Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

" Kikkers "

[Gesteld op: 28-09-2017]

Toelichting:
Beste Harvey,

Allereerst nog heel erg bedankt voor je uitgebreide uitleg over mijn " ziekenhuis " droom.
Je maakt er veel werk van.Ik verbaas me er iedere keer weer over dat je zoveel kunt vertellen over een droom,mooi is dat.
Ik blijf de uitleg regelmatig lezen zodat ik het goed in me op kan nemen.
Deze uitleg sluit inderdaad mooi aan op de uitleg van mijn andere dromen.Komt een beetje op hetzelfde neer maar in een andere vorm.

De volgende droom die ik had staat volgens mij helemaal los van mijn vorige dromen en is heel kort.
Maar ik zou hem toch graag aan je voorleggen:

Ik sta buiten (ik zie mezelf staan in mijn droom en kijk naar mijn gezicht).Ineens springen er 4 kleine kikkertjes aan de linkerkant van mijn gezicht.
De meeste mensen zouden schrikken maar ik schrok er niet van en vond het niet erg.
Ik pakte de kikkertjes 1 voor 1 vast en zetten ze weer neer.
De kikkertjes zijn donkerblauw van kleur en hebben licht gele vlekjes.
( Wel weer die donkerblauwe kleur ).

Ben benieuwd wat jij me hierover kan vertellen.

Bedankt,groetjes Monique " de uil " .
Antwoord:

Beste Monique,


Je hebt geluk dat je, doordat de site, de rubriek DROOMUITLEG, door de gebruiksonvriendelijke omgeving, niet goed te vinden is, dat je het rijk bijna alleen voor jezef heb. Daarom kan ik je uitgebreid aandacht geven hoewel ik zo kort en bondig mogelijk probeer te zijn. Daarom is het goed als je in het algemeen geintersserd ben in droomtaal ook de dromen van anderen te lezen. Je zal daardoor, met de tijd, "Grote Gemene Deler" ontdekken. Onthoud de code die ik bij deze introduceer: GGD, als verwijzing naar staandaard code zoals bv: "Man" voor Ziel, "Huis" voor lichaam, enz enz. Ik verwijs ook met datum naar vorige dromen zodat geinteresserden die meelezen ook makkelijk naar andere dromen kunnen teruggrijpen om het geheel te begrijpen.  


Je denkt dat deze droom los staat van de vorige. Ik zie dat je in twijfel trekt wat ik in de eerste alinea heb beweert/beloofd in de uitleg over de vorige droom. Lees het nog eens goed door! Je zal vandaag, met de uitleg van deze droom, overtuigd worden dat Je Ziel ons mee heeft genomen op een avontuurlijke spirituele onderzoeksreis naar Zelfkennis. Ik ben daarbij slechts de decoder/tolk van zijn psycho- logische code/taal. Mijn inbreng is verder slechts mijn algemene kennis aangevuld met voorbeelden als toelichting. Ik probeer het verder niet over religie te hebben tenzij ik er niet onder uit kom om de bedoeling van "De Auteur" weer te geven: Het bevat vaak code die naar bijbelse taferelen verwijzen zoals in jouw geval. Je zegt dat het je verbaast dat ik zoveel weet te vertellen over (je) dromen: Ik heb "De Gave Van Jozef" , zoals iemand het ééns uitdrukte. 


MAAR VOOR WE VERDER GAAN MET DEZE DROOM, WIL IK NOG EEN BELANGRIJKE AAN VULLING GEVEN OP DE VORIGE DROOM:


1. "We kunnen de weg niet vinden" is (multi)dubbelzinnig: Eigenlijk schrijft "De Auteur van de code " hier o.a voor mij als tolk: "Ze begrijpt Me/je nog niet helemaal in al het vorige'', "het is nog niet helemaal tot haar doorgedrongen, wat Ik/je heb bedoelt ( in al het vorige)"......en "dáárom kunnen we de weg/elkaar niet goed vinden". Dus hier draait het om: de Communicatie met Jezelf/Je Ziel.


