Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Spellen » Kaartspellen » Bridge
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bridge en krijg online een antwoord van de specialist in Bridge

Zelf een vraag over Bridge? Klik hier.
Meer vragen over Bridge.
De huidige beheerder van de rubriek Bridge:
Naam: Ron Jedema
Bedrijf: Dekker bridge reizen
Reactiesnelheid: 13 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Ron Jedema vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BridgeVragen over Bridge via RSS. Klik hier.
RSS over Bridge op jouw website?Vragen over Bridge op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BridgeVragen over Bridge via E-mail. Klik hier.

moet men een gezien kaart door opps nemen?

[Gesteld op: 18-03-2016]

Toelichting:
mijn li opps moet een kaart volgen, en neemt er eentje, die mijn p heeft gezien, daarna steekt ze deze terug, mijn p zegt, heb je kaart gezien waarp ze antwoord dat ze dat mag, omdat de kaart nog niet de tafel geraakt heeft, vlgs ons is dit onzin, wat is nu terecht, de kaart wel of niet nemen
Antwoord:

De spelregels hebben verschillende definitities wanneer een kaart als gespeeld geldt. dat is afhankelijk van de functie die een speler vervult:


- Dummy: kaart geldt als gespeeld als de leider deze aanduidt of aanraakt
- Leider: kaart geldt als gespeeld als de kaart de tafel (nagenoeg) raakt met de beeldzijde naar boven, of als de kaart zodanig gehouden wordt dat deze als gespeeld kan worden opgevat. Dat laatste is een kwestie van hoe die leider steeds zijn kaarten houdt
- voor tegenspelers geldt een kaart als gespeeld als de partner deze kaart zou kunnen zien. Dat geldt dus ook als de partner niet keek en de kaart niet zag. Het feit dat de leider of de dummy de kaart kan zien is hoogstens een denk-richting, maar het enige wat telt is of de partner die kaart zou kunnen zien.


Het beste is direct een arbiter te roepen en deze zal waarschijnlijk de speler de beweging laten herhalen en dan beoordelen of de kaart als gespeeld geldt of niet. Hier achter mijn computer kan ik daar in ieder geval niet over oordelen.


Succes!!

Beantwoord door:
Ron Jedema
profielpagina


Gerelateerde vragen aan moet men een gezien kaart door opps nemen?:

Mag de knvb een belgisch stadionverbod overnemen?
      [Gesteld in Sportrecht]
2014-01-23 02:59:16
Wat zijn onze rechten?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2011-12-01 20:45:15
Niet nakomen afspraken convenant
      [Gesteld in Rechtshulp-Noord Holland]
2008-05-19 14:54:15
Leeftijd dat kind zelf mag bepalen waar hij woont
      [Gesteld in Kinderbescherming]
2009-02-14 12:35:16
voorber. klaveren, hoe bieden?
      [Gesteld in Bridge]
2009-03-12 07:03:14

Gemiddelde score Bridge: 9.3 (1152x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

  • Ron Jedema
    9.3
  • Anita
    9.0
  • Toors
    9.0
  • Totalen:

    Vragen:  257309
    Beheerders:  1023

    Gemiddelden:

    Reeds beantwoord:  99 %
    Reactiesnelheid:  168 uur
    Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+