Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

Wat betekent mijn droom?

[Gesteld op: 03-12-2019]

Toelichting:
Een zeer grote kat pakt mij beet om mijn middel en omhelst mij. Niemand wilde me helpen. Ik werd gillend wakker
Antwoord:

Hallo meneer/mevrouw Beer, omdat er ook deze keer geen (schuil)naam opgegeven is had ik de neiging om Leo of Leona te gebruiken als link naar deze droom, maar omdat ik voor 99,9 procent weet dat ik met dezelde te maken heb als diegene van de droom van 29-11-13 "Tweemaal droom over hond", hou ik de naam Beer aan. Waarom 'weet' ik dat? Omdat net als in genoemde droom, in deze droom 1. de boosdoener,duivel (Beer/Leeuw) aan de andere kant, symbolisch ook kan fuctioneren als Beste vriend, knuffel, beschermer, God én 2. Het slachtofffer in alle drie gevallen halfdood, op sterven na dood is dan wel met de rug tegen de muur met de dood voor ogen staat! Het zou heel toevallig zijn dat zo perfect zou overeenlomen of niet soms? 


De betekenis had ik eigenlijk al gegeven in 29-11-13, maar, omdat Je Ziel / God op beknopte manier toch iets extra / specifiek  daarop wil toevoegen zal ik deze paar regels ook apart analyseren.


Je taal is dubbelzinnig én tegenstridig overeenkomstig de rol van de boosdoener: ... pakt me beet om mijn middel en omhelst mij: Ik neem als zeer grote kat De Leeuw omdat Hij zowel symbool staat voor God, dus almachtige beschermer als boeddorstig roofdier, duivel.


... Maar  hier, als hij je voor de helft beetpakt, 'sta je met je rug tegn de muur' kijk je de dood in dfe ogen en ben je op sterven na dood! In zo'n situatie blijkt zelf de grootsste ateist (de naam van God) te herinneren .... Ik denk dat je dat aan het gillen bent: God!!!, maar met Jezus zou je meer succes hebben gehad omdat je naar De Schepper Zelf  zou roepen. Als je zeker weet dat "niemand je wilde helpen" dan zullen deze getuigen deel zijn van het complot zoals uitgedrukt volgens droom2. .... Maar, zoals gezegd Hij omhelst je óók! Ik denk dat het alles bij elkaar wil zeggen dat je op een tweesprong staat in je leven, om je leven. Je staat, aan de ene kant weliswaar, met je rug tegen de muur met de dood voor ogen waar je Met de hulp van God  De Duivel, die boosdoener van je af kan schudden / te verslaan zoals toen Moses voor de Rode Zee stond met zijn volk met Farao in de rug of eerder Toen Jacob, schuldbewust van het beroven van zijn broer Esau van diens Eerstgeboorterecht en De Vaderlijke Zegen, vrezend voor zijn leven en dat van zijn hele gezin ... en ... hij liet vrouw en kinderen s'nachts veilig de over rivier de Jabok trekken maar bleef zelf achter "om te vechten met een man tot de dageraad opging"


En,  ... zie Genesis 24-39 (heel mistig beschreven toestand) , hij/ Hij overwon! Jij bevindt je nu in een duistere nacht met de man, de boos / wel doener? met twee gezichten die je bijtpakt en je tegelijkertijd omhelst Om Je Middel : ik heb dat van Genisis 24-39 opgeschreven omdat ik de inspiratie kreeg en deze scene voor me zag toen ik las "om mijn middel"; in versregel 25 gaat het om de heup. is dat niet je middel? En tegen de dageraad wordt Jacob gepromoveerd van Jacob naar Israel "omdat hij zich vorstelijk gedragen heeft (tijdens de worsteling) met God en de mensen en heeft overwonnen".


Jij ligt nu in een worsteling op de grond in de bek van de leeuw, roep De Heer bij Zijn Naam en rijs op! 


Harvey Semmoh

Beantwoord door:
Harvey semmoh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Wat betekent mijn droom?:

Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+