Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Arbeidsrecht Advocaat » Arbeidsrecht Advocaat-Utrecht
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Utrecht en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht advocaat-Utrecht

Zelf een vraag over Arbeidsrecht advocaat-Utrecht? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht advocaat-Utrecht.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Utrecht:
Naam: Mr. J.W. Menkveld
Bedrijf: Menkveld advocatuur
Reactiesnelheid: 10 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Mr. J.W. Menkveld vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht advocaat-UtrechtVragen over Arbeidsrecht advocaat-Utrecht via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht advocaat-Utrecht op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht advocaat-Utrecht op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht advocaat-UtrechtVragen over Arbeidsrecht advocaat-Utrecht via E-mail. Klik hier.

Wie moet aangesproken worden?

[Gesteld op: 17-09-2016]

Toelichting:
Ik zit bijna 9 maanden in de Ziektewet en moet voor het Postbedrijf vervangend werk doen dat er niet is. Ik was postbezorger waarin ik ben uitgevallen. Ik moet een rustige werkplek hebben is een voorwaarde. Ik had een gesprek met mijn werkgever en de arbeidsdeskundige die als werk sorteerwerk hadden bedacht als vervangend werk. Ik was verbaasd en dit is duidelijk geen rustige werkplek. Wat ik ook zei, maar mijn werkgever ervoer dat wel als rustige werkplek maar dat kan voor iedereen verschillende zijn... zei hij.
Hij weet dmv de mails vd bedrijfsarts dat een rumoerige werkplaats moet voorkomen worden. Ik vind dit heel duidelijk geval van een luidruchtige werkplaats. De arbeidsdeskundige zei dat ik op deze manier werk weigerde en het mijn baan kan kosten. Hij weet kennelijk niet dat een sorteercentrum veel lawaai heeft, en de werkgever zegt dat ook niet, die laat mij gewoon vallen. Ik voelde de grond onder mijn voeten even wegzakken. Maar bedacht dit is gewoon een duidelijk feit. Dit is nu een duidelijk geval dat de werkgever mij niet helpt. De verstandhouding is goed zei de arbeidsdeskundige. Ik was wel verbaasd dat de werkgever dat had gezegd want ik ervaar het als puur zakelijk. Ik zeg hier maar verder niets over, ik weet niet of ik er goed aan doe... Toen ik me ziek meldde, kreeg ik na 4 weken pas een telefoontje dat ik op het centrum moest komen bijvoorbeeld.. En toen ik op het centrum verscheen was het eerste wat de werkgever zei, dat hij zich bedrogen voelde omdat ik me had ziek gemeld, en hij er nog werk van ging maken, ik was nog niet van hem af... Ik ging toen wel even door de grond, want ik was overspannen en had verder geen baan dan deze.
Ik wil absoluut niet dat er meer informatie over mijn gezondheid wordt meegedeeld aan de werkgever dan nodig. Misschien wil de werkgever door te zeggen dat we een goede verstandhouding hebben, hierdoor vertrouwen wekken bij de arbeidsdeskundige en bedrijfsarts. Wat vindt u van deze situatie? Wat kan ik het beste doen?
Antwoord:

Goedemiddag, Ik kan alleen iets over uw situatie zeggen als ik genoeg informatie heb. Daarvoor heb ik in ieder geval alle rapportages van de bedrijfsarts nodig. Kunt u die naar mij mailen? We kunnen ook een (kostelozen) afspraak maken om uw situatie te bespreken. Ik hoor graag!


JW Menkveld

Beantwoord door:
mr. J.W. Menkveld
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Wie moet aangesproken worden?:

aansprakelijkheisverzekering voor een vereniging
      [Gesteld in Schadeverzekeringen]
2010-02-24 13:40:39
dagvaarding of ingaan op transactievoorstel?
      [Gesteld in Strafrecht]
2009-08-19 12:32:48
Ontslagvergoeding bespreekbaar maken of niet?
      [Gesteld in Ontslagrecht-Noord Holland]
2011-10-10 12:34:10
Vraag over een overeenkomst.
      [Gesteld in Fitness]
2007-03-11 19:00:01
Naamsverandering als een volwassen persoon
      [Gesteld in Familierecht]
2007-06-01 13:46:21

Gemiddelde score Arbeidsrecht advocaat-Utrecht: 7.7 (160x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+