Want, nu komt dé belangrijke aanvulling op de vorige droom, die dat wat ik zo juist hebt gezegd, onderstreept: Je zegt daar; "Ze heeft wat aan het hart".


Het hart is de zetel van de Ziel. Met onze hart "voelen" we met de geest. Als het hart sterft hebben we te maken met een "zielloos" lichaam. Het hart is het orgaan van de intuïtie, de communicatie met de Ziel tijdens het (dag)bewustzijn.


Het is dus 'multidubbelzinnig' omdat "je man" tegelijk óók slaat op die figuur van vlees en bloed die je in gevaar heeft gebracht én zijn duivelse inborst. Jij praat vrolijk van "je man" omdat je in de illusie verkeert dat je ïn 'goede handen bent'.


2.Merk op: We hebben gezien dat je in de eesrte droom in "Je Auto" bent: in "Je zelf" bent, in Je jmobiel Huis bent.


In de vorige droom ben je in "Het Ziekenhuis" annex Psychiatrisch Ziekenhuis/Gekkenhuis; Het gaat nog steeds om je (zieke) Lichaam/Huis van je ziel! Er ging iets niet goed! Je was depri en stond op de rand van de krankzinnigheid! Boven de diepe  duistere afgrond waar/wat "je auto" boven (het hoofd) hing!


Bovendien merk op: De ruimte van het 'gekkenhuis' staat links (GGD) van The 'door'  of no return'. Het latijnse woord voor links is sinister; google asje sinister op! Je zal zien dat de synoniemen allemaal woorden zijn die de lading dekken van de ruimte gebaseerd op een diep blauwe depri ondergrond.


Het raam of luikje (GGD) staat voor je innerlijke ogen waarmee je de wereld bekijkt. Met dit laatste zijn we aanbeland bij hetgeen wat ons verbindt met de uitleg van deze droom:


                                                               KIKKERS


"Ik sta buiten" betekent als we het lichaam als het huis van je geest/ziel beschouwen : "Ik ben uitgetreden"; Dat geeft zo'n beetje de toestand s'nachts weer als je ziel op stap gaat en een "nachtgezicht, een droom" produceert..... of, beter, overdag als je  diep nadenkt, mediteert over jezelf, reflecteeert over jezelf, Verbinding maakt met Jezelf! Je hebt dat toen ( je in de put was) gedaan, Je hebt gereflecteert over jezelf. Dat is aangegeven in de reflectie, het (spiegel)beeld van jezelf.


Je kijkt samen met mij naar je "(nacht)gezicht" = droom en krijgt zo inzicht": Dit is weer hetzelfde beeld van de vorige droom waar je inzicht krijgt in die luik ......van jezelf, naar jezelf. Het zou me niet verbazen als je nu kan bevestigen dat je toen ook vier figuren zag in die ruimte van je "ziekenhuis", je depri toestand. Ze zijn niet toevallig van die doodse, helse figuren op die "diepblauwe duistere bodem" (gecamoufleerd met gele, levendige geuren en kleuren waarmee Die Bedrieger je "in de val'' probeerde te lokken!) Het geeft het bedrog weer: De ""zwartwitte" magie, de verradelijke "Boom van de kennis van goed en kwaad", De Boom Van de Dood dat zich naast de Boom van het leven als onschuldig voordoet.


Een kamer kan je ook als een grote kast beschouwen. In de vorige droom nam je een kijkje in die grote kast van je huis toen de spreekwoordelijke"lijken uit de kast vielen"....en in deze droom "kikkers in het oog sprongen":  Iets "viel je op" (in het bedrog van die duivelse leugenaar), "sprong je in het oog", in het gezicht, naast het gezicht; Je hersenen hebben in samenwerking met het Hart (De Ziel) kikkers erbij gehaald om er een 'geloofwaardig', kloppend verhaal van te maken omdat kikkers nu éénmaal als beste kunnen springen en toevallig ook 'koele kille blauwe enge kikkers'' zijn.  weer link om weer een brug te maken naar dat duistere luikje naar de hel waar die enge figuren zich bevonden. (Google: "lijken in de kast"; Hier gaat het om een geestelijke tegenvaller. 


