Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

" Grot "

[Gesteld op: 31-05-2018]

Toelichting:
Beste Harvey,

Het is alweer een tijdje geleden maar ik heb weer een droom waar ik aan blijf denken.
Zou het op prijs stellen als je me hier wat meer over kunt vertellen.

Ik loop met mijn zusje over een grasveld,het is donker.Het gras staat vrij hoog en is heel rommelig.
Het is ook vrij donker van kleur.
Ik zie een stuk speelgoed (?) in het gras liggen,de kleur is geel.
Ik wijs mijn zusje op het speelgoed,ik zet een volgende stap en ik zak een paar meter onder de grond.Ik heb niet kunnen zien dat er onder het gras een groot gat zit.
Ik beland op mijn voeten en val in een soort grot.Het is er pikdonker,ik zie helemaal niks.
Ik ben erg bang en schrik wakker…..

Hoop dat je hier iets mee kunt,alvast bedankt voor de moeite.

Groetjes Monique " de uil " .
Antwoord:

Beste Monique, 


1. Om meteen met de deur in huis te vallen: de grot staat voor een duistere wereld vol vleermuizen, dierlijke onbeschaafde/onbetrouwbare holbewoners, slangen,.... , spelonken, een doolhof waar de  dood je achter elke hoek op kan zitten wachten.


2. Voor je in De Grot terecht kom wander je al in de donker/duistere wereld, maar wel Met "Je Zusje" . Waar staat "je zus" symbool voor ?


3. Het grasVeld verwijst naar Het Veld, waar Kain, 'onder invloed van De Duivel, De Slang, zijn broer vermoord: hier sta je met "je zus" die later in de droom 'in geen velden te bekennen is' .


4. Geel verwijst naar goud, naar de de zon, naar Het Licht. Hier is het de kleur van het aantrekkelijke valse licht van de duivel. Het verwijst ook naar het verleidelijke (speelgoed) waarmee hij, de mensen, De Kinderen is Van God aantrekt, ......... Maar er wacht ze "een addertje onder het gras".. ....Het is Een Val En je "zakt", trapt, valt erin.


6. "Ik wijs mijn zusje op het speelgoed" : Dit is belangrijk want het brengt ons terug naar je eerste droom bij mij, "De Afgrond"; Daar zit jij in plaats van 'aan het stuur', 'in de instructeursstoel/regiseerstoel', de stoel waar Je Ziel, Je Vader/(Zoon van) God in zou moeten zitten...... En het gaat mis want in plaats van Je Echt Man, Je Ziel, zit een demoon, een duiveltje aan het stuur. Daar in die eerste droom is je "man" dubbelzinnig, maar óók hier lijkt je zusje een duistere, dubbelzinnig kant te hebben: Je "Zusje" en je "Man" staan symbool voor je, Je Begeleider, (rijles)Leraar, Beschermer, die in hetzelfde voertuig/huis als jou woont. Je zus heeft als kind in hetzelde huis als jou gewoond. En naar alle waarschijnlijkheid heb je een zeer goede band met haar. Vandaar dat je ziel ervoor Gekozen heeft haar als symbool te gebruik en voor Zichzelf. 


Waarom dit alles: Omdat jij in de illusie left dat jij de belangrijkste bent in Je Lichaam, Het Huis van jou en Je Ziel. Nu weet ik waarom je ziel in dit verband voor je zusje heeft gekozen als symbool voor zichzelf: Jij ziet jezelf als GROTE ZUS, DE REGISSEUR, BAAS van je leven...... ..  Maar eigenlijk is het je ziel die je, als Beschermer/Begeleider, op Het Gevaarlijke Speelgoed wijst! Omdat jij en je ziel uiteindelijk één efficient team zouden moeten vormen, heeft Je ZIEL, als Zoon van God, 'Ik Ben Die Ik Ben', door zijn Alziend Oog laten ervaren wat er is ge beurd....... . DE DROOM IS EEN ANDERE, NADER TOEGELICHTE VERSIE VAN JE 'EERSTE' DROOM: Je bent ook  een beetje slachtoffer van jezelf.. ....  In deze droom heb volgens mij ook de opmerking gemaakt dat jij ook zelf de figuur kon zijn die je in de problemen heeft gebracht.... ... Ik denk dat je op zoek naar de zin van het leven aangetrokken bent door iets als wicks of een andere duistere leer/organisatie. En je jezelf heb aangemeld..... Gelukkig "zak je maar een paar meter onder de grond",...... "blijf je aan de ran van de afgrond hangen" en 'kom je goed op je pootjes' terecht DOOR INGRIJPEN VAN MENEER DE UIL.... ... 


