Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Persoonsrecht En Familierecht
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Persoonsrecht en familierecht en krijg online een antwoord van de specialist in Persoonsrecht en familierecht

Zelf een vraag over Persoonsrecht en familierecht? Klik hier.
Meer vragen over Persoonsrecht en familierecht.

Beheerder worden?

De rubriek Persoonsrecht en familierecht heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Persoonsrecht en familierecht Klik hier.

RSS over Persoonsrecht en familierechtVragen over Persoonsrecht en familierecht via RSS. Klik hier.
RSS over Persoonsrecht en familierecht op jouw website?Vragen over Persoonsrecht en familierecht op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Persoonsrecht en familierechtVragen over Persoonsrecht en familierecht via E-mail. Klik hier.

Levend Begraven,...

[Gesteld op: 05-02-2017]

Toelichting:
* Advies gevraagd

Je vader is een - oplichter- bedrieger - bedreiger - mishandelaar - coke dealer - wiet teeler - hij is opgepakt -,.... enz

Het gaat allemaal over mij.
De verhalen zijn grof en maken mijn kinderen bang en zet mensen tegen mij op. Ik besef dat mijn ex dit wel moet doen om haar daden uit het verleden te kunnen verdoezelen. Mijn ex moet dus haar leven lang blijven liegen over mij.

Ook mijn familie is voorgelogen, en als ik iemand leer kennen, vriendin, ook haar ouders. Ik kan niet in de buurt van mijn kinderen wonen omdat ze mij zwart maakt voor ik er ben komen wonen. Ik ben mijn huis, twee bedrijven en vriendenkring kwijt geraakt.

Ik word nagejaagd en gestalkt telkens door andere mensen die ik niet ken, en mensen uit mijn schoonfamilie.

Ik besef wel dat ik nooit meer een normaal leven zal hebben en moet leven in de leugens van mijn ex. Het gevoel dat mijn leven voorbij is neemt de plaats in van mijn laatste beetje hoop. Ik heb uiteraard aangifte gedaan, maar de politie kan niet veel betekenen.

Ik dacht dat ik kapot zou gaan doordat ik mijn kinderen niet meer zou gaan zien. Ik heb op mijn 40e van stress en verdriet een hartinfarct gehad en ging er bijna aan onderdoor. Maar nu ik het overleef en leer leven met het verdriet komt er het besef dat zij wel moet blijven liegen en de verhalen steeds heftiger moet maken om gehoor te krijgen. Ik krijg dus nooit mijn afgenomen eigen leven meer terug.

Ik heb geprobeerd een nieuw leven op te bouwen, ik ben getrouwd. Maar mijn ex mijn schoonfamilie tegen mij opgezet en hun verteld dat mijn vrouw de in prostitutie zou gaan laten werken en haar zou gaan bedriegen en bedriegen . In werkelijkheid ben ik school en reclame fotograaf. Omdat mijn schoonfamilie het geloofde en mij geen vragen hebben gesteld zijn ze mij maar gaan bedreigen, waarna mijn vrouw de relatie met haar familie verbrak. Mijn vrouw had longkanker en was kunstenaar, het is onvoorstelbaar dat zij ondertussen voor prostitutie werd uitgemaakt en ik als haar pooier terwijl ze in Het AVL Amsterdam lag te knokken voor haar leven. Ze is helaas overleden aan deze ziekte. terwijl zij zo ziek was hebben wij 4x moeten verhuizen omdat mijn ex ons kapot maakte. Ik heb het geprobeerd een eigen leven, het word kapot gemaakt.

Ik ben dus niet alleen mijn kinderen kwijt, maar ook mezelf voor de rest van mijn ''leven'' Ik ben levend begraven.
Antwoord:

Geachte heer,


Ik heb uw verhaal gelezen. In de eerste plaats vind ik het knap dat u ondanks alles toch terug hebt geknokt. Zoveel tegenslag dat ook uw vrouw is overleden. Probeert u toch verder te knokken en rust te vinden. Hoe moeilijk het ook is.


Wat het juridische betreft heeft u aangifte gedaan. Dat is dan denk ik voor smaad , stalken etc. Ik hoop dat de politie hier toch iets mee doet. In dat verband kunt u ook een maatschappelijk werker inschakelen of uw huisarts.


Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.


Met vriendelijke groet,


Herman Albersen


Jurist


 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Levend Begraven,...:

kater miauwt elke morgen als de zon op gaat
      [Gesteld in Katten]
2008-04-27 06:20:01
levend begraven worden door zus
      [Gesteld in Dromen]
2008-06-06 21:13:18
dikker worden
      [Gesteld in DiŰtetiek]
2009-05-15 20:36:19
Wat kunt u mij over de uitslag vertellen?
      [Gesteld in Onvruchtbaarheid]
2008-06-24 15:17:14
Agapornis plots dood, oorzaak?
      [Gesteld in Papegaaien]
2008-08-24 15:33:03

Gemiddelde score Persoonsrecht en familierecht: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+