Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Tandheelkunde
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Tandheelkunde en krijg online een antwoord van de specialist in Tandheelkunde

Zelf een vraag over Tandheelkunde? Klik hier.
Meer vragen over Tandheelkunde.
De huidige beheerder van de rubriek Tandheelkunde:
Naam: Toors
Bedrijf: Toors dental expertise (tde)
Reactiesnelheid: 48 uur
Waardering: 8.9 (van max. 10)
Meer informatie over Toors vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over TandheelkundeVragen over Tandheelkunde via RSS. Klik hier.
RSS over Tandheelkunde op jouw website?Vragen over Tandheelkunde op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over TandheelkundeVragen over Tandheelkunde via E-mail. Klik hier.

ik heb 2000+ euro betaald zonder goed resultaat

[Gesteld op: 09-09-2019]

Toelichting:
Naar 2 jaar zonder 3e kies rechts in de onderkaak heb ik besloten naar een implanteloog te gaan om instabiliteit in mijn kaak te verhelpen. ik had t gevoel dat ik veel bot verlies in de kaak had en gaf dit ook aan aan de implanteloog ze vertelde mij dat dit geen probleem was en we er een kleinere schroef in konden doen, ik heb hier op gevraagd of dat niet te veel invloed heeft op de kroon die erop moet komen omdat die dan ook misschien te klein wordt, zei zij dat dit geen invloed had. Na dat de schroef geplaats was bleef t bot verlies door gaan in mijn kaak en werd dit ook zichbaar aan de buiten kant van t gezicht, ik heb dit aangegeven de implanteloog vertelde mij dat dit niet mogelijk was dus geen bot aangemaakt hoeft te worden, terwijl naar t googlen van dit probleem zeker wel door de getrokken kies kwam. bij de plaatsing van de kroon bleek t te kort te zijn en geen contact te maken met mijn boven kies, maar omdat de tandarts de geene was die de kroon had geplaatst kon die weinig doen omdat de implanteloog op vakantie was. Naar 2 weken met een te kleine kroon gelopen ging ik weer terug naar de implanteloog en die had een nieuwe afdruk van t gebit gemaakt en kreeg t healing schroefje terug in mijn mond weer 2 weken gewacht en toen de 2de kroon geprobeerd en die bleek weer veelste hoog te zijn en kon mijn linker kiezen niet meer op elkaar zetten, de implanteloog heeft dit geprobeerd dit te compenseren met t bij slijten van de kroon maar dit hielp niet, dus ben ik de zelfde dag door gestuurd naar de plek waar de kroon word gemaakt, de tandheelkundige had vervolgens de kroon op de schroef gelegd inplaats van ingedraaid en toen moest ik weer bijten op een blauw velletje en werd toen gecompenseerd, dit resulteerde nogmaals in een te lage kroon, ik had aangegeven dat dit kwam omdat de kroon gecompenseerd is terwijl hij niet volledig in geschroeft was, we hebben toen samen naar de afdruk van t gebit gekeken en daar bleek dat de schroef te ver naar links was gezet en de kroon gewoon te klein was om mijn bovenste kies te ondersteunen ik heb gevraagd of dit toch groter genaakt kan worden maar dat was niet mogelijk omdat de schroef dat niet ondersteunt nu loop ik weer met een healing schroefje op mijn schroef en ze gaan t weer proberen.


Mijn vraag: Wat moet ik hier mee? kan ik mijn geld terug krijgen en naar een andere implanteloog gaan die wel voor bot aanmaak en een compitable schroef voor mijn gebit kan zorgen, of moet ik hier mee naar de rechter.

m.v.g
Antwoord:

 Uit uw verhaal maak ik op dat er meerdere problemen zijn.


In de eerste plaats een verlies aan kaakbot. De implantoloog vond dat geen probleem en heeft een implantaat geplaatst. De implantoloog stuurde u daarna weer terug naar uw tandarts om een kroon op het implantaat te maken.  De vraag of er voldoende bot is om het implantaat goed te omvatten jan allen meg behulp van een Röntgenfoto en onderzoek in de mond worden beoordeeld.


Het tweede probleem is dat  de kroon  niet paste en ook bij herhaling gemaakt weer opnieuw niet paste omdat hij te hoog of te laag was.  Daarop heeft de tandarts u naar het tandtechnisch laboratorium gestuurd, maar de oplossing, een kroon van de juiste hoogte is er nog steeds niet.


Ik adviseer u naar een andere implantoloog te gaan en aan deze een oordeel te vragen, ook wel second opinion, of tweede mening genoemd. Deze implantoloog kan alle informatie bij uw tandarts en uw implantoloog opvragen. Dat zijn in de eerste plaats de Röntgenfofo’s en de behandelhistorie.


Een onafhankelijk oordeel, second opinion, kan u ook vragen aan de Tandheelkundige faculteiten in Groningen, Amsterdam of Nijmegen. 


 


 

Beantwoord door:
Toors
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Tandheelkunde:
KaakchirurgieMondhygieneTandarts


Gerelateerde vragen aan ik heb 2000+ euro betaald zonder goed resultaat:

waar heb ik recht op
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2008-11-17 16:25:20
wat is mijn vrij te laten bedrag bij inwoning?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2009-12-09 18:14:21
mijn vrouw heeft de echtscheiding aangevraagd.
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2012-09-28 11:45:53
Werk v/ 01.10.06 verdind E/12.00 p/uur
      [Gesteld in Personeelsmanagement-Noord Brabant]
2013-08-28 11:14:02
intrekken verkoop kitten na mondelinge afspraak
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2017-08-26 20:13:37

Gemiddelde score Tandheelkunde: 8.9 (362x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258130
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+