Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Spellen » Kaartspellen » Bridge
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bridge en krijg online een antwoord van de specialist in Bridge

Zelf een vraag over Bridge? Klik hier.
Meer vragen over Bridge.
De huidige beheerder van de rubriek Bridge:
Naam: Ron Jedema
Bedrijf: Dekker bridge reizen
Reactiesnelheid: 13 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Ron Jedema vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BridgeVragen over Bridge via RSS. Klik hier.
RSS over Bridge op jouw website?Vragen over Bridge op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BridgeVragen over Bridge via E-mail. Klik hier.

hoe moet je dit oplossen

[Gesteld op: 06-01-2016]

Toelichting:
mijn p opent 1 kl, mijn re opps pakt 1 ruit, is door iedereen gezien en steekt het terug in de biddingbox en pakt daarna doublet als bieding, mijn p arbitreert ook, en ik vind dat dit niet kan, klopt zei hij, maar lieten het zo, daarna bied ik sch mijn li opps past en mijn p bied sans, wat dus goed down ging.
Ik vond dat dit spel eigenlijk maar niet gespeeld moest worden, de bieding van de re opps klopte echt niet, hoe moest dit eigenlijk opgelost worden?
Antwoord:

U bent de opvolgende speler en u heeft het recht de 1 ruiten of het doublet te accepteren. Dat kan echter alleen als u de arbiter erbij haalt. Dat uw partner aan eigen tafel arbitreert, is iets wat voor eigen rekening gebeurt.


Door 1 schoppen te bieden, heeft u het doublet geaccepteerd en gaat het bieden gewoon door. De 1SA van uw partner is geheel voor eigen rekening en heeft niets met de overtreding te maken.


Het resultaat van het spel heeft ook niets met de overtreding te maken. Uw partner biedt met zijn volle verstand, dus ik zie geen reden om dit spel niet gespeeld te verklaren. Het spel is geboden en gespeeld. Jammer. Ik vraag me af wat er was gebeurd als uw partner met die 1SA een top had gehaald.


Ja, zult u zeggen, maar zij hebben de regels overtreden. Dat is waar, maar u heeft ook de regels overtreden (art 9B1) door geen arbiter aan tafel uit te nodigen. En dan is alles wat daarna gebeurt voor eigen rekening en risico.


Succes!!

Beantwoord door:
Ron Jedema
profielpagina


Gerelateerde vragen aan hoe moet je dit oplossen:

Ik gebruik Aurum met. D30 tegen angst en depressie
      [Gesteld in Homeopathie]
2009-01-14 10:39:23
Mijn vriend kijkt porno
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-29 18:25:19
Heeft mijn vriend bindingsangst?
      [Gesteld in Mannen]
2009-05-25 22:30:27
Mijn man liegt.
      [Gesteld in NLP]
2010-04-03 08:06:02
Verplicht te betalen
      [Gesteld in Auto's]
2011-12-07 22:03:29

Gemiddelde score Bridge: 9.3 (1163x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+