Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Huis & Tuin » Huisdieren » Honden
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Honden en krijg online een antwoord van de specialist in Honden

Zelf een vraag over Honden? Klik hier.
Meer vragen over Honden.
De huidige beheerder van de rubriek Honden:
Naam: Elizabeth Koper van Elten
Bedrijf: Hondentrimsalon
Reactiesnelheid: 10 uur
Waardering: 7.7 (van max. 10)
Meer informatie over Elizabeth Koper van Elten vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over HondenVragen over Honden via RSS. Klik hier.
RSS over Honden op jouw website?Vragen over Honden op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over HondenVragen over Honden via E-mail. Klik hier.

Wat is er aan de hand met zijn karakter?

[Gesteld op: 04-05-2015]

Toelichting:
ik heb nu al 2 jaar mijn hondje (Flor) het ia de liefste hond die er is! Sinds kort krijgt hij wel vreemde en nieuwe eigenschappen lijkt me. Als eerste jankt hij 's nachts regelmatig het lijkt wel een wolf bij volle maan alleen heeft het geluid eerder iets weg van dat van een koe. Dit is ongeveer 2 keer per maand en als het 1 keer zo ver is horen we dit geluid meerdere keren per nacht! Wat is dit? Dan, we gaan 3 keer per dag met hem wandelen dit op redelijk vaste tijdstippen. Vroeger wanneer hij wilde gaan wandelen durfde hij zich wel eens naast ons te zetten en dan begon hij heel stilletjes te janken/huilen terwijl hij ons aanstaarde. Dit dees hij ook wanneer zijn eten of drinken op was. We vullen zijn eten en drinken altijd bij als we zien dat het op of bijna op is.
Tegenwoordig jankt hij gewoon heel veel. Zelfs ala hij net is gaan wandelen en als zijn bakjes etem en drinken nog vol zitten. We proberen dan te achterhalen wat hij juist wilt maar hij blijft met zijn staart naar beneden naar ons staren en huilen.
En net gebeurde er voor de 2e keer deze week nog iets vreemd. Normaal als we hem 's avonds vragen waar hij gaat slapen loopt hij meteen naar de zetel of zijn nestje of naar de mat. Maar vandaag net zoals eergisteren begon hij met zijn staartje helemaal naar beneden niet sneller aan de trap in de hal staan. Hij zat al in het midden vam de trap voor ik hem kon opnemen. Ik aaide hem en stelde hem gerust en nam hem mee naar beneden ik zette hem neer deed het licht uit en opnieuw was hij weg. Het was zo zielig om te zien dat ik toegaf en hem mee nat boven nam. Na 20 minuten knuffelen in bed ging hij aan de deur zittem en liet ik hem buiten. Hij rende (met zijn staartje omhoog) naar beneden toe en ging in zijn nestje liggem zonder probleem.. Wat is er toch aam de hand?? Kan iemand mij helpen?
Antwoord:

Dit is een manier van communiseren,die gestimuleert wordt ,door middel van uw reactie en terug praten.Aaien en troosten. Zijn wensen worden vervuld en u vraagt ook werkelijk waar hij wilt slapen.Zeer waarschijnlijk maakt dit de hond onzeker ,vooral het twijfelende gedrag,wat wil de hond nu eigenlijk? Antwoord geven kan hij echter niet.Ga niet op ieder verzoek van hem in.Maar laat het los.Voerbakjes gevuld,klaar ermee.Op vaste tijd voeren en verder niet naar omkijken.Stuur hem s ávonds naar zijn mandje en als hij er in gaat zegt u Braaf! geef een aai of koekje dan. En ga resuluut naar uw eigen slaapkamer.Praten is heel leuk met de hond ,maar u bent geen bediende,denk daaraan.En gek genoeg geeft dat onzekerheid,een hond wil graag weten waar hij aan toe is,vastigheid. Rust Reinheid en Regelmaat. niets mis met zijn karakter

Beantwoord door:
Elizabeth Koper van Elten
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Honden:
Bewegingsprobleem Hond
Hondengedrag
Hondenopvoeding
Hondensporten
Hondentrimmen
Hondenvoeding
PuppiesGerelateerde vragen aan Wat is er aan de hand met zijn karakter?:

Daden van koophandel?
      [Gesteld in Recht-Belgie]
2008-05-24 22:30:30
Help me!!!
      [Gesteld in Fitness]
2009-09-06 18:59:58
Blaasjes op handen en voeten.
      [Gesteld in Dermatologie & Venerologie]
2007-02-13 15:22:14
Geschikt schema.
      [Gesteld in Fitness]
2010-03-02 14:53:39
Ik wil graag een "strakker" lichaam.
      [Gesteld in Fitness]
2009-07-23 11:01:50

Gemiddelde score Honden: 7.7 (752x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+