Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Spellen » Kaartspellen » Bridge
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bridge en krijg online een antwoord van de specialist in Bridge

Zelf een vraag over Bridge? Klik hier.
Meer vragen over Bridge.
De huidige beheerder van de rubriek Bridge:
Naam: Ron Jedema
Bedrijf: Dekker bridge reizen
Reactiesnelheid: 13 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Ron Jedema vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BridgeVragen over Bridge via RSS. Klik hier.
RSS over Bridge op jouw website?Vragen over Bridge op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BridgeVragen over Bridge via E-mail. Klik hier.

hoe reageert een erbiter hierop

[Gesteld op: 10-08-2016]

Toelichting:
mijn re opps opent 1 klaver, ik heb 11 punten, een driekaart ruit, een tweekaart klaver, en twee 4 kaarten hoog, dus moet passen, mijn li opps bied 1 schoppen, mijn p past, mijn re opps bied 2 klaver, dus ik moet ook passen.
wat blijkt, mijn li opps heeft drie vierkaarten en singel klaver, dus hoorde ruiten te bieden, dan zou ik dus doublet leggen voor mijn p!
Deze bieding van mijn li opps hoort dus echt niet, hoe beoordeelt een arbiter dit, ik was uit de bieding door dit bod, mag dit zomaar??
Antwoord:

Het gebeurt inderdaad wel vaker dat na een 1 klaveren opening een hoge vierkaart voorrang krijgt. Als dit afspraak is (en dat vermoed ik), hoort dat gealerteerd te worden volgens de hoofdregel. Maar het bod mag natuurlijk wel.


Dus bij de 1 schoppen wordt gealerteerd en desgevraagd uitgelegd, dat dit een lagere kleur vierkaart niet ontkent.


En dan is het biedverloop, denk ik, hetzelfde. U krijgt geen kans om iets te doubleren, want voordat u aan de beurt komt, biedt rechts 2 klaveren.


De arbiter zal de 1 klaveren bieder vertellen, dat de 1 schoppen gealerteerd moet worden en dan blijft het bij een waarschuwing. Als u kunt aantonen, door het niet alerteren benadeeld te zijn en de arbiter is het hiermee eens, dan zal de arbiter proberen de situatie te beoordelen en een arbitrale score vaststellen. ik zie in uw verhaal geen direct nadeel vooru, dus wat mij betreft blijft de score staan.


Succes!!

Beantwoord door:
Ron Jedema
profielpagina


Gerelateerde vragen aan hoe reageert een erbiter hierop:

fel reageren op blaffende,grommende kleine hondjes
      [Gesteld in Honden]
2008-09-22 10:43:20
Hoe kan ik mijn vriendin en relatie redden?
      [Gesteld in Psychiatrie]
2008-10-15 21:46:26
Moet ik de omgangsregeling vol blijven houden?
      [Gesteld in Omgangsregeling mediation]
2011-04-13 09:12:16
Agressief gedrag tegen een enkele,aangelijnde hond
      [Gesteld in Hondengedrag]
2011-12-28 20:10:22
Border collie gromt
      [Gesteld in Honden]
2012-01-13 14:35:33

Gemiddelde score Bridge: 9.3 (1163x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+