Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Spellen » Kaartspellen » Bridge
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bridge en krijg online een antwoord van de specialist in Bridge

Zelf een vraag over Bridge? Klik hier.
Meer vragen over Bridge.
De huidige beheerder van de rubriek Bridge:
Naam: Ron Jedema
Bedrijf: Dekker bridge reizen
Reactiesnelheid: 13 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Ron Jedema vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BridgeVragen over Bridge via RSS. Klik hier.
RSS over Bridge op jouw website?Vragen over Bridge op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BridgeVragen over Bridge via E-mail. Klik hier.

rebid van 2 sans

[Gesteld op: 17-09-2019]

Toelichting:
Hola Ron,
heb deze vraag ergens voorbij zien komen, maar kan hem niet meer vinden dus misschien in de herhaling.
Ik open 1 in een kleur, partner 1 in nieuwe kleur, ik 2 sans met regelmatige distributie en 18/19pt.
Nu antwoodt partner op 2 niveau (nieuwe kleur zonder sprong) en bied ik 2 sans met 15pt. Toch niets mis mee?
Dank reactie.
groet.Koos
Antwoord:

Hoi Koos,


Als partner een bijbod doet op 2 hoogte, dan belooft hij minstens 10 punten. met jouw 15 erbij, zit je al op 25+ punten, dus dan zou ik wat sterker bieden.
2SA betekent in dit geval 12-14 punten. Partner mag passen op jouw 2SA. En dat wil je niet als je weet dat je samen minstens manche-punten hebt.


Succes!!

 
Reactie vraagsteller:
Begrijp t, maar als je afspreekt met 15pt bied je 2 sans dan weet partner dat je minstens 15pt hebt
en kan hij als hij meer heeft nog op verder avontuur uitgaan. Als partner na mijn opening een nieuwe kleur biedt op 2 niveau, dan moet ik nog opnieuw bieden zelfs met minder dan 15pt.
1 harten 2 harten 2 sans is dan ook 15pt wat t makkelijker maakt om al of niet naar de manche te
gaan (als je de LTC tenminste niet toepast). Gek bedacht?
 
Antwoord Beheerder:

Maar wat doe je met 1 harten - 2 klaveren en dan mag jij weer met 13 punten en een vijf-vier in harten en schoppen. 2 Schoppen is dan toch reverse en 2 SA bewaar je voor 12-14.


Als jij afspreekt, dat in deze situatie 2SA minstens 15 betekent, kom je mogelijkheden tekort.
Of ik begrijp het verkeerd, natuurlijk.


na 1 -harten - 2 harten zie ik geen verschil tussen jouw 2SA en 3 harten. De crux zit hem juist in de situatie dat je nog geen fit hebt gevonden.

Beantwoord door:
Ron Jedema
profielpagina


Gerelateerde vragen aan rebid van 2 sans:

ik heb wat vraagjes
      [Gesteld in Aloe Vera]
2012-04-05 16:04:41
hoe krijg ik dunne benen en een patte buik ?
      [Gesteld in Kickboksen]
2009-06-25 17:35:32
hoe moet ik aan snelheid werken?
      [Gesteld in Kickboksen]
2010-03-26 22:52:28
waneer werd er voor het eerst gebokst?
      [Gesteld in Kickboksen]
2010-02-03 10:26:37
slappe onderbuik door zwangerschap help?
      [Gesteld in Kickboksen]
2010-02-22 12:06:01

Gemiddelde score Bridge: 9.3 (1157x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

  • Ron Jedema
    9.3
  • Lydia de Hoogh RB
    9.2
  • Anita
    9.0
  • Totalen:

    Vragen:  257264
    Beheerders:  1024

    Gemiddelden:

    Reeds beantwoord:  99 %
    Reactiesnelheid:  168 uur
    Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+