Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Antwoord op vorige vraag

[Gesteld op: 15-03-2015]

Toelichting:
Beste Marianne,

Bedankt voor het antwoord op de vorige vraag over liefde. Ik heb geen mail ontvangen dus ik probeer op deze manier even een reactie op uw reactie te geven.

ik ben een aantal jaar geleden al eens naar een hypnotherapeut geweest voor regressietherapie. Helaas kwam daar niets door. Zelf heb ik ook al ideeen betreft vorige levens. Zo kwam de plek Warwick ineens bij me door en ging ik hierop zoeken. Dit is een kasteel in Engeland wat me zeer aanspreekt. Ik heb hier ook 2x een reis naartoe proberen te boeken maar allebei de keren is de reis door de organisatie geannuleerd. Soms heb ik het gevoel dat het gewoon niet de bedoeling is dat ik meer wil weten over een vorig leven. Ik had altijd het gevoel dat ik nog een stuk "snappen" nodig had (vanuit een vorig leven) waardoor ik dingen in het hier en nu beter kan plaatsen. Nu moet ik zeggen dat ik het het laatste jaar meer op de achtergrond heb geplaats.

Het stuk wat ik alleen beschreef in mijn vorige stuk tekst blijft wel aanwezig. Ik ga zeker niet zitten wachten op een iemand en de rest van mijn leven stop zet. Dat is inderdaad niet slim. Ik heb alleen het idee dat er ergens een stuk ligt wat ik niet helemaal kan plaatsen, maar als ik het zou kunnen plaatsen er wel meer dingen verstandelijk op zijn plek zouden kunnen vallen.

Het klinkt allemaal heel zwaar maar naast dit "ding" heb ik een goed leven hoor ;-) was alleen benieuwd want dat blijft altijd maar een beetje bungelen.

nogmaals bedankt!
Antwoord:

Hallo,


begrijp niet precies wat je bedoelt met 'geen mail ontvangen', als ik antwoord geef in deze rubriek zou je automatisch ook een emailantwoord moeten ontvangen via het systeem van Gr. Adv., maar gelukkig heb je mijn antwoord ergens kunnen lezen.


Er bestaan veel cd's waarmee je zelf kunt proberen 'terug te gaan naar vorige levens', daarvoor heb je niet altijd een hypnotherapeut nodig. Overigens, reïncarnatietherapeuten zijn gespecialiseerde regressietherapeuten (gespec. in werken met vorige levens.


Dat je het gevoel hebt dat het niet de bedoeling is dat je meer wilt weten over een vorig leven, kan ook samenhangen met een onbewuste angstdrempel. Als er in een vorig leven nl. minder prettige situaties zijn gebeurd, blijf je vaak - uit een overlevingsmechanisme - weg van die situatie, terwijl je er wel van zou kunnen leren. Reíncarnatietherapeuten zijn getraind om juist met blokkadese te werken. Bij hynpnotherapie en het gebruik van visualisaties kan het zijn dat je niet over die 'drempel' heenkomt, oa uit veiligheid. Je eigen onderbewuste voel feilloos aan wanneer het wel of niet veilig is om bepaalde oude herinneringen naar boven te halen. 


Zelf werk ik met een combinatie van wat ik zie bji een cliënt aan oude ervaringen en technieken uit de reïncarnatietherapie. Dat is zonder hypnose, zonder visualisatie. In het ankertje 'Reincarnatieverhalen. Lang zullen we leven!' kun je zowel voorbeeldverhalen uit de praktijk lezen als een verhaal met een voorbeeld hoe je zelf over een vorig leven kunt gaan schrijven om iets af te ronden.


En oude zaken die blijven bungelen... ja, daar zie ik wel een beeld bij (ophanging bijv.) :)).


Als je op mijn website kijkt bij www.vorigelevens.nl  en dan bij verhalen over nieuwetijdskinderen, dan vind je een artikel uit Spiegelbeeld. Daarin staan ook tips hoe je zelf kunt gaan schrijven over indrukken uit vorige levens om die af te ronden. Of google op 'doe het zelf vorige levens'en dan vind je de cd's. Succes MN


 


 


 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Antwoord op vorige vraag:

Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28
Wat of wie ben ik geweest in een vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-05 19:25:00

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+