Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Geesteswetenschappen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geesteswetenschappen en krijg online een antwoord van de specialist in Geesteswetenschappen

Zelf een vraag over Geesteswetenschappen? Klik hier.
Meer vragen over Geesteswetenschappen.
De huidige beheerder van de rubriek Geesteswetenschappen:
Naam: CeesWillem
Bedrijf: Sunvitalife - het beste leven
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over CeesWillem vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via RSS. Klik hier.
RSS over Geesteswetenschappen op jouw website?Vragen over Geesteswetenschappen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over GeesteswetenschappenVragen over Geesteswetenschappen via E-mail. Klik hier.

Kunt u onderstaande droom uitleggen?

[Gesteld op: 13-07-2008]

Toelichting:
Mijn zoon 23 jaar, is getrouwd met een Amerikaans meisje en woont inmiddels 1 jaar in Stamford (U.S.A).Voor die tijd heeft hij toen hij 19 jaar oud was in Atlanta en in Houston gewoond voor een periode van 2 jaar. In de tussen periode is hij thuis (Nederland) geweest ca 8 maanden.Hij droomt erg veel en elke droom is een vervelende droom.
Laatst mailde hij ons (de ouders) onderstaande droom. Misschien kunt u het een en ander verklaren of uitleggen.
Ik kwam thuis van werk en ging terug naar de beringstraat (het huis waar hij is opgegroeid,later zijn we verhuisd in hetzefde dorp) zolder die toen nog 1 grote kamer was. (later verbouwd tot 2 kamers) Het raam en gordijnen waren dicht dus ik kon niet naar buiten kijken. Ik wilde gaan slapen maar dat lukte niet echt want ik voelde me raar en alles was te stil voor een gewone avond. De hele wereld leek stil te staan totdat ik wat rare geluiden hoorde die van buiten kwamen. Ik was erg bang maar deed toch de gordijnen open en schrok me rot. Ik zag alle mogelijke dieren overal vandaan komen en tot mijn schrik probeerde ze allemaal binnen te komen. Ik zocht voor iets waarmee ik mezelf kon verdedigen en sloeg de apen etc. aan de kant totdat ik ook olifanten en tijgers op me af zag komen. Plotseling zat ik in dezelfde kamer met Sjef (mijn oudste broer), pap en mam erbij op het slaapbankje die we zolang gehad hebben. We waren ieder onze ervaring aan het delen over het einde van de wereld en wat er allemaal was gebeurd. Plotseling stond ik op en wilde de tv aanzetten om het nieuws te zien toen ik een raar geluid hoorde. Een blanke man met een baardje en een pistool stond bovenaan de trap en het was geen bekende. Hij deed snel de deur open van het washok toen ik schreeuwde dat we een indringer hadden tegen pap en Sjef die verder weinig deden. Ik schreeuwde naar de man dat ik de politie ging bellen en greep de telefoon maar belde 911 in plaats van 112...even later belde ik 112 en Sjef, pap en ik besloten achter de man aan te gaan. We renden naar beneden waar 6 Gizmo\\\\\\'s (grote hond van Bram degene die dit heeft gedroomd) waren...Gizmo had zich verdubbeld. Ik dacht dat hij bezeten was en schreeuwde: in the name of Jesus Christ leave Gizmo alone waarna je de bezetenheid in Gizmo\\\\\\'s ogen kon zien verdwijnen....We liepen verder de straat op waar de indringer stond met 3 politie-auto's. Hij vertelde ons dat we zo vaak de politie konden bellen als we wilden maar ze zouden toch nooit komen.
Antwoord:
Het duiden van dromen is een uiterst riskante zaak. Een droom wordt vaak geïnspireerd door verborgen angsten, onverwerkte emoties of bepaalde wensdroomgedachten. We gaan er van uit dat de beelden die we dromen en de indrukken waaruit die beelden bestaan uit het geheugen komen. Vaak zijn ze afgeleid van waarnemingen die men vroeger heeft gedaan. Een droom wordt dan opgevat als een product van het onbewuste.
Er blijft altijd discussie mogelijk over welke interpretatie van de droom en de droominhoud nu de juiste is.
Met vriendelijke groet,
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geesteswetenschappen:
FilosofieGodsdienstwetenschapTheologie


Gerelateerde vragen aan Kunt u onderstaande droom uitleggen?:

Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28
Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01

Gemiddelde score Geesteswetenschappen: 8.8 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+