Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

Ik wil graag weten wat deze droom betekent?

[Gesteld op: 11-10-2015]

Toelichting:
IK herinner me dat ik met een groep andere jongeren naar de huis van een meisje ga, Daar aan gekomen zie ik dat een film zaal hebben net een echte mini bioscoop. WE gaan achter zitten, ik weet niet met wie ik zit maar naast me zitten er wel personen maar zie ze niet. Wat ik wel zie is de vader van het meisje hij zit aan deandere kant paar meter van me af. Naast mij op de bank zit een man in pak, ik breng hem in verband met een helper of bewaker van een maffia man. De vader van het meisje ook gekleed in het zwart lijkt me de maffia baas. Oppeens merk ik dat de vader begint te schieten zijn pistool heeft een demper want ik hoor niet zie alleen dat bepaalde personen gewoon om vallen. Dan zie of merk ik dat de man naast mij ook omvalt hij is geschoten en de andere personen naast mij ook,. Als laatste schiet de maffia de man voor hem neer weer een van zijn werkers die naast hem stond. HIj en ik blijven over dan zie ik dat hij de pistool op mij richt oppeens kijk ik hem strak aan, ik ben niet bang omdat ik weet dat ik hem aan kan.Ik kijk hem strak aan en hou mijn ogen op hem gericht dan gebruik ik mijn innerlijke kracht om zijn pistool en zijn hand te manipuleren en kijk hem hypnotiserend aan dit lukt mij om de controle over hem te krijgen. hij kijkt verschrikt en is als verlamd kan zich niet meer bewegen door mijn krachtige blik, Ik sta op en loop naar hem toe en doe wat nodig is. Deze stuk herinner ik niet, wat ik wel herinner is dat ik hem blijkbaar heb doodgemaakt want zie oppeens mijn bebloede hand met de pistool. IK begin te rennen naar de uitgang oppeens zie ik een ander jongen die met mij mee rent. aangekomen aan de voorkant van de huis maak ik de pistool schoon op vinger afdrukken en gooi het in een hoekje op de grond. Ik loop haastig verder, ik merk dat de jongen niet meekomt dus kijk achter om zie dat hij lichtjes de pistool aan raakt. is hij gek denk ik wat doet hij nou hij laat bewijs achter, hij kijkt me met een bepaalde blik aan. Dan loopt hij verder en samen rennen we . Maar Opeens zien we de politie staan verder komen we niet daar moeten we langs. De jongen doet het woord, en hij verteld iets in die zin van dat ik er niets mee te maken heb en vraagt of ik weg mag gaan. IK kijk hem aan en hij mij maar ik ken hem niet toch probeert hij mij te beschermen de politie vrouw kijkt nu mij aan en zegt nee ook zij moet mee voor verhoor over mij. dan begin ik te denken,beter eerlijk zijn dan weg rennen,ik weet al dat ik ga bekennen.
Antwoord:

Beste,


het lijkt alsof je een innerlijke strijd voert. Dat je enorm met jezelf in gevecht bent Over een grote kwestie in het dagelijkse leven. Voor je gevoel moet je jezelf verdedigen, wil je je omgeving tevreden stellen, ben je soms aan het "draaien". Ik bedoel hiermee dat je graag eerlijk wilt zijn maar dat dit soms niet helemaal lukt of kan... ik denk dat je best zelf weet wat er nu in je dagelijkse leven speelt waar je zo mee bezig bent. Het gevecht dat je hier overdag mee voert, uit zich heftiger s nachts. Hoe moeilijk het misschien ook voor je is: probeer een standpunt in te nemen, een keuze te maken. Dat gaat je meer rust brengen. Veel succes en wijsheid beste dromer. Hoop dat je hier wat mee kan.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Ik wil graag weten wat deze droom betekent?:

Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+