Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

Wat betekend mijn droom?

[Gesteld op: 21-02-2017]

Toelichting:
Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo'n slechte nacht heb gehad als vannacht. Ik voelde mij na deze droom echt weer een klein meisje.

Ik droomde dat ik doodstraf had gekregen en dat ze mij gingen verhangen. Er waren een aantal mensen om mij heen die mij hierin moesten begeleiden, deze mensen waren voor mij onbekenden. Er was een wat oudere man of vrouw die geloofde in mijn onschuld en mij probeerde gerust te stellen. Echter was er ook een wat jongere man die het juist erger maakte. Op den duur werd het duidelijk dat ik deze straf kreeg, omdat ik de enige overlevende was van een moordpartij in een theater/warenhuis/groot evenement/etc. Ik was alleen maar aan het huilen en probeerde hoop te houden dat dit allemaal niet zou gebeuren en dat ik nog een eerlijk proces zou krijgen. Toen kwam het moment waarop ik van de aardige man/vrouw mijn laatste woorden mocht uitspreken, ik schreeuwde hier alleen maar in tranen dat ik onschuldig was en probeerde de situatie van die dag nogmaals voor te leggen. Zonder resultaat. Toen moest ik naar een filmpje kijken, op het filmpje was een mooi strand te zien, echt een vakantie bestemming. Hiermee gaf de aardige man/vrouw aan dat ik naar de hemel zou gaan. Echter stond ineens de heide in brand. Overal was vuur en mensen sloegen paniekerig op de vlucht. Ik werd nog banger, zouden ze mij levend verbranden? Ik begon te vragen hoe lang en hoeveel pijn dit allemaal zal doen en duren. Levend verbranden deed ontzettend veel pijn volgens die jongere man. Stikken aan een touw is ook niet prettig overigens. Toen deed hij een oude kachel open waar verbrand kool/houtresten inzaten, de kachel brandde. Om mij langzaam aan de pijn te laten wennen legden hij zo'n stuk gloeiend kool/hout op mijn voet. Ik schreeuwde het uit van de pijn en begon nog harder te huilen, ook de mensen om mij heen raakten in paniek. Ik probeerde weg te komen, toch lukte het hem een tweede keer. Toen werd ik wakker met een benauwd gevoel.

Ik kon hierna niet direct in slaap komen en was echt bang in het donker, bang dat er iemand onder mijn bed zat of voor mijn raam stond, etc. Als ik er aan terug denk kan ik mij niet herinneren dat ik een touw heb gezien of een galg. Toch was ik er van overtuigd dat ze mij zouden verhangen.
Antwoord:
Er is nog geen antwoord op deze vraag


Gerelateerde vragen aan Wat betekend mijn droom? :

Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+