Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Liefde

[Gesteld op: 14-03-2015]

Toelichting:
Hallo, ik heb een vraag over de liefde. Ik merk dat ik het in dit leven lastig vind om een liefdesrelatie aan te gaan. Van de ene kant weet ik wat ik wil voelen voor iemand, weet ik wat ik wil in een persoon en weet ik wat ik wil en kan geven.
Als ik dit vergelijk met de mannen waar ik een "relatie" mee ben aagegaan kwam dit totaal niet overeen met wat ik net beschreef. Ik voelde me niet goed genoeg, niet met respect behandeld en ik voelde me als een onzeker vogeltje waardoor ik het vertrouwen steeds meer verloor.

Ik kan mezelf omschrijven als een sterk persoon maar tegelijkertijd kan dat helemaal naar beneden worden gehaald, vooral in een liefdesrelatie. Ik weet waar ik voor sta, wat ik wil maar dat is telkens het tegenovergestelde als wat ik heb "gekregen" en waar ik voor heb gekozen. Momenteel heb ik al lange tijd geen relatie meer omdat ik het lastig vind? Wat is nu echt en klopt het allemaal wel? Waar is degene die bij mij past en is hij er wel?

De reden dat ik dit hier neerzet is omdat ik me afvraag (en soms het idee heb) dat ik in een vorig leven een man heb gehad wat voor mij toen alles was en andersom. Een goede relatie, iets wat ik nu ook zoek. Net of ik daar nog steeds op wacht en daar nu niet de tijd voor is? Ik vind het moeilijk om uit te leggen. Net of ik nog wacht op degene van een eerder leven?

Hopelijk kunt u iets oppikken uit mijn verhaal, bedankt

Groetjes, V. 27 jaar
Antwoord:

Beste...,


Het kan verstandig zijn om een collega-regressie/reïncarnatietherapeut te raadplegen die als specialisme 'relaties' heeft. Als ik je stukje tekst leest, speelt er wel het een en ander mbt een vorig leven, maar dat is niet het enige. Wat je wil binnen een relatie en (nu nog) niet hebt, dat zou je nader kunnen onderzoeken op haalbaarheid. Want nu alleen maar gaan zitten wachten op iemand waarmee je in een vorig leven een prima relatie had, dat lijkt me niet slim. Stel dat die persoon van toen niet meer opdaagt of stel dat die persoon nu met iemand anders een relatie wil/krijgt, dan gaat je huidige leven voorbij zonder een leuke relatie. Wat betreft 'het vertrouwen verliezen' en 'je als een onzeker vogeltje voelen', dat is deels symbolisch: een vogeltje in een kooi heeft een beperkte ruimte waar het vogeltje aan went of gewend is, gekooid zijn. Op den duur wordt het eng om naar buiten te vliegen voor het vogeltje, omdat hij gewend raakt aan de beperking van de kooi. Deels heeft dit 'vogeltje' te maken met een vorig leven dat doet denken aan Victoriaanse tijden, het gekooid zijn in relaties die 'moesten', terwijl er niet altijd sprake was van liefde. 


Om uit te zoeken wat bij jou past kun je samen met een therapeut werken aan symboliek, oude relaties en wat je werkelijk wilt in een liefdesrelatie zodat je sterker komt te staan in het hier-en-nu. Heb je het boek 'Hé, waar ken ik je van?' of 'Lichte zeden onder de zoden' al gelezen? Daarin vind je voorbeelden hoe relaties uit vorige levens kunnen doorwerken in je huidige leven. En ook voorbeelden hoe cliënten zaken opschreven, iets wat ze ook verder hielp. Zo zou jij  ook kunnen noteren in welk vorig leven je als maar moest wachten als jonge vrouw - alsof je een gekooid vogeltjes was - op een juiste partner. Als je daar meer zicht op hebt, en de verschillen beseft tussen toen en nu, ga je misschien wel sneller op pad en op zoek naar iemand die nu goed bij je past. 


Succes MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Liefde:

Beste Brigitte Een paar maanden geleden heb ik
      [Gesteld in Psychiatrie]
2007-09-25 00:05:41
Relatie met een zeer hoogbegaafde..
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-15 12:30:04
Waarom heb ik zo'n angst voor Liefde
      [Gesteld in Re´ncarnatietherapie]
2010-06-17 11:27:12
Ik wil graag meer weten over liefdesmagie(spell)
      [Gesteld in Magie]
2010-09-03 10:46:07
De kip en het ei Adam en Eva De Oerknal
      [Gesteld in Christendom]
2009-09-13 15:46:44

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+