Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

bachbloesem voor'n paniekerig,bang,schrik hond ??

[Gesteld op: 14-06-2008]

Toelichting:
ik heb een Duitse herder van 8 mnd. die ik vanaf zijn 12 weken heb.
hij was aan het begin al terughoudend en ietsje bang..
bijv. als we langs de autoweg liepen, kroop hij steeds of sprong tegen mij aan .. maar wende er langzamaan aan, omdat we eenmaal elke dag daar liepen.

Wel is nu het probleem dat hij wanneer we in de hal van de lift mensen tegen komen, in de winkelstraat lopen..kortom bij mens/mensen..raakt hij in paniek met gespreidde ogen en wil vluchten (trek aan de lijn rent heen en weer en maakt schrik bewegingen)
schrikken doet hij ook héél vaak.
vroeger liep hij naar elk vreemde toe en liet iedereen aaien (afentoe blafte hij wel eens tegen vreemde mensen die bedrijgend eruit zagen)ook wanneer iemand op hem afstaptte om te aaien blaft hij of wil vluchten..

nu is het erger geworden nu hij 8 maanden is.. al hoeven we uit de deur te stappen en als er mensen bij de deur staan rent hij met oren naar achteren! hij wil Vluchten.
Mijn enige kans nu zijn de bachbloesems om hem enige evenwicht en kracht te geven want niets hielp (koekje vreemden negern etc).
wel het probleem is dat ik absoluut geen idee heb welk remedie ik nodig heb..


Ook vind ik 4 drp 4 maal per dag uit het samenstellingsflesje weinig. zal dat helpen. kan ik niet de remedies direct aan hem toedienen?
ibijv 1 drp vn een remedie op een koekje.. moet het echt in water? wil namelijk snel resultaat zien aangezien ik over een maand op vakantie ga..

Met vriendelijke groet..
wanhopig baasje
Antwoord:

Beste hondenbezitter/-ster,

Allereerst: heb geduld met de Bachbloesemremedies. Het is een zachte therapievorm die juist beoogd om op een rustige wijze gedragsveranderingen te verkrijgen en negatieve denkpatronen te doorbreken. Wat niet in één dag ontstaan is zal ook niet met één flesje weggaan.

Uw hond heeft duidelijk iets meegemaakt wat het de stuipen op het lijf gejaagd heeft. Dat hoeft niet iets bijzonders spectaculairs te zijn geweest in uw ogen, het gaat erom hoe de hond het ervaren heeft. Daarvoor adviseer ik de remedie Star of Bethlehem.

Dan als tweede remedie de Mimulus voor jet angstige en onzekere.

Als laatste de remedie Rock Rose die ingezet wordt bij echte paniekgevoelens. U geeft aan dat uw hond daar nogal last vanheeft: hij wil vluchten.

Geeft u deze remedies eens een poosje; ik denk dat u net als de vorige vragenstelster met de merrie niet erg lang ermee door zal hoeven te gaan; wellicht is het met 2 flesjes al geregeld; alleen stop niet te gauw als het nieuwe gedrag zich aandient; het moet wel eerst “inslijten”.

Dan nog even over de dosering: ik snap uw ongeduld, maar druppels rechtstreeks uit het voorraadflesje geven kan in incidentele gevallen meer nut hebben, maar meestal zorgt het er alleen voor dat uw flesje sneller leeg is en de omzet van de winkelier hoger ligt......

Als therapeut, die ook voorraadflesjes en gebruikersflesjes verkoopt en verstuurt, kan ik u beslist bevestigen dat het ook op Bachbloesemgebied een en al commercieel zakendoen is door de grote firma's maar ook door sommige internet-bachbloesems aanbieders. Hoe hoger de omzet hoe beter en hoe hoger de bonussen van de vertegenwoordiger of het salaris van de webwinkeleigenaar!!

Begin dus gewoon eerst met 4 maal daags 4 druppels uit het gebruikersflesje en voer dit eventueel op naar 6 x daags; het is immers de frequentie van inname die telt, niet de hoeveelheid.

Bent u naar het werk, dan kunt u ook 15 druppels in de waterbak doen per dag. Over de achtergrond hiervan: Bachbloesems worden, net als bijvoorbeeld de homeopathie, in hoge verdunning in water vele malen werkzamer.

En....vat het niet verkeerd op: misschien voor uzelf ook remedies? De hond en de eigenaar interacteren en kunnen elkaars spanning in stand houden. Ik zou op het eerste gezicht zeggen: Gentian omdat u een beetje wanhoopt en Impatiens voor het ongeduld.

Succes met de remedies en ik ben benieuwd om te horen of het heeft geholpen.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan bachbloesem voor'n paniekerig,bang,schrik hond ??:

Hoe leer ik 't bijten van duitse herder af
      [Gesteld in Hondengedrag]
2010-06-16 22:09:11
jankende hond
      [Gesteld in Huisdieren]
2007-10-29 10:44:01
hoe geef je de hond de juiste aandacht die hij wil
      [Gesteld in Hondenopvoeding]
2011-03-09 14:17:41
Bouvier gromt naar me dochter
      [Gesteld in Hondengedrag]
2014-04-10 16:34:57
hoe vermijd ik overenthousiasme in het spel
      [Gesteld in Hondengedrag]
2009-12-30 17:19:40

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+