Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Religie & Spiritualiteit
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Religie & Spiritualiteit en krijg online een antwoord van de specialist in Religie & Spiritualiteit

Zelf een vraag over Religie & Spiritualiteit? Klik hier.
Meer vragen over Religie & Spiritualiteit.
De huidige beheerder van de rubriek Religie & Spiritualiteit:
Naam: Marion Henriquez
Bedrijf: Helderziende consulten en coaching
Reactiesnelheid: 246 uur
Waardering: 10.0 (van max. 10)
Meer informatie over Marion Henriquez vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Religie & SpiritualiteitVragen over Religie & Spiritualiteit via RSS. Klik hier.
RSS over Religie & Spiritualiteit op jouw website?Vragen over Religie & Spiritualiteit op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Religie & SpiritualiteitVragen over Religie & Spiritualiteit via E-mail. Klik hier.

Kan ik iets tegen het wederkerend thema/droom doen

[Gesteld op: 17-01-2015]

Toelichting:
Ik moet het verhaal enorm concentreren om het duidelijk plaatje te schetsen. Ik heb een man ontmoet ruim 3 jaar geleden. Zonder woorden hebben wij elkaar gevonden in het eeuwige groots niets zijn. Zonder woorden is hij na deze ontmoeting gelijk gaan scheiden van zijn vrouw. En met mij door gegaan. Wat een bak met ellende opleverde. Onverwerkt pijn kwam omhoog etc etc. Maar hoe dieper de dalen hoe hoger de toppen waren. Samensmelting van een niveau dat ik niet op papier kan zetten. In die tijd ontmoette hij iemand die kwam op een bijeenkomst. Wij hadden toen een break (na de zoveelste ego clash) en zij kwam in de picture. Bij alleen al haar naam zien om de aanmeldlijst wist ik dat er iets met haar was. Mijn intussen ex partner had toen bijna een slippertje gemaakt met haar. Bijna als in zij wou wel maar hij sloeg toch af om bij haar de auto in te stappen. Daarna kwamen extreme angsten omhoog en sindsdien droom ik over hun. Dat hij vreemd gaat met haar. Gekke is dat ik ook goed contact met haar heb gehad. We hadden ook het gevoel elkaar erg goed te kennen. Maar de angst blijft dat hun samen komen. Al is het nergens op gegrond. Die dromen spelen zich altijd af in oude grote dure huizen denk aan de verlichtingstijdperk in Frankrijk. De dromen blijven wedekeren al 2 jaar intussen. Het maakt me niet meer overstuur maar fijn is het niet.
Mijn ex en ik hebben momenteel geen contact gezien onze processen en toch verschillende zