Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Paranormale Zaken
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Paranormale zaken en krijg online een antwoord van de specialist in Paranormale zaken

Zelf een vraag over Paranormale zaken? Klik hier.
Meer vragen over Paranormale zaken.
De huidige beheerder van de rubriek Paranormale zaken:
Naam: Gerwin van der Velden
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 272 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Gerwin van der Velden vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Paranormale zakenVragen over Paranormale zaken via RSS. Klik hier.
RSS over Paranormale zaken op jouw website?Vragen over Paranormale zaken op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Paranormale zakenVragen over Paranormale zaken via E-mail. Klik hier.

ben ik haar kwijt?

[Gesteld op: 12-06-2008]

Toelichting:
Een tijdje geleden heb ik me tijdens een weekend compleet afgesloten voor mijn vriendin. Gevolg was geen respons. Als ik sms’te geen reactie. En zo maar door. Toen had ik haar na 1,5 week eindelijk (na heel veel gevraag) op msn. Wilde ze het weekend afzeggen en zei ze dat het gevoel weg was. Ik ben toen met de billen bloot gegaan en verteld waarom ik zo deed. Waar dat vandaan kwam, zeg maar. Dat begreep ze. En sindsdien waren onze weekenden nog geweldiger.

Nu is ze al weken lang heel moe. Telkens slapen en natuurlijk heel erg gefrustreerd. Ze weet niet wat ze met zichzelf aan moet. Naweeën van pfeiffer. Afgelopen weekend dus ook. Zaterdag ging goed, maar zondag was ze zo moe. Ik ging daar niet zo goed mee om en vroeg telkens aandacht en bevestiging en was heel erg aan het claimen. We zijn ook niet zo goed uit elkaar gegaan. In de trein hebben we wat heen en weer ge-sms’t en telkens zei ik iets in de trant van ik mis je. Maar nooit zoiets terug. Op een gegeven moment vroeg ik of ze wel een leuk weekend heeft gehad. En toen zei ze ja en dat ze het fijn vond dat ik er was.
‘S avond heb ik haar gevraagd of alles wel goed was tussen ons, reactie: ik ben moe mag ik daar morgen antwoord op gegeven. Dat zegt aardig wat. Ik natuurlijk meteen smsen in paniek. Maar geen reactie. Volgende ochtend meteen weer smsen en ze zei dat ik haar tijd en ruimte moest geven om na te denken.
Ik haar natuurlijk spammen. Uiteindelijk zei ik als je de behoefte hebt te praten ben ik online. Kreeg ik terug dat ze begreep dat er voor mij onduidelijkheden zijn maar dat ze daar even geen behoefte aan heeft. Het is allemaal teveel en ze wil ruimte. Ze moet nadenken. Ze zei dat ze het weekend ook even niet wilde afspreken. Sindsdien laat ik haar met rust. Maar dat is zooo moeilijk.

Nu heb ik haar de hele week met rust gelaten en heb ik haar zojuist (haar initiatief) op msn gesproken. Ze heeft aangegeven dat haar gevoel weg is. Ik heb haar de hele week de ruimte gegeven en dat vond ze fijn. Wel heb ik haar een brief gestuurd waarin ik alles heb uitgelegd. En vertelt heb wat ik voel. Deze krijgt ze ergens vandaag.
Ze wil echter wel af en toe praten en wat afspreken. Ik heb haar aangegeven dat ik veranderd ben en dingen geleerd heb. En ook eerlijk gezegd dat mijn intentie is om tijdens onze gesprekken en onze afspraken te laten zien dat ik verandert ben en te zorgen dat haar gevoel terug komt.
Ik heb echt in mijn hart het gevoel dat zij de ware voor mij is. kan ik haar terug krijgen
Antwoord:

Hallo,

Het is over en uit, de liefde die zij voelde is weg .... kan het niet zijn dat ze zwanger is?    Ja .. maar niet van jou, ik kan me vergissen ... best mogelijk ... maar ze wil in ieder geval niets meer met jou.  Of het nog goed komt???  Accepteer het en loop door.... haar leven gaat anders als jij wilt, en ik heb het gevoel dat jij hier geen rol meer in zal spelen...

Sterkte.....

André.....

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan ben ik haar kwijt?:

Onzekere vriendin, kan mij niet vertrouwen
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-04 02:41:16
Wat moet ik met mijn dochter aan?
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2011-11-28 23:32:33
Mijn dochter van 19 is absoluut niet zelfstandig!
      [Gesteld in NLP]
2012-05-25 15:09:55
Thuis situatie ex vriedin heel slecht
      [Gesteld in Mensen]
2016-01-03 00:23:29
Ik wou weten of het waard is
      [Gesteld in Relaties]
2012-12-07 11:37:21

Gemiddelde score Paranormale zaken: 10.0 (2x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+