Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

═k droom regelmatig over ziekte/dood v dierbare

[Gesteld op: 08-07-2008]

Toelichting:
droom 1: Ik had een rare droom over dat mijn moeder kanker had en nog maar twee weken te leven had. We stonden in de keuken erover te praten. Er heerste een verdrietige sfeer, ik had nog niet echt de besef dat ze nog maar twee weken te leven had. Daarna liep de droom over in dat een A. (goede vriendin) ook kanker had. Ik sliep bij mijn moeder en droomde dat. Ik werd wakker in mijn droom en ik verliet heel zachtjes de slaapkamer op weg naar A. Ze woonde samen met haar vriendje. Ze hadden allebei zo druk, dat ze er niet bij stil stonden. Toen stond A in de gang met een vriendin. Een derde vroeg aan haar of ze moest helpen naar haar bestemming, want ze stond zo verloren bij. A vond dat heel prettig en ze ging samen met haar beste vriendin naar de sauna. A ging naar binnen, maar die vriendin durfde niet, omdat A zo ziek was. Toen liep ik met A ergens, we waren op weg naar huis. We praten en A gaf aan dat ze hard achteruit ging in haar gezondheid. Ik zei nog dat ik over haar gedroomd had. Ze sprak nog over een proefpresentatie die ze bij haar vriendinnen voordeed en alvast een cijfer 8,5 kreeg en vroeg aan mij of ik dat niet knap vond. Ik zei ja, maar je bent al heel goed in je studie, daar heb ik niet mijn twijfels over. We wilde een lift nemen ergens in de hal, maar die deed het niet. Toen stond ergens in een grote hal een andere lift en we moesten wachten totdat hij beneden was. Er viel, midden in de hal een kooi naar beneden, op een soort verhoging (de kooi en steen was nog heel), met een hete steen en we riepen naar jongens van "neem die steen mee", zodat wij de lift kunnen nemen.
Ergens in mijn droom was ik in een stroom met water kanoŰn, vond ik erg leuk om te doen, maar terug moest ik lopen, vanwege de veiligheid. Het begon buiten en eindigde in een soort hal als bij Snowworld, maar dan van stromend water ipv sneeuw.

Droom 2: Ik droomde over mijzelf. Dat ik ernstig ziek was, er was kanker geconstateerd. Ik kan mij droom niet meer precies herinneren. Ik was bij MediZorg, locatie buiten ofzo. Ik was met Floor, we praten over dingen, zij was zorgzaam voor mij. Toen kwam Joke ook in beeld, zij was bezorgd over mij, maar minder zorgzaam. Daarna weet ik het niet meer zo goed te herinneren. Floor en Joke waren uit beeld en ik was ergens anders, iets met sport te maken. Ik voelde me ziek, maar was niet bang. Het was nu eenmaal het gegeven en ik maakte het beste van. Ik was er heel relaxt onder, als het mij tijd is, dan is dat zo
Antwoord:

Hallo,

Jou droom over kanker ( wat voor jou als het einde betekend) maakt je wel erg bang.... en dit ondanks dat kanker nog best te genezen is...  alleen bij je moeder en A niet maar A had B en die was niet ziek. Als A ziek was ging ze niet naar de sauna, deze droom slaat meer op jou dan op iemand anders..... je moeder heeft misschien kanker of is hier al aan overleden.  Daarom ben jij als de dood dat jij het ook krijgt of al hebt. !

Maar verder droom jij over jezelf in buiten staand persoon.... jou angst voor kanker is in deze heel erg groot!  Als jij hier niets aan veranderd wordt jou droom bewaarheid.!  En dat moet je niet willen, draai om en wordt positiever ..... kanker hoeft het eind niet te betekenen, maak er een nieuw begin van.

Sterkte......

André......

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan ═k droom regelmatig over ziekte/dood v dierbare:

Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28
Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
wat is de oorzaak en wat zijn de algemene kenmerken en het verloop van het rett.
      [Gesteld in Autisme]
2007-12-05 23:26:08

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+