Bovendien "Je man", die Duivelse Leugenaar had je met zijn mooie praatjes "Katten in de zak"  verkocht" , dus,..... bij nader inzien (inzicht/reflectie), toen je de zak (het luik) opendeed om erin te kijken", sprongen de katten (de kikkers) eruit.


Dat je één voor één de kikkertjes pakt is denk ik de belofte van je Ziel aan ons, zoals ik eerder heb beloofd (koelbloedig is hier niet het juiste woord), beetje bij beetje, tijdens de spirituele onderszoeksreis, De Waarheid aan het licht te brengen. Bovendien laat Hij als kind van God zien dat je niet bang hoeft te zijn voor welke 'grote' duivel dan ook: Voor Hem zijn het maar kikkertjes in zijn machtige Handen.


Groejes,


Harvey Semmoh. 


 


 


 

 
Reactie vraagsteller:
Hoi Harvey,

Allereerst,heel fijn dat ik je meteen een reactie terug kan geven.
Heel erg bedankt weer voor je uitleg.
Ik moet eerlijk zeggen toen ik de uitleg las,ik kreeg spontaan kippenvel!!!

Ik sta een beetje met mijn mond vol tanden.Het klopt wat je doorgekregen hebt dat het allemaal nog niet helemaal tot me doorgedrongen was.Beetje bij beetje begin ik het te begrijpen.
Ik blijf het wel een beetje ingewikkeld vinden allemaal.

Er zijn toch wat dingen gebeurt in het verleden waardoor ik mijn hart eigenlijk een beetje heb afgesloten,uit zelfbescherming,denk ik.
Ik voel me ook eigenlijk in het leven een beetje verdwaald.Op de 1 of andere manier moet ik mijn hart weer openen,zodat ik weer beter in mijn lichaam zit.
En weer beter kontakt met mezelf krijg.
Maar hoe ik dat ga doen......?

Dat je gezien hebt dat ik in de put heb gezeten,dat klopt.Donkerblauw (depressief) is nog niet helemaal weg.
Maar hoe dan ook heb ik nu wel het gevoel dat ik geholpen word......we dromen niet voor niets.

Ik vind dromen echt heel interessant,vroeger schreef ik mijn dromen altijd op,heb een paar schriften vol.
Ik lees er ook veel over,ook dromen van andere.Maar het is echt een symbolentaal,die ik niet altijd door heb.
Daarom ben ik blij dat jij hem voor me uitlegd.Ik ga dromen dan toch weer een beetje meer begrijpen,iedere keer leer ik weer bij.

Bedankt voor je doorverwijzingen,ik ga eens googlen.....
Het is inderdaad echt een gave,die jij hebt,zo kun je mensen toch een beetje vooruit helpen en wakker schudden.
Ik heb wat dat betreft echt geluk dat het hier niet zo druk is....echt super bedankt dat je er zoveel werk in gestoken hebt.

Groetjes Monique " De Uil ".

Nog even iets waar in nu ineens aan denk.Die ruimte in het ziekenhuis,volgens mij waren het inderdaad 4 personen die er rond dwaalden.Moest ik nog even kwijt.


 
Antwoord Beheerder:

mm

Beantwoord door:
Harvey semmoh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan " Kikkers " :

hoe krijg ik meer massa en spieromvang?
      [Gesteld in Fitness]
2008-07-05 17:07:32
€ 4000 schuld door niet betalen ziekenfondspremie.
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-04-12 13:09:47
Hulp bij opstellen brief opzeg immo.
      [Gesteld in Vastgoed]
2011-01-10 15:17:36
Ik ben bang dat ik MS heb.
      [Gesteld in Hyperventilatie]
2013-05-26 19:49:15
is het mogenlijk het kind van een kennis te adopte
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2013-11-22 00:51:01

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+