Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Waarom droomde ik zoiets?

[Gesteld op: 10-01-2017]

Toelichting:
Als tienerjongen droomde ik het volgende: Ik liep over een stenen pad. Het was donker. De maan scheen helder en verlichtte het landschap. Het landschap om mij heen was ruig en stenig. Aan de rechterkant liep het landschap iets omhoog. Aan de linkerkant scheen het maanlicht op een groot water. Langs de weg stonden beelden van leeuwen. In een rij achter elkaar, elk op een eigen sokkel. Allen uitkijkend over het water. Er waaide een zachte bries. Het was fris maar niet koud. Ik was op weg naar een tempel. De tempel stond een eind verder aan het eind van de weg, voorbij de bocht. Ik ging daar net als elke andere dag eten naar toe brengen om te offeren. Ik was een vrouw. Het voelde allemaal zeer vertrouwd. Het voelde fijn om naar de tempel te gaan. Het was mijn taak en ik deed het graag. De tempel was klein, rond, met zuilen en een koepeldak.
Omdat de droom zo levendig was en ik in die tijd veel schilderde heb ik er een schilderij van gemaakt. Later was een collega van mij op vakantie naar Griekenland geweest. Ze liet mij foto's van Delos zien. Ik was zeer verbaasd omdat daar de leeuwen uit mijn droom stonden. Alleen keken ze niet uit over water. De tempel was vrijwel weg. De vloer en een paar zuilen waren over. In een boekje over Delos las ik later dat de leeuwen ooit uitkeken over het water. De tempel had een koepeldak gehad. De weg klopte, de bocht, de plek van de tempel, de leeuwen. Alles bleek uiteindelijk te kloppen. In die tijd dat ik de droom had maakte ik vaak schilderijen met trappen, ruines, zuilen enz. Na die droom werd dat nog sterker. Nu ben ik van middelbare leeftijd en wil ik graag een keer naar Delos.
Antwoord:

Heerlijk, om zo'n droom te mogen hebben. Waarom je dat droomde, vraag je je af. Soms heb je momenten in een vorig leven die zo markant en indrukwekkend zijn geweest (bijv. omdat je heel gelukkis was) dat je ze heb opgeslagen als informatie in je ziel(senergie). In een ander leven kan die info als een droom(fragment) naar boven komen. Soms gebeurt dat omdat je zo een fijne droom hebt, iets waar je energie van kunt krijgen en soms gebeurt het omdat je nog met die oude informatie iets kan, dat het je aanspoort tot actie ondernemen. Misschien dat je in je leven nu een keer een bezoek moet brengen aan Delos en is die droom een soort 'stok achter de deur', iets was zoveel indruk maakte, dat je weet dat je er een keer heen gaat/moet/wilt. Wie weet, staan je juist daar ter plekke mooie en onverwachte dingen te gebeuren. Fijn ook dat je het via tekenen en schilderen vast kon leggen. Als je puur naar de symboliek van leeuwen zou kijken in je droom, betekent het in ieder geval dat je 'kracht' ervaart uit dit vorige leven in een tempel.


Grtjs, MN


 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Waarom droomde ik zoiets?:

droom over overledenen
      [Gesteld in Dromen]
2008-02-03 17:28:08
Ik zit met enkele vragen
      [Gesteld in Paranormaal]
2008-03-02 14:41:29
hebt u hier een verklaring voor?
      [Gesteld in Paranormaal]
2008-03-02 14:42:08
droom over mijn vader dromen over ex vriendje
      [Gesteld in Dromen]
2009-10-18 19:18:39
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+