Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Incasso Vorderingen Advocaat
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Incasso vorderingen advocaat en krijg online een antwoord van de specialist in Incasso vorderingen advocaat

Zelf een vraag over Incasso vorderingen advocaat? Klik hier.
Meer vragen over Incasso vorderingen advocaat.
De huidige beheerder van de rubriek Incasso vorderingen advocaat:
Naam: Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya
Bedrijf: The business company
Reactiesnelheid: 186 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via RSS. Klik hier.
RSS over Incasso vorderingen advocaat op jouw website?Vragen over Incasso vorderingen advocaat op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via E-mail. Klik hier.

bkr registratie verwijderen

[Gesteld op: 16-04-2015]

Toelichting:
Via de BKR uitdraai kom ik erachter dat een incasso ad. € 210,-- van de Wehkamp uit 2003 pas in 2010 betaald is en nog niet verwijderd/beëindigd is. Graag zou ik hier meer informatie over ontvangen m.b.t. de gehele gang van zaken destijds. heb van lindorf 7jaar na dat. een gigantische rekening gekregenv die ik uiteindeliijk ook betaald heb in periode 2003 staat er dat er 11-11-2003 een betaling is geweest van 250e of meer geregistreerd bij bkr terwijl het om een bedrag van 210 gaat dus is al heel raar dat die rekening is blijven staan . ik ben in die periode verhuisd en woon nu al 12 jaar op dit adres ik heb die periode nooit de kans gekregen om het bedrag over te maken ging tenslotte om 210 e dus dat moest wel haalbaar zijn die tijd in 2010 kreeg ik opeens een hele dikke rekening heb die rekening betaald natuurlijk aan lindorff maar blijkt achteraf dat ik er nog een registratie aan over heb gehouden ik hoop dat we eruit kunnen komen met wehkamp want is allemaal al vervelend genoeg In mei 2003 is er beslag gelegd op zowel mijn bank- als mijn spaarrekening, de schuld die ik bij de Wehkamp open had staan op dat moment bedroeg € 210,--. Ik heb hulp gezocht via de instantie “Schuldvrij leven Advies En Trajectbegeleiding”, deze heeft toen voor mij met de deurwaarder een betalingsregeling getroffen. Deze regeling ben ik ook in zijn geheel nagekomen,maar na 1 jaar kwam ik erachter dat niks betaald werd, waardoor de financiële problemen alleen maar groter werden. Toen ik hierachter kwam heb ik me direct aangemeld bij het GKB, dit was in 2006. Het GKB heeft de deurwaarders te weinig geboden en het hele schuldenpakket is vrij snel al overgenomen door mijn tante die accountant is. Samen met mijn tante hebben we alle schuldeisers benaderd en een betalingregeling getroffen. Alle schulden zijn voldaan. tot die tijd heb ik nooit iets vernomen van lindorff en dacht ik geheel schuldvrij te zijn in 2010 De problemen die ik ondervind door deze registratie wil ik u bij deze graag toelichten. Sinds 2010 ben ik afgekeurd, mijn financiën zijn al langere tijd gelukkig weer helemaal op orden en mijn partner en ik zijn van plan om te gaan verhuizen. Een huurwoning met ons gezamenlijke inkomen is via de woningstichting niet voorhanden, waardoor wij op zoek zijn naar een betaalbare koopwoning. Door deze en enige notering bij het BKR kunnen wij geen hypotheek krijgen mits deze wordt verwijderd.
Antwoord:

Beste,


Om een BKR registratie te laten verwijderen dient u geen schulden te hebben en een verzoek tot verwijdering dient u in te dienen bij het BKR.


Ik heb verder te weinig informatie om uw situatie te beoordelen. Wellicht kan uw tante u daarbij helpen.


Met vriendelijke groet,


Amiëlla Siahaya

Beantwoord door:
mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya
profielpagina


Gerelateerde vragen aan bkr registratie verwijderen:

terugbetaling registratierechten
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-06-27 10:36:19
Hoe meeneembaarheid registratierechten berekenen?
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-07-29 10:10:23
Registratievrij.nl
      [Gesteld in Financieel]
2008-11-11 23:14:15
Ivm meeneembaarheid - registratierechten ed.
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-12-20 12:24:07
winkeldiefstal gevolgen
      [Gesteld in Verklaring omtrent het gedrag]
2011-04-04 15:03:53

Gemiddelde score Incasso vorderingen advocaat: 8.7 (62x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+