Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Heb ik dan alles fout gedaan in mijn vorige leven1

[Gesteld op: 23-12-2015]

Toelichting:
Nog kleine aanvulling. Mijn ouders zeiden "de condor vliegt nooit alleen" de roofvogel waarvan de partner naar 5000 meter hoogte vliegt als partner sterft, vleugels inklapt en neerstort"geloofde er niet in tot mijn moeder overleden was en mijn vader 4 dagen later ging, hij kon niet zonder haar. Wat heb ik fout gedaan in mijn vorige leven om zo ineens een grote klap mee te moeten maken en dan achterblijvend met een partner waar ik vroeger alles mee kon bespreken maar die nu kiest voor een jongen van 26 die smoorverliefd op haar is en alles voor haar doet. Ben niet lesbisch maar we waren als zussen. Na opsluiting 13 December voel ik me niet meer gemakkelijk omdat hij ook een sleutel heeft. Hij zei dat ik de sleutel nooit zou krijgen, zij zat daar gewoon en deed niks. Waarom heb ik nu iemand die haar "vrienden"tegen me opzet en me eerst dreigde te laten opnemen terwijl ik slechts een enorm rouwproces heb. Mijn ouders waren op laatst voor haar ook als soort eigen ouders, ze zijn overleden en zij krijgt alle troost en steun. Ben verbaal niet sterk en nu vraag ik me dus werkelijk af wat ik allemaal verkeerd gedaan heb. Kan ik ergens warmte genegenheid en liefde vinden of is dit met het overlijden van mijn beide ouders voorgoed voor mij verdwenen.
Antwoord:

Beste.....,


Dankjewel dat je je best hebt gedaan alles zo goed mogelijk op te schrijven, op jouw manier. 


Laat ik je allereerst geruststellen: de toekomst hoeft niet negatief te zijn, en ik denk dat er zeker hoop is op warmte, genegenheid en liefde voor jou. Met het verlies van je ouders is een heftig rouwproces volkomen logisch, zeker omdat ze zo kort na elkaar zijn overleden. Maar, dat zij er niet meer zijn, wil echt niet zeggen dat anderen er nooit meer voor jou zullen zijn, dus houd een beetje vertrouwen op liefde en geluk.


Ook heb je niet per se iets verkeerds gedaan in een vorig leven. Mensen hebben allemaal vorige levens achter de rug, waarin ze wel of niet iets goeds of verkeerds deden. Iets verkeerds doen is relatief, het gaat om besluiten die je nam die wel of niet goed uitpakten. Ieder leven krijg je nieuwe kansen. Dus het is niet zo dat als je iets slechts hebt gedaan, dat je als straf een rot leven krijgt. Je krijgt juist telkens nieuwe kansen om te leren liefhebben.


In je vraag gebruik je wel vaak het woord 'sleutel' in combinatie met sleutels en dingen die je kwijt bent. Wanneer je je weer gaat richten op 'iets terugvinden', ben je al op de goede weg. Focus op 'diingen kwijtraken of personen kwijtraken', zorgt voor een negatieve spiraal. Dus... ga kijken wie er in je leven WEL aanwezig is, welke personen je wel de sleutels kunt geven (tot je voordeur, je hart enz.)


Iedereen krijgt in zijn of haar leven in meer of mindere mate te maken met verlies. Dat is pijnlijk,maar we leren ermee om te gaan. Ook jij kunt over het verlies van je ouders heenkomen. Onthoud de  mooie zaken, de mooie herinneringen. Probeer 2016 positief te beginnen: ondanks alle ellende, houd de moed erin en ga elke dag in een schriftje schrijven welke 3 dingen er MOOI waren aan de dag die voorbij is, hoe klein ook. Zo blijf je positief richting geven aan je leven.


Vorige levens hebben op dit moment niets te maken met wat jou nu overkomt. Wel is het zo dat jij speciaal in je huidige leven leert omgaan met relaties, liefde, en verdriet en loslaten. Dat is jouw thema, andere mensen hebben weer andere thema's. Weet dat je er mag zijn, dat je hoe dan ook de moeite waard bent. 


Liefs en heel veel sterkte met het verwerken van wat je in korte tijd achter elkaar hebt meegemaakt.


Grtjs, MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Heb ik dan alles fout gedaan in mijn vorige leven1:

Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
geldt het recht van voorkoop bij bouwgrond
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-09-29 18:37:27
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+