Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Paranormale Zaken
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Paranormale zaken en krijg online een antwoord van de specialist in Paranormale zaken

Zelf een vraag over Paranormale zaken? Klik hier.
Meer vragen over Paranormale zaken.
De huidige beheerder van de rubriek Paranormale zaken:
Naam: Gerwin van der Velden
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 272 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Gerwin van der Velden vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Paranormale zakenVragen over Paranormale zaken via RSS. Klik hier.
RSS over Paranormale zaken op jouw website?Vragen over Paranormale zaken op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Paranormale zakenVragen over Paranormale zaken via E-mail. Klik hier.

Is dit paranormaal / wat betenen die dromen?

[Gesteld op: 22-05-2008]

Toelichting:
Hallo,
Ik merk de laatste tijd steeds duidelijker wanneer er "iets" om me heen is, ik vermoed overleden mensen, ik voel duidelijk aanwezigheid en ook waar ze zijn. Soms gebeuren er rare dingen, bv gaat de radio ineens aan, dat vind ik echt zo vreselijk eng! Als ik me concentreer voel ik gevoelens en zo maar dat doe ik nooit, omdat ik het eng vind en het vaak is als het niet uit komt of als ik moe ben. Ik stuur het weg door te zeggen dat ik het niet wil, dat ik niet eng vind (terwijl dat wel zo is) en dat ik ze toch zal negeren. (maar dat gaat niet echt makkelijk) Ik heb een keer een droom gehad dat ik op een begraafplaats liep, ineens ging er een grafsteen open van iemand die ik vaag kende, de oma van mijn moeder en die begon tegen me te praten en me vanalles te laten zien, sinds die tijd is het erger. (misschien omdat ik er sinds die tijd vaker over na denk?) Ik kan ook heel goed gevoelens van nog levende mensen voelen en als ik ergens alleen ben, waarvan ik weet dat er dingen zijn gebeurd, zoals in een bunker en ik consentreer me voel ik ook aanwezigheid van iets of iemand met gevoelens van dingen die daar gebeurd zijn. Ik kan ook als ik goed naar mensen of foto's van mensen kijk zeggen hoe hun karakter is, zonder ze te kennen, zijn dit paranormale dingen?
En ik heb een nog een vraag. Ik droom vaak over oorlogen, dat ik met mijn familie op de vlucht ben, in oorlogsgebied zit, vanalles. Het is allemaal zˇ echt! Als ik dan de dag erna op tv iets zie over oorlogen voel ik direct intense angst, alsof ik al eens mee heb gemaakt, heel raar. Ik kan me wel goed inleven in mensen, maar dit is toch wel extreem, wat moet ik er mee?
Antwoord:

Je hoeft niet bang te zijn. Dingen die jij meemaakt zijn inderdaad niet leuk, maar door bang te worden roep je het alleen maar op. Dat de radio ineens aan gaat kan komen door een klopgeest. Klopgeesten zijn echt niet gevaarlijk, ze vinden het leuk mensen bang te maken, en ze zullen het blijven doen als het hun steeds weer lukt. Klopgeesten kunnen je niks doen. Als je toch merkt dat je bang word ga dan bijvoorbeeld aardsen dingen doen. Zet de muziek keihard aan, schreeuw lekker mee of ga histerisch lachen en doe alsof de hele wereld je gestolen kan worden. Bij klopgeesten moet je juist veel lawaai maken. Pak potten en pannen en ram er lekker op los. Emoties voelen is echter helemaal niet eng. Zoveel mensen die ook maar een beetje spiritueel of paranormaal zijn kunnen dat. Het kan je helpen. Als iemand slechte bedoelingen heeft kan je dat al voelen. Als iemand verdrietig is weet je vaak al wat je moet doen. Het gaat vanzelf. Dat je op de vlucht bent in je droom heeft te maken met je angst. Misschien kan je eens in een droom stilstaan, je omdraaien, op de vijand aflopen en vragen wie hij/zij is. Het is bijna zeker dat je op de vlucht slaat voor een aspect van jezelf. Vraag als je wilt om een geschenk, dit is vaak iets heeel bijzonders, iets wat bijna niet aan iets aards kan tippen.

Jij bent heel gevoelig en daar moet je mee leren omgaan. Sluit je af als je het niet meer aankan(kijk bij vraag "klopt het dat ik geesten zie?")

Wees Gezegend,

Marry

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Is dit paranormaal / wat betenen die dromen?:

veel dromen, oorzaak?
      [Gesteld in Psychiatrie]
2010-02-25 19:51:42
ik droom heel vaak dat ik een nieuwe liefde heb
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-03-01 23:32:20
droom over dood schoonvader, 2e keer
      [Gesteld in Dood]
2010-03-31 13:38:37
Hallo, ik ben Dominique.
      [Gesteld in Ufo's]
2011-06-05 23:13:32
Is deze herhalende nachtmerrie uit een vorig leven
      [Gesteld in Re´ncarnatietherapie]
2011-09-04 18:37:24

Gemiddelde score Paranormale zaken: 10.0 (2x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+