Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

dag in dag uit bachbloesem geven Ó paarden ?

[Gesteld op: 20-08-2008]

Toelichting:
Aangezien paarden soms nogal nerveus kunnen zijn tijdens het vervoeren per trailer overwegen we om hen bachbloesemdruppels te geven. Zo hopen we zouden ze tijdens het transport rustiger zijn. We zouden dit echter wel het ganse jaar door willen geven aangezien het toch moeilijk blijkt om net voor een verplaatsing nog iets aan een paard toe te dienen dat hen dan nog rustig maakt. Ook tijdens de wintermaanden zou dit voor ons goed zijn daar ze dan minder buiten op de weide kunnen en daardoor ook wat heviger en nerveus zijn.Zal het produkt door langdurig toe te dienen niet aan werking verliezen ? Zal er gewenning aan het produkt zijn ? Waar kunnen we dit verkrijgen ? Hoeveel mag ik er hen van geven ? Kan ook ik dit nemen ? Hoe veel en voor hoe lang ? Alvast hartelijk dank voor de info.
Antwoord:

Beste vragensteller,

Ik stel voor dat u eerst eens het artikel leest over de toepassing van Bachbloesemremedies bij dieren dat geschreven is door mijn collega/producent Bachbloesemremedies en Bachbloesemtherapeut Jacques David : http://www.ximenes-nl.com/article.php3?id_article=59 alsmede het artikel op mijn eigen site (www.ximenes.nl in de rubriek Bachbloesemtherapie). Na het lezen hiervan zult u begrijpen dat het in principe niet nodig zal zijn om het hele jaar door de remedies te geven, maar gewoon zolang als nodig is om het gedrag te stabiliseren, en bijvoorbeeld de dag voor het vervoer de Eerstehulpremedie te geven als extra ondersteuning.

Voor de wintermaanden zou weer een speciale samenstelling gemaakt kunnen worden. Als je de remedies gewoon maar langdurig blijft toedienen zonder dat daar een aanleiding toe is gebleken, dan zullen ze niet hun werkzaamheid verliezen, maar ze zullen gewoon niet noodzakelijk zijn en dus daarom niet werken (ik geef toe, dat is een nuanceverschil).Gewenning treedt niet echt op, wel kan het zo zijn dat ieder dier, net als ieder mens, wisselend reageert op de remedies. U zult zien dat met wat eenvoudige tips uit de folder (ik bedoel de folder die mijn klanten altijd per email krijgen als ze bestellen) en na het lezen van deze artikelen, dat u een heel eind kunt komen om in te spelen op bepaalde ongemakken. Bachbloesemtherapie is voor alles een eenvoudig toe te passen therapie, en de rol van de therapeut is eigenlijk om een blik van buitenaf op de zaak te werpen en daar een advies over uit te brengen als men er zelf niet helemaal uitkomt. Zo wilde de grondlegger van de bloesemremedies, Dr. Bach het ook: in ieder gezin een doos met remedies; zodat deze vorm van “genezing”voor iedereen toegankelijk zou zijn. Uw vraag of u ze zelf kunt innemen is hiermee ook beantwoord: JA uiteraard !

U kunt de remedies in de natuurwinkel kopen of via het net bestellen bij een van de vele webwinkels. U zult merken dat er meerdere merken zijn, waarbij het voor de consument nogal eens verwarrend is of al die merken inderdaad wel de “echte” bloesemremedies zijn. Ook in winkels, en dan met name drogisterijen, weet men vaak niet veel van de wijze van toedienen en de zaken die er ook bij kunnen meespelen, zoals de (mogelijke maar niet vaak voorkomende ) beginverergering en hoe je daar mee om moet gaan. Het gaat daar vooral om de verkoop. Mijn advies zou dus zijn om ook uw licht eens op te steken bij een therapeut op dit gebied, de meesten zullen dozen voor u kunnen bestellen, of er wellicht eentje op voorraad hebben staan. Uiteraard is het ook altijd mogelijk (althans bij mij dan: ik spreek hier voor mijzelf) om e.e.a. gefaseerd aan te schaffen ivm, de kosten, of om gewoon te beginnen met enkele zorgvuldig gekozen voorraadflesjes, waar u dan zelf u gebruikersflesjes voor de paarden en uzelf mee kunt maken. Uiteraard kan ik u daarbij nader adviseren, als u aangeeft waar de urgenite ligt qua remedies/probnlemen waarvoor u remedies wenst te gebruiken.

Als u echter nog helemaal niet bekend bent met Bloesemremedies, dan zou ik u adviseren om ook eens te beginnen met een flesje Eerstehulpremedie, om eens te kijken wat u daar allemaal mee kunt in de praktijk. Als u deze remedie hebt leren kennen, dan gaat er een wereld voor u open en leert u goed de mogelijkheden van de remedies kennen.

Als u in de buurt van Hattem/Zwolle woont: er komen weer korte, cursussen bij de Volksuniversiteit Heerde-Epe, waar u in twee avonden meer tekst en uitleg kunt krijgen over gebruik en toepassing.

Ik hoop dat uw vragen hierbij zijn beantwoord. Wilt u meer tekst en uitleg, dan kan dat uiteraard altijd. U kunt dan 'of een nieuwe vraag stellen, 'of mij een mailtje sturen via het contactformulier van mijn site (zie profiel).

Ik wens u in ieder geval veel succes toe met uw ontdekkingsreis in Bloesemland !

Vriendelijke groet,

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan dag in dag uit bachbloesem geven Ó paarden ?:

Mag een extern bedrijf gegevens aan derden geven?
      [Gesteld in Privacywetgeving]
2009-12-16 08:19:59
persoonlijk dossier.
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2011-03-11 01:37:28
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
outlook express importeren op mac
      [Gesteld in Computersoftware]
2012-11-22 15:59:17
Mag de knvb een belgisch stadionverbod overnemen?
      [Gesteld in Sportrecht]
2014-01-23 02:59:16

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258155
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+