Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

ik droom laatste tijd vaak over een jongen

[Gesteld op: 21-06-2017]

Toelichting:
die jongen waar ik over droom, was ik eerst heel close mee. heb er ook een relatie mee gehad 3 jaar terug. in mijn dagelijkse leven kom ik hem ook weer regelmatig tegen. (ikweet na onze laatste gesprekken dat hij een vriendin heeft want ik kwam toen uit een heftige relatie )

Ik weet niet zo goed wat voor betekenis dat heeft. De dromen zijn vaak ook intiem, niet altijd. ik weet niet zo goed of dit iets betekend. Of hij ook aan mij denkt of er nog gevoelens zijn. .

Ik weet ook niet of dat nog aan is maar heb het gevoel dat ik er iets mee moet doen. Maar ergens houd het me ook tegen om tegen hem te gaan praten. En nu droom k vaak over hem. Over dat we elkaar zien, we praten en soms gebeuren er ook intieme dingen. Soms gaan ze ook zo vaag door elkaar. En ik weet dat dromen heel normaal is maar omdat ik nog nooit echt over hem gedroomd had en nu ineens wel gaat je dat toch aan het denken zetten. ik zoek antwoorden. wat wilt deze droom me vertellen. of valt er niet veel te zeggen. ik hoor graag van u
groetjes lucilla
Antwoord:

Beste Lucilla,


Ik zal mijn best doen om je een beetje inzicht te geven in Jezelf. Als ik het goed begrijp is  je 'ex' nooit een volwaardige (droom)prins geweest. Daarom noem je hem ook geen ex. Hij was en is waarschijnlijk nog steeds een erg aardige "jongen", een vriend, waar je je 'veilig' bij voelt en waar je heel veel mee kan bespreken. Nog net geen homo..., meer 'de goede vader', 'de beschermende broer', of de pastor bij wie je met de billen bloot kan komen (wie vertrouwt nog een pastor tegenwoordig?!) 


Het begin van de relatie met hem was niet heftig en de breuk ook niet. Hij was niet de ridderprins die je in je hoofd had, en hij voelde dat op geven moment ook aan zodat de scheiding niet heftig was.


Waarschijnlijk is één van de redenen dat de dromen ook 'intiem' zijn dat je kan veel bij hem kwijt kan zonder bang te hoeven zijn dat hij je 'verkeerd' zou begrijpen en 'meer' van je zou willen . De andere reden komt later.


Die andere van de "heftige relatie" is wel een echte 'ex'. Die was avankelijk meer 'iemand van je hart'. Dat wil zeggen de ideale droomfiguur, de stoere ridder die uit het niets langs komt galopperen en je ontvoert...het avontuur tegemoet. Maar dat is/was .... op het eerste gezicht. Hij bleek toch een ploert te zijn!


Je bent een jong volwassene en, ...met de jaren (met de ervaring) komt de wijsheid. Nu die roze wolk aan het optrekken is, ben je nu ook je ideaal aan het aanpassen en overweeg je dat "die goeiege jongen" mischien wel je beste man kan zijn. Je speelt met de geadchte: "zou hij......, maar hij heeft een vriendin!". Wat ik net heb beschreven is een realiteit die je hebt becshreven/overwogen.........Maar, alles bij elkaar genomen, aangezien je hem beschrijft als 'een jongen', en niet als 'vriend', geloof ík niet, en volgens mij, jij nu ook nog niett dat hij ooit nog 'De man' kan worden. Dat komt komt mischien nog maar nu betwijfl je dat, je "weet niet als het nog aan de orde is". Je bent door dit plotselinge fenomeen in verwarring gebracht; "soms gaan ze vaag door elkaar": Die gevoelen?


Ik meen dat iets veel diepzinnigers aan de hand is:


Doordat voor teleurstelingen bent komen te staan in je leven, ben je diep over het leven na gaan denken en heb je Jezelf innerlijk vragen gesteld.  Je bent met lensvragen aan het mediteren geweest, je hebt op de deur geklopt en er is voor je geopend.


Je ziel, de auteur van je droom, waar je al heel je leven een relatie mee hebt, laat je op deze manier weten hoe je over Hem denkt: Als over een goeiige sukkel  bij wie je altijd dagelijks met al je problemen terecht kan, die je beschermt en alles van je weet, maar die je niet als 'De man van je leven' erkent.


Als je dit leest en mijn uitleg goed is overgekomen dan zal je inzien hoe ik hieraan kom. Want dat "ets" wat je tegen hield om het hoofd van "die lieve goeiige jongen" weer in verwarirng te brengen is je Ziel......En diep van binnen wist/weet je dat deze droom een diepzinnige heeft.


Dit nog:


De andere reden dat de ontmoetingen soms in "intiem" zijn is omdat je dagelijks "omgang'' hebt met je Ziel: jullie zijn voor eeuwig intiem verbonden! Daarom wordt omgang met een andere godheid dan de schepper ook omschreven als overspel. Je Ziel is kind van de Schepper, zoon van God.


Groetjes,


Harvey Semmoh


 


 


 

Beantwoord door:
Harvey semmoh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan ik droom laatste tijd vaak over een jongen :

oznur
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-13 23:37:04
wanneer loon na ontslag?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2008-07-18 11:00:06
hoe rosei collis handvoeden ?
      [Gesteld in Parkieten]
2010-04-14 15:33:12
verdelen contracturen
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2010-07-04 22:54:11
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+