score Huwelijk: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+