Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

" Lichtgroen kikkertje "

[Gesteld op: 04-09-2018]

Toelichting:
Beste Harvey,

Omdat ik in mijn vorige droom " Grot " , niet meer kon reageren wil ik je daar nog even een reactie op geven.

Ik had de uitleg inderdaad niet helemaal goed gelezen, omdat ik dacht dat ik weer gered zou zijn. Maar eigenlijk zoals je schrijft is de " Mol " nog steeds in mijn omgeving.
Ik ben heel blij met mijn dromen en dat jij ze verklaart, maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik ermee aan moet.

Het enige wat ik op het moment aan zelfontwikkeling doe is boeken hierover lezen. Daar zit volgens mij toch geen kwaad in.
Maar goed, misschien gaat er bij mij nog wel een lichtje branden over hoe die " Mol " in mijn leven is gekomen.

Nu mijn droom:

Ik sta in mijn woonkamer en heb als huisdier een klein lief, lichtgroen kikkertje. Het is eigenlijk net een hondje, hij is heel tam en wil graag bij me zijn.
Ik zie ineens dat de achterdeur open staat. Ik ren er vlug naartoe om hem dicht te doen want ik ben bang dat het kikkertje anders weg loopt.
Het kikkertje rent met me mee, hij denkt dat ik wil spelen. Bij de achterdeur aangekomen merk ik dat het kikkertje helemaal niet naar buiten wilde rennen.
Hij wil gewoon bij me blijven.

Ik ben weer zeer benieuwd wat je me over deze droom kan vertellen.

Heel erg bedankt en sorry dat ik het niet altijd helemaal begrijp.

Groetjes Monique " de uil " .
Antwoord:

beste Monique,


De Mol, in de droom 'De Afgrond' gesymboliseerd door "je  man" en in de vorige, "de Grot" door "Je Zusje", degene met de twijfelacgtige rol, die je vergezelt en die niet meer in beeld is wanneer je in gevaar bent is nog niet met zekerheid geidentificeerd. Hij speelt steeds de valse rol die normaal door je ziel vervuld wordt, nl: beschermer, begeleider, leeraar, opvoeder. Eerder, volgens mij als commentaar in de tweede droom maakte ik de opmerking dat jij mogelijk jezelf in gevaar brengt/hebt gebracht. Je kan bedenken die je in gevaar heeft gebracht en dat "het enige dat je op het moment doet aan zelfontwikkeling boeken lezen is en dat daar geen kwaad in zou zitten". Eerder had je in een reactie ook melding gemaakt over readingen en healingen: Zowel boeken als readingen en healingen kunnen je 'linken met de duivel', maar in dat geval ben jij zelf de molrat geweest die de basis van je leven heeft ondermijnd zoals verbeeld in "De Grot".


"Je Zusje" en "je man" staan symbool voor je ziel/God die je normaal zouden moeten begeleiden,'je pad verlichten' en beschermen. Had je opgemerkt dat ik "ZUSJE" met opzet groot  geschreven had in het commentaar? Dit omdat jij jezelf vanuit je ziel/God een te grote rol toebedeelt (ga terug en lees watik zeg). Dit is niet omdat ik het zo wil maar omdat je ziel, de auteur van de droom dat zo benadrukt!


Hier, in deze droom doet hij dat weer: kijkend vanuit jouw ogen laat hij zien hoe je Hem, als , net als in je eerste droom, "De Afgrond", van zijn vooraanstaande rol als VADER en OPVOEDER/LEERAAR, als een kind had vastgezet op de achterbank, en zo een ander de gelegenheid heb gegeven om zich als Hem voor te doen. Hier wordt Hij, Je Ziel/God ,'Je Man' en dus als belangrijkste huisgenoot als een KIKKERTJE gezien terwijl Hij Dé KIKKERPRINS is Die Jij eens zal moeten kussen tot JOUW KONING.


Omdat je hem als belanrijkste beschermer niet raadpleegt; op de juiste manier bidt voordat je op pad gaat en actie onderneemt, heb je zo zellf? de deur open gezet zodat insluipers, demonen, agenten van de duivel zo je 'huis'/lichaam konden binnensluipen (lees de dromen "Ziekenhuis" en "kikkers"). Je laat Hem achter je aan laten hollen om je te beschermen. Want zolals je zelf zag/zegt:  hij is die trouwe hond die je beschernt. Met "hij denkt dat ik wil spelen" verwijst Hij naar "Het gevaarlijke aantrekkelijke  speelgoed", het adddertje onder het gras uit de vorige droom, "De Grot". Dit verwijst in zijn geheel weer naar de appel aangeboden aan eva in Genisis waarbij ze tegen zichzelf zegt "het is goed".


Je Ziel/God "wil inderdaad niet naar buiten"/op de achterbank. Deze droom is weer een verdere uitleg/klacht over hoe alles heeft kunnen gebeuren: Als je Hem op de eerste plaats zet en met Hem communiceert,verlicht hij je pad. Als je Hem als Opvoeder je 'dagelijks brood' vraagt waarschuwt Hij op tijd en krijgen indringers geen kans binnen te sluipen. Er zijn diabolische boeken die je kunnen beinvloeden. Zeker als je hun opdrachten/ sugesties uitvoert. Als God met je is krijg je van binnenuit de impuls om zo'n boek links te laten liggen.


Harvey Semmoh.

Beantwoord door:
Harvey semmoh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan " Lichtgroen kikkertje " :

hoe krijg ik meer massa en spieromvang?
      [Gesteld in Fitness]
2008-07-05 17:07:32
€ 4000 schuld door niet betalen ziekenfondspremie.
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-04-12 13:09:47
Hulp bij opstellen brief opzeg immo.
      [Gesteld in Vastgoed]
2011-01-10 15:17:36
Ik ben bang dat ik MS heb.
      [Gesteld in Hyperventilatie]
2013-05-26 19:49:15
is het mogenlijk het kind van een kennis te adopte
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2013-11-22 00:51:01

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+