Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Mensen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Mensen en krijg online een antwoord van de specialist in Mensen

Zelf een vraag over Mensen? Klik hier.
Meer vragen over Mensen.
De huidige beheerder van de rubriek Mensen:
Naam: Nellie Timmermans-van de Kamp
Bedrijf: Interpunctie
Reactiesnelheid: 7 uur
Waardering: 8.4 (van max. 10)
Meer informatie over Nellie Timmermans-van de Kamp vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over MensenVragen over Mensen via RSS. Klik hier.
RSS over Mensen op jouw website?Vragen over Mensen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over MensenVragen over Mensen via E-mail. Klik hier.

Thuis situatie ex vriedin heel slecht

[Gesteld op: 03-01-2016]

Toelichting:
Ik wist niet waar ik moest zetten maar goed toen ik nog een relatie had met me ex die is 19 jaar zag ik dat ze haar polse wou door snijden omdat ze niet meer tegen kon ik heb haar hier door heb geslepen dit was toen gestopt na tijd kreeg haar moeder een nieuw vriend en toen liep alles uit de hand haar moeder stamt haat de grond in ze kreeg vaak de schuld om dingen de vriend van haar moeder schreeuwd vaak tegen haar haar moeder deed niks aan die vriend van haar moeder praten telkens over de ex van haar moeder en gaf haar de docht dan de schuld na tikd was ze aan geramt op stage haar moeder zij dat dat haar eigen schuld was om dat het doo haar gesrag kwam waar door ze nog meer de grond werd in getrapt ik heb vroeger vaak gezegd dat ze hier mee met gaar ma moet over praten maar haar moeder zeg dan sorry en later doet ze het weer nu moet ze van de dokter met iemand gaan praten en toen kreeg ze weer te horen van haar moeder dat het haar eigen schuld was na tijd werd er erg gestookt tussen de relatie van mij en haar op face book werden een nep account aan gemaakt die verzend bericht naar haar moeder in de naam van mijn vader en foto het liep zelf zo uit de hand dat de vriend van haar moeder zij dat mijn moeder hem had gebeld en hem hat bedreigd ik heb dit na gekeken en klopt niks van ik betrapt haat later weer dat ze zich zelf ging snijden bij bij haar pols paar dagen later zij haar moeder dat ze in 15 min kiezen tussen mij en haar moeser als ze voor mij koos moest ze op straat leven en dan wou haar moeser niks met haar te maken hebben nu heb ik gezegd dat ze better voor haar moeder kan kiezen dit van wegen geld reden en gaf ze zelf ook aan nu mag ze geen contact meer met mij haar moedee chek het telekns dus ik kan haar niet meer helpen zij is niet het typ die het zo maar aan geeft aan vreemden maar ik ben bang dat ze nu haar polsen gaat door snaiden teven werd mij vertelt fat ze waarschijnlijk zwanger is van mij wat kan ik nu doen ik kan niet met haar praten ze negerd mij ik kan niet langs komen anderd bellen ze de politie ik ben ten eind raad voor omdat ze zelf moord neiging heeft dot is tevens de dag voor oud en nieuw gebeurd dat het uit is. Wie kan ik in schakelen om te zorgen dat daar thuis gepraat word en dat ik ook kan praten met haar want ben bang dat ze echt zwanger is en dat ze zelf moord gaat plegen
Antwoord:

Dat is een groot en lastig probleem. Allereerst wil ik je zeggen dat WAT er ook gebeurt (ook als zij zelfmoord zou plegen) JIJ NIET SCHULDIG bent. Natuurlijk, als je  haar kunt helpen is dat goed. Maar het is NIET JOUW VERANTWOORDELIJKHEID als er wat gebeurt.


Je kunt met het algemeen maatschappelijk werk praten, die kunnen misschien iemand inschakelen, of je kunt met haar huisarts praten als je die kent. Misschien ken je andere familie die jou wel ziet zitten, of ken je vrienden/kennnissen en kun je op die manier iets in gang zetten.


Je zou desnoods zelfs naar de politie kunnen gaan, hoewel men niet zomaar bij haar op de stoep kan gaan staan. Maar wie weet, kennen zij de betreffende huisarts van het gezin, of een andere hulpverlener die daar een ingang heeft.


Als je toevallig zou weten of er iemand van de hulpverlening in dat gezin aanwezig is, zou dat natuurlijk het beste zijn, maar ik neem aan dat ze niet bekend zijn bij de hulpverlening, voor zover jij dat weet.


Misschien zou je er achter kunnen komen wie haar huisarts is? Misschien zou je haar toch een keer ergens kunnen aanspreken, bellen, sms-en of mailen? Maar uiteindelijk bepaalt zij zelf of zij zich wat aandoet. Wat je ook doet, je zult haar nooit ECHT kunnen tegenhouden, als zij dit wil.


Ik denk wel dat het goed is dat je datgene doet wat je KUNT doen, maar als alle mogelijkheden op zijn, dan KUN je gewoon niet meer doen. Doe wat je kunt doen, maar jij mag jezelf NOOIT verantwoordelijk voelen of maken voor wat er met haar gebeurt.


Ik wens je heel veel sterkte toe!


 

Beantwoord door:
Nellie Timmermans-van de Kamp
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Mensen:
Emotionele Problemen
Maatschappelijk Werk En Dienstverlening (MWD)
Persoonlijke Ontwikkeling
Vermist
Zelfkennis


Gerelateerde vragen aan Thuis situatie ex vriedin heel slecht:

mijn vriends dochter is een zeer moeilijk kind
      [Gesteld in NLP]
2008-06-29 13:33:00
Hoe krijg ik een betere relatie met mijn moeder
      [Gesteld in NLP]
2009-02-25 09:41:02
Werken na vroegpensioen nieuwe werkgever.
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2011-01-14 19:13:33
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Hoe kan ik dit het beste aanleren ?
      [Gesteld in NLP]
2012-09-22 18:40:10

Gemiddelde score Mensen: 8.3 (87x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+