Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Ufo's
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ufo's en krijg online een antwoord van de specialist in Ufo's

Zelf een vraag over Ufo's? Klik hier.
Meer vragen over Ufo's.
De huidige beheerder van de rubriek Ufo's:
Naam: Burt
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 12 uur
Waardering: 7.6 (van max. 10)
Meer informatie over Burt vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over UfoVragen over Ufo's via RSS. Klik hier.
RSS over UfoVragen over Ufo's op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over UfoVragen over Ufo's via E-mail. Klik hier.

Nieuwe ontwikkelingen?

[Gesteld op: 12-04-2018]

Toelichting:
Er is al lang geen activiteit meer op deze site. Toch heb ik een vraag. In d jaren die nu verstreken zijn, is er nog iets dat we moeten weten? De hoge Pieten weten hier meer van, maar zijn bang voor een paniek uitbraak, denk ik. Graag meer informatie aub.
Antwoord:

beste ufo geintreseerden..


het is idd wat lang geleden..en er is zo veel aan de gang dat ik mn tijd er voor neem.het is een heel diep netwerk wat van outer space tot ver ondergronds rijkt. er zijn zelfs fotos gemaakt van een vermoedelijke hiernmals..toen de (artificial) Maan 33.000 jr geleden onze aarde vond,was het tot vandaag helemaal vol met aliens van alle soorten.trnceparante wezens plasma en visiekshadow peaple minie dino"s  en reptielien kleine dragons die ik grote hoeveelheden over de sirface rennen, zo is Mars ik heb prachtige footage gezien gemaakt door de curiosity..met blouwe prachtige aliens die daar een vreemd soort leven hebben..cloceups die er niet om liegen.op de Maan waar een prachtig groot vrouwelijk  wezen  liep en knielde en weer op stond apollo 11 uitgelekt).zo zijn alle planeten met hun manen bezet.als wij hier 24 uur per dag  om ons heen van boven constand bespied worden door een miljoen  schotels waarvan wij 85 wezens een korte biografie van hebben.die elke minuut opnamens maken van every singel of us...als  we naar boven gaan word onze oura levens film afgedraaid van al onze vorige levens.je weet dat jij het bent.de gouvernament v the usa is niet bang voor paniek..we lopen door hun nu al meer dan 60 jr achter.in 1941 wisten we al  antigrafity voertuigen te bouwen..in 1953 hadden we een duur woord,(Hyper Inlumenal Flight) oftewel faster than light.(Up Fundet - Oprotunetys) u f o .  net als tranceportation..like startrek. werd allemaal in de doofpot gestopt..bewijs is roswell.ze hadden zich meteen uit anthosiasme verraden wat ze hadden  gevonden. toen ze het met de aliens naar de achtertuin van mn ouders brachten  hadden ze het verhaal al verdraaid voor een weer ballon. ja ja..iedereen nam het weer aan.


alien agenda"  taking over this planet totaly  killing off een heel groot gedeelte van  world population voor 2029. voor meer controle te krijgen. de sofjet uni en the usa hebben allang een basis op de man..vliegen met een nieuw  self made souser type met vreem brand stof  die in 10 min de aarde rond vliegt en  met plank gas in 9 uur naar de maan kan vliegen. dus ze waren  niet warend off..maar mede genoten geworden. denk ik. waren al daar voor dat Kennedy zn woorden uitsprak.in samen werking met verschillende aliens.in mei 1962 starte ze een colonie op mars. vandaag is er een colonie met russen  usa en aliens daar. (de Area partof interUnivers filld with intelligen life.) er zijn 9 soorten die ons zien als een bag of food.(20.000 000    Grays leven hier undergrounds .)  op de maan leven  er al meer dan 2 biljoen kostgangers..en en is daar wind wolken atmosfeer en plekken waar je bloodshoofd kan lopen en groenten kan kweken op de Maan.   wat ik hier allemaal schrijf is uit zeer vertrouwelijke bron. er zijn 44 miljoen life forms in our galaxy like us. natuurlijk gevormd. Pleades en de Andromedans zullen ons weer helpen als het hier weer te heet onder onze voeten word.  presidenten hebben het nazeggen..alien  ras  KURTS (gods of the lands)oranje van kleur   zijn gekomen om te blijven.. van nu af zullen we veel orders van hun gaan krijgen. ze komen van planet DILLIMUNS).de AKART aliens hebben de snelste spaceships van allemal. 57.000 jaar geleden begon ons mensen ras opnieuw. wij zijn door een zwart gat uit een ander heelal hier binnen gekomen. om ons heen zijn er ontelbaare heelals.. als je de indianen vraagt hoe ze god de vader noemen zeggen ze heel nuchter..NOKASHULA"   dat betekend grand father." als U wil weten wie er in die zwarte pakjes zitten v d Man in Black?.. dat zijn de Tall Wihts".. ok ik ga eindigen kan zo door blijven gaan. komt nog een vervolig.  vr gr burt.


 

Beantwoord door:
burt
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Nieuwe ontwikkelingen?:

laatste ontwikkelingen en informatie over biometri
      [Gesteld in Biometrie]
2006-12-15 16:28:15
Welke maatsch. omstandigheden be´nvloeden autisme
      [Gesteld in Autisme]
2007-03-04 18:00:01
Liefde en werk?
      [Gesteld in Astrologie]
2007-07-22 19:12:11
Wiie heeft de computer uitgevonden?
      [Gesteld in Computer Geschiedenis]
2007-09-10 18:14:06
Wat zijn de recente ontwikkelingen ?
      [Gesteld in Autisme]
2008-04-25 14:41:52

Gemiddelde score Ufo's: 7.6 (32x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+