Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Neurologische Stoornissen » Chronisch Vermoeidheidssyndroom
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom en krijg online een antwoord van de specialist in Chronisch Vermoeidheidssyndroom

Zelf een vraag over Chronisch Vermoeidheidssyndroom? Klik hier.
Meer vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

Beheerder worden?

De rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom Klik hier.

RSS over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via RSS. Klik hier.
RSS over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website?Vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via E-mail. Klik hier.

Mijn PKR ligt veel te hoog.Is dit giftig? dodelijk

[Gesteld op: 01-12-2006]

Toelichting:
Mijn PKR ligt veel te hoog.(pro kinase R). Wat doet dit precies? giftig?dodelijk? Krijg nl. veel ontgiftingsprodukten maar word niet veel wijzer uit de medische artikelen. Hoe komt dat men dit dan zoveel kan aanmaken? Dank
Antwoord:
U kan deze vraag het best richten tot het laboratorium dat deze testen ontwikkelde, nl. www.redlabs.com. U kan de vraag ook richten naar het centrum van Prof. dr. Kenny De Meirleir te Neder-over-Heembeek die deze testen voorschrijft.

R.E.D. Laboratories is een Belgisch biotechnologisch bedrijf dat gevestigd is in Zellik, België; het werd opgericht in 1998 en groeide uit van twee naar 16 werknemers (hoofdzakelijk wetenschappelijk personeel) in drie jaar tijd. Het Bedrijf werd oorspronkelijk opgericht met als doel een diagnostische test voor één bepaalde aandoening te ontwikkelen, namelijk het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). In januari 1999 haalde het Bedrijf 3.3 miljoen euro investeringskapitaal op om zo de werkzaamheden van het klinisch laboratorium te kunnen uitbreiden. Het management van R.E.D. Laboratories besloot tevens het kapitaal te investeren in het uitbouwen van een eigen onderzoeksteam.
De voorbije drie jaar besteedde R.E.D. Laboratories haar energie en activa in het bestuderen van de biochemische, moleculaire en cellulaire signalisatiewegen die verstoord zijn bij CVS en andere chronische immuunziekten. Als resultaat hiervan spitst het Bedrijf zich nu toe op de ontwikkeling van klinische diagnostische testen en therapeutica voor chronische immuunziekten.
R.E.D. Laboratories bestaat uit twee afdelingen: de diagnostische afdeling, gericht op het ontwikkelen van diagnostische testen (zowel eigen ‘in house’ specifieke testen, als testen die door andere klinische laboratoria kunnen gebruikt worden) en de therapeutische afdeling, dewelke nieuwe geneesmiddelen ontwikkelt en in vitro test; de aanvang van klinische studies wordt gepland voor het einde van het jaar 2002.
Het wetenschappelijk karakter van het Bedrijf is gebaseerd op het karakteriseren van twee biochemische signalisatiewegen binnen in de cel: de 2’-5’ Oligoadenylaat Synthetase/RNase L signalisatieweg en de dubbelstrengig RNA-afhankelijke proteine kinase (PKR) signalisatieweg. Diepgaand onderzoek gedurende de laatste drie jaar resulteerde in het identificeren van talrijke diagnostische merkers voor verscheidene chronische ziekten zoals Multiple Sclerose en kanker en leidde eveneens tot het identificeren, het testen en het patenteren van nieuwe geneesmiddelen voor de behandeling van CFS en M.S..
www.redlabs.com
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Mijn PKR ligt veel te hoog.Is dit giftig? dodelijk:

Trainingsschema?
      [Gesteld in Fitness]
2009-01-08 15:17:05
Wat is een goed fitness schema?
      [Gesteld in Fitness]
2008-01-16 12:58:01
Armen trainen dmv halters en breder worden.
      [Gesteld in Fitness]
2010-03-18 17:25:46
Hoe kan ik buik, borst en arm spieren trainen?
      [Gesteld in Fitness]
2011-03-21 21:55:33
hulp nodig bij trainings schema.
      [Gesteld in Fitness]
2010-09-27 18:42:52

Gemiddelde score Chronisch Vermoeidheidssyndroom: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258135
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+