Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

misschien kan u mijn droom vertalen

[Gesteld op: 07-05-2018]

Toelichting:
Ik droomde dat het contract van een bekende collega naam ‘Violet’ niet verlengd werd. Dit was onnatuurlijk, omdat zij in het werkelijk leven een vast dienstverband had. Tijdens een bedrijfs-updates vertrouwde zij dit mij toe. Ik schrok er nogal van, maar had er geen woorden voor om iets te zeggen. Anderzijds droomde ik ook van een ander vrouwelijke collega v/d afdeling HR. Deze vrouw hielp ik als oppasser met haar 2 jarig baby meisje. Dit babymeisje was klein en iel van bouw, blonde lokken en blauwe ogen. Zij had op de peuterspeelzaal ruzie gekregen met een ander kind. Dat ander kind was groter en was zelf begonnen met vechten. Maar het kleine meisje kon het grootkind wel aan. Door het gevecht moesten beide ouders opdagen. ‘Tulp’ de moeder (kleinmeisje) was er niet blij mee, maar kon dit makkelijk aan. Dit loste zij op door de juiste woorden te benoemen. Ook bleek: collega ‘Tulp’ in haar huwelijk ontrouw te zijn. Ik kwam hierachter, doordat ik bij hun in huis tijdelijk logeerde. Door dit soort ongemakken, kwam ik dichterbij mijn gevoel om mijn situatie te veranderen, zodat ik dit niet hoefde mee te maken en dit nest gauw te verlaten.
Antwoord:

                                      De Terugkeer Van De Verloren Dochter


Beste Viola


Ja, sta me toe je deze naam aan te meten en te tutoyeren. Zo haal ik je uit die duistre grijze massa van Dromers en bovendien is die naam niet zomaar gekozen. Ten eerste denk ik dat die naam met Je GEHELE WEZEN te maken heeft: Jij, zoals je jezelf kent als ego én Je ziel: Deze droom wordt 'wisselend' verteld/ervaren  vanuit je ego en ook vanuit de ziel.


Deze droom heeft als thema: De Verloren zoon die na gedwaald te hebben in de weide wereld, uiteindelijk berooid terugkeert naar het huis van De Vader: Lucas 15: 11-32 (extra Lucas 15: 1-10


In het kort komt het erop neer dat je Het Huis Van God hebt verlaten, hebt gezondigd en daardoor een makkelijke prooi werd voor Lucifer,"Tulp" (Hij die met Het Licht vandoor gaat), die je heeft beroofd van Je Rijkdom, Het Goddelijk Licht waardoor je (geestelijk) dood, als een zombieslaaf gevangen in Zijn Huis................Uiteindelijk gaan je ogen open (door Gerilla van Je Ziel; o.a via intuitie en deze droom bivoorbeeld))..........Je zegt Zel hierover "door dit soort ongemakken kwam ik dichter bij mijn gevoel om mij situatie te veranderen"


Je komt uit een Donkere Periode van depressie, vandaar dat je Ziel gebruik heeft gemaakt van de naam Violet. (als die colega werkelijk bestaat heeft ze slechts een symbolische functie vanwege de twijfelachtige 'vertrouwelijke'relatie met haar die te vergelijken is met de relatie die je hebt met je Ziel/God). En Violet is óók vingerwijzing naar "to be Blue', depressief zijn en violar, verkrachten,schenden (spaans): Je hebt (samen met Lucifer) je (huwelijkse) band met Jezelf, Je Ziel/God geschonden.


Immers: Bij de conceptie heeft God Je Ziel, De energie, Het Levenslicht verbonden aan de De Cel die is uitegroeid tot je lichaam TOT De FYSIEKE DOOD: JE BENT VOOR HET LEVEN IN DE ECHT VERBONDEN MET JE ZIEL DIE DATZELFDE LICHAAM/HUIS MET JE DEELT; Als je getrouwd bent zul je daarom ook veel dromen over 'Je Man'.


In Deze Droom heeft Je Ziel gekozen om Je Lichaam/Huis voor te stellen als een bedrijf: Zij, Violet (Je 'vertrouwde', maar niet al te intieme colega; Je kent Jezelf immers niet goed), Zij die IN HET WERKELIJKE LEVEN EEN VAST CONTRACT HEEFT (nl het het 'huwelijkscontract' VOOR HET LEVEN waar ik het hierboven over had),


Zij komt je meedelen dat ze TOT HAAR GROTE SPIJT ervanddor gaat/moet gaan....................Want dat is het moment dat De INITIATIE, Het HUWELIJKSRITUEEL MET LUCIFER plaatsvindt door "het benoemen van de juiste woorden",.........De juiste 'hocus pocus' rite/ hymne uit te voeren/spreken!


Dat kon makkelijk ("het kleine meisje kon de gote wel aan") omdat JIJZELF HEBT INGESTEMD MET DAT RITUEEL (intussen was je geestelijk al danig aangetast howel Je Ziel je bleef begeleiden.......TOT DAT MOMENT!).


Door dat huwelijk moest Ze/Hij  dat huis verlaten omdat daarmee Je lichaam in plaats van Tempel van God, Tempel van de duivel was geworden. Dat kleine meisje stelt een demoon voor. Hte grote meije stelt jezelf, Je 'LevensLicht'. Die wordt gedoofd en vervangen door een demoon. Het verhaal van de Koekoek: Jij zorg als een slaaf voor het kind van een ander terwijl die van jouw wordt gedood. Lucifer, ("colega Tulp") is niet trouw, want na het huwelijk laat hij zijn ware duivelse aard zien .........


"Tulp", staat voor '(Agent van de) Duivel', De Heks die het ritueel heeft uitgevoerd. En andere naam voor de Duivel is: De DOOD


Tulp verwijst naar De Dood: wellicht door doctor Tulp die als professor, sectie arts heerste over de doden net als Satan doet over Het Dodenrijk.


Ik hoop dat ik duidelijk ben geweest. Asl je nog vragen opmerkingen hebt, reageer hieronder als het omdeze droom gaat


 


Harvey Semmoh

Beantwoord door:
Harvey semmoh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan misschien kan u mijn droom vertalen:

Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
wat betekent het, hoe overwin ik het.
      [Gesteld in Dromen]
2008-05-18 14:15:02
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+