Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

" Ziekenhuis "

[Gesteld op: 25-09-2017]

Toelichting:
Beste Harvey,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik geschreven heb maar ik heb weer een droom:

Ik loop samen met mijn mijn man door het ziekenhuis.We gaan bij mijn schoonmoeder op bezoek want ze heeft iets aan het hart gehad.

We kunnen de weg niet goed vinden dus gaan we allebei maar even rondkijken.Ik merk dat ik mijn man niet meer zie dus ga ik zelf maar eerst op onderzoek uit.
Ik sta ineens voor een deur en langs de deur zit een raam (links van de deur).Ik kijk door het raam en zie een grote kamer waar een paar mensen rondlopen.Deze mensen zijn geestelijk niet in orde.Ik denk nog even zal ik de deur open maken,maar doe het maar niet want hier zal mijn schoonmoeder wel niet zijn.Bovendien ben ik bang dat de deur niet meer open zal gaan als ik binnen ben,want die mensen zitten opgesloten.De vloer heeft overigens een blauwe kleur,met donkerblauwe tinten erin.

Ik loop verder en kom op een buitenplaats,ineens zie ik mijn man en mijn schoonmoeder.......

Je weet dat ik niet terug kan reageren,omdat het gewoon niet werkt.Als ik een volgende droom heb zal ik je een reaktie geven over deze droom.

Ik wil je wel alvast heel erg bedanken voor je moeite.

Groetjes Monique " de uil " .
Antwoord:

Beste Monique, 


Als het goed is, zal net zoals ik zie, ook inzien dat deze dromenserie van je een soort vervolgverhaal is dat door je ziel wordt samengesteld om inzicht te geven op de sutuatie waarin je bent terchtgekomen. Het verhaal is begonnen bij de "cliffhanger" droom van 2017-03-02. Ik was vergeten je toen erop te wijzen, maar heb je opgemerkt en ben je erbij stil gestaan waarom "je man" in geen velden meer te bekennen was terwijl jij en je vader aan het randje van de afghrond bungelden? Hij was op het laatste moment uit de auto gesprongen om je zo De Duistere afgrond van de Dood in te jagen. Je weet nu door de bevestiging door de afstraffing in de tweede droom van de "Witte Uil" van 2017-03-15  dat het inderdaad een nep man was zoals ik had uitgelegd. Zo is deze droom niet op zichzelf maar probeert je ziel te laten zien welke (kwalijke) rol de hoofdrolspelers spelen/hebben gespeeld.


Nu is de vraag: "Gaat het in deze droom om "je man", "je ziel" of gaat het hier nog om de boef/demon die je de dood probeerde in te sturen?


Om me goed te begrijpen moet je heel goed laten doordringen wat ik in de eerste droom heb gezegd over waar "'Je man" in dit soort dromen doorgaans voor staat: JE Ziel als Kind van God! dus Goddelijk. Je  Ziel manifesteert zich in dromen ook als  een ouder, je vader of je moeder. 


Als we even aannemen dat je het "Ziekenhuis" in gaat met je "man", die je goeie Ziel voorstelt, ga je in het "ziekenhuis" op zoek naar de ouder van je  Ziel nl, zijn Moeder die God zou moeten voorstellen in dit verband. In ieder geval ben jij op zoek naar God! De vraag is wordt je misleid door de figuur die je beschouwt als je man?


DEZE DROOM IS EEN ANDERE VERSIE VAN DE DROOM VAN DE AFGROND:


Daar denk je door je man "in de auto" op je levensweg (geleid te worden naar God, de vader van je man). Hier ben je met hem te voet in het ziekenhuis op zoek naar "Zijn ouder, Zijn Moeder": Opeens zie je hem niet meer! het gaat om dezelfde gebeurtenis maar anders weergegeven, specifieker. Er wordt aangegeven waar de geestelijke dood, het neerstorten in de diepe duisternis toe leidt: De deprimerende (blauwe kleur/blue) helse gevangenis, waar je niet makkelijk uitkomt. 


Hier gaat het om: Ergens moet je tijdens je zoektocht nattigheid hebben gevoeld en niet verder durven te gaan met je duistere begeleider in de "witte magie"? Het is ook niet toevallig dat je op (be)zoek gaat bij/naar je "schoonmoeder", een vingerwijzing naar die witte Uil-(e Vader).  Schoon- verwijst hierbij op het reine maar als vingerwijzing voor het verraderlijke bedrog heeft je ziel niet gekozen voor schoonvader maar -moeder:


Je Ziel de auteur van dit relaas, laat het verhaal eindigen op/in, wat jij noemt de "buitenplaats", maar in dit verband en deze betekenis "binneplaats" moet zijn, want het gaat om een erf/tuin , een "(binnen hof" als vingerwijzing naar de aardse, moedergodin (wicca) en Het Hof Van eden", waar de zondeval heeft plaatsgevonden en De zogenaamde boom van de ("witte") kennis van goed en kwaad zich bevind: Daar vind je "je man", de verleidelijke slang die je heeft misleid naar zijn moeder.


Let wel: "man" slaat in dit verband op de duivelse geest; o.a de duivelse geest van degene (vriend, kennis, geestelijk leraar) die je, volgens de eerdere dromen, moedwillig in gevaar heeft gebracht en daarvoor al is bestraft. Degene aanbid kennelijk de ''Moedergodin'' en haar demonen van de lagere duistere regionen.


Ik hoop dat ik duidelijk ben geweest.


Harvey Semmoh

Beantwoord door:
Harvey semmoh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan " Ziekenhuis ":

hoe krijg ik meer massa en spieromvang?
      [Gesteld in Fitness]
2008-07-05 17:07:32
€ 4000 schuld door niet betalen ziekenfondspremie.
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-04-12 13:09:47
Hulp bij opstellen brief opzeg immo.
      [Gesteld in Vastgoed]
2011-01-10 15:17:36
Ik ben bang dat ik MS heb.
      [Gesteld in Hyperventilatie]
2013-05-26 19:49:15
is het mogenlijk het kind van een kennis te adopte
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2013-11-22 00:51:01

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+