Ik begrijp dat het veel is, maar je kan altijd voor een toelichting reagaren.


Harvey Semmoh 


 

 
Reactie vraagsteller:
Hoi Harvey,

Heel erg bedankt weer voor je uitgebreide uitleg.
Het is inderdaad veel om in me op te nemen.Daarom lees ik je uitleg ook regelmatig door.Mooi dat die dromen toch op de 1 of andere manier op elkaar volgen.
Toch iedere keer weer een soort van waarschuwing.

Dat ik een goede band met mijn zusje heb,dat klopt.Maar door omstandigheden zie ik haar nu niet zo vaak meer als voorheen,dat komt dan denk ik ook wel in je antwoord naar voren "IN GEEN VELDEN OF WEGEN TE BEKENNEN" .

Veel dingen die gebeuren doen we denk ik ook wel onszelf aan door verkeerde beslissingen te nemen of je met dingen bezig houden die eigenlijk niet goed voor je zijn.
Moet wel zeggen dat ik nog steeds zoekende ben naar de zin van het leven en wat ik nou wil,zelf ontwikkeling,maar ik houd me totaal niet bezig met duistere dingen,voor zover ik weet.....
Maar misschien toch iets wat ik ooit wel gedaan heb.

Ik ben kennelijk toch nog belangrijk genoeg dat ik iedere keer weer gered word,mooi is dat.

Bedankt en groetjes,Monique " de uil ".
 
Antwoord Beheerder:

Hallo Monique,


Je hent niet goed gelezen; je bent niet opnieuw/weer gered. Ik heb gezegd dat deze droom EEN ANDERE GEDETAILLEERDERE VERSIE IS VAN DE 'De Afgrond'. Je zusje en je man zijn gebruikt ls symbool voor je ziel, althans ze zouden voor je ziel moeten doorgaan.......maar zoals jezef hebt gezien was je man, nadat hij je naar de vallei des doods had gereden 'm gesmeerd; hij was in geen veldem te bekennen: het was een 'valse man, een duiveltje. dit was vervolgens bevestigd in de tweede droom 'De Uil'.


Je zusje en je man worden door je ziel als symbolen voor zichzelf gebruikt omdat ze beiden betrouwbare figuren zijn waarmme je een intieme band heb en die tevens in hetzelfde huis als jou wonen/gewoond hebben........................MAAR BEIDEN HEBBEN IN DEZE TWEE DROMEN EEN DUBBELZINNIGE TWIJFELACHTIGE ROL.................ook hier spreek je na het doorzakken  in 'het addertje onder het gras' niet meer over je zus; ze is in geen velden te bekennen. Dus, Nogmaals: DEZE DROOM IS HETZELFDE BERICHT ALS 'De Afgrond' ....én daarom is je 'zusje' dezelfde Boef die je naar de afgrond is gereden en uit het rijdende voertuig is gesprongen  en hem is gesmeerd.


Daaarom kan 'je man' en je 'zusje' verwijzen naar één van je intimi, een 'heksenzusje, agent van de duivel, die je 'ergens in heeft ge(s)luisd' zonder dat je er weet van heb.........een initiatie/beheksing.


Ik zoek geen spijkers op laag water maar wijs je wel op punten die ik reeds heb proberen duidelijk te maken. JE ZIEL VOND HET NODIG OM EROP TERUG TE KOMEN. KENNELIJK BEVIND DE ''MOL' ZICH NOG IN JE OMGEVING!!!


jE HEBT NIET GEZEGD WAAR JE 'DE ZIN VAN HET LEVEN IN ZOEKT (HOEFT OOK NIET VAN MIJ) MAAR MISCHIEN IS HET NIET ZO ONSCHULDIG ALS JIJ DENKT; iK VERTAAL ALLEEN MAAR WAT DE ZIEL HEEFT GEOPENBAARD.


Ik heb niet eerder kunnen reageren omdat ik niet in het systeem kwam. en de communicatie met de redactie is ook niet optimaal.


Harvey Semmoh

Beantwoord door:
Harvey semmoh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan " Grot " :

hoe krijg ik meer massa en spieromvang?
      [Gesteld in Fitness]
2008-07-05 17:07:32
€ 4000 schuld door niet betalen ziekenfondspremie.
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-04-12 13:09:47
Hulp bij opstellen brief opzeg immo.
      [Gesteld in Vastgoed]
2011-01-10 15:17:36
Ik ben bang dat ik MS heb.
      [Gesteld in Hyperventilatie]
2013-05-26 19:49:15
is het mogenlijk het kind van een kennis te adopte
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2013-11-22 00:51:01

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+