Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Spellen » Kaartspellen » Bridge
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bridge en krijg online een antwoord van de specialist in Bridge

Zelf een vraag over Bridge? Klik hier.
Meer vragen over Bridge.
De huidige beheerder van de rubriek Bridge:
Naam: Ron Jedema
Bedrijf: Dekker bridge reizen
Reactiesnelheid: 13 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Ron Jedema vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BridgeVragen over Bridge via RSS. Klik hier.
RSS over Bridge op jouw website?Vragen over Bridge op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BridgeVragen over Bridge via E-mail. Klik hier.

stel je vraagt uitleg aan je opps over een bieding

[Gesteld op: 17-07-2019]

Toelichting:
en je krijgt een verkeerd antwoord, wat na het spelen blijkt, moet de andere opps dit dan na de bieding corrigeren
bv opps opent 1 sans, ik bied 2 klaver, andere opps vraagt wat betekent dit, en mijn p antwoord echte, en het blijkt dat ik 2 vierkaart hoog aanbied, moet ik na bieding dan corrigeren?? of alles mag!
Antwoord:

Waar je de kreet "alles mag" vandaan haalt is mij niet helemaal duidelijk. Er zijn 93 artikelen in het spelregelboekje en daar is behoorlijk wat geregeld, dus "alles mag" is echt niet van toepassing.


Als partner jouw bod verkeerd uitlegt (of ten onrechte wel of niet alerteert) moet je dat corrigeren, maar het moment van corrigeren is verschillend en belangrijk:


- Als je de spelende partij wordt, moet de verkeerde uitleg gecorrigeerd worden na de afsluitende pas en voordat de uitkomst open gaat. Bij voorkeur in het bijzijn van de arbiter, want we kunnen dan nog een hoop kanten op met de bieding.


- Als je de tegenspelende partij wordt, moet je de verkeerde uitleg ook corrigeren, maar aan het einde van het spel, dus na de 13e slag. De reden is duidelijk: als je voordat er gespeeld wordt je partner kan laten weten dat het niet om klaveren gaat, maar om de hoge kleuren, zal partner anders gaan spelen en dat is niet de bedoeling. Ook bij de correctie na slag 13 nodig je de arbiter uit.


Succes!!

Beantwoord door:
Ron Jedema
profielpagina


Gerelateerde vragen aan stel je vraagt uitleg aan je opps over een bieding:

Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
Status topsportrt
      [Gesteld in Sportrecht]
2010-04-26 15:37:55

Gemiddelde score Bridge: 9.3 (1146x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

  • Ron Jedema
    9.3
  • Anita
    9.0
  • Toors
    9.0
  • Totalen:

    Vragen:  257242
    Beheerders:  1021

    Gemiddelden:

    Reeds beantwoord:  99 %
    Reactiesnelheid:  172 uur
    Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+