Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

mijn dochter heefd een lichte vorm van borderline

[Gesteld op: 03-08-2008]

Toelichting:
mijn dochter heefd een kind van bijna 2jaar,zij is meerdere malen door haar vriend aan de kant gezet,ook toen ze 3mnd zwanger was van hem.
hij is verslaafd aan alcohol en soms gebruikt hij drugs,wij hebben al veel problemen op moeten lossen door hem,maar nu heefd hij mijn dochter zo ver dat zij alleen maar geloofd in wat hij zegt.
hierdoor is het kind heel onrustig geworden.
hij bepaalt wat er gebeurt en elk weekend is er ruzie omdat hij wil stappen gaan.zij zet hem dan buiten de deur en s'maandags komt hij weer terug.mijn kleindochter wil niwt naar huis als ze bij ons is en als hij daar is en je zegt het woord papa dan word het kind baldadig.mijn dochter zegt dat ze dit niet meer wil voor haar kind maar toch neemt ze hem telkens terug omdat hij de vader is en volgens de huisart een psygopaat.
mijn dochter maakt mij continu verwijten en heefd mij zelfs zover gedreven dat ik het kind een keer meegenomen heb zonder toestemming van haar,omdat ze gedreigt had om het dood te steken,ik heb hiervoor 3 dagen in hechtenis gezeten,ik kan verder niks doen maar kunt u mij zeggen waar ik hulp kan vinden,want ik heb al jeugdzorg gebelt maar als die komen dan is er volgens hun niks aan de hand.is mijn dochter in staat om mijn kleinkind op te voeden,ik heb hier geen goed gevoel bij zolang hij daar is neemt zij afstand,en hij heefd mijn kleindochter een keer geslagen dat zijn vingers in haar arm stonden,ze zegt dat het kind vervelend is en bij ons hebben wij er geen last van.het kind mag ook bijna geen contact hebben met onze familie alleen met familie van hem.ik weet niet meer wat ik nog kan doen want als ik iets zeg mag ik mijn kleinkind niet meer zien.
radeloze oma.
Antwoord:

Excuses voor het late antwoord. Ik had prive-omstandigheden die mij bezig hielden.

Ik vind het bijzonder lief van u dat u deze vraag stelt voor uw kleinkind. Het antwoord op deze vraag is niet makkelijk. Het is ook een probleem dat vaak voor komt bij vrouwen met borderline die een kind en relatie hebben. Vaak gaan ze onveilige en mishandelende relaties aan. En zorgen voor een kind als je borderline hebt gaat vaak ook niet goed. En meestal houdt het kind er later ook gevolgen aan over en zal zelf hulp nodig hebben.

Het kind is nog jong. Het is wel zaak om zo snel mogelijk in te grijpen als je het kind een kans wilt geven. Het probleem met de hulpverlening in Nederland is dat deze op papier goed in elkaar zit maar in de praktijk zijn er nogal wat kinderen die de juiste zorg niet krijgen en hierdoor alsnog problemen geven.

Ik ben niet op de hoogte van de situatie op hulpverleningsgebied in de omgeving waar u woont. Ik raad u aan om als eerste naar het maatschappelijk werk te gaan en het probleem daar voor te leggen. Mocht dit niet werken, bel dan gerust de kinderbescherming voor advies. Vaak is het via via mogelijk om terecht te komen bij iemand die je helpt en begeleid. Het is vaak en kwestie van het ontmoeten van een hulpverlener die toevallig een warm en goed hart heeft die wat voor je wilt doen. Excuus voor het wat onduidelijke antwoord. Maar zo ligt de situatie in Nederland jammer genoeg. Ik wens u sterkte.

Groetjes, Brigitte

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan mijn dochter heefd een lichte vorm van borderline:

graag ontvang ik meer info over schaamlipverkleing
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-15 22:11:00
risico's bilvergroting
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2008-02-28 19:39:51
Erfenis minderjarig kind
      [Gesteld in Notaris-Limburg]
2012-11-05 17:15:16
Vriendin ontkent borderline. Ik heb het ipv zij.
      [Gesteld in Borderline]
2009-10-24 14:43:41
Uit relatie stappen.
      [Gesteld in Borderline]
2012-08-03 12:04:07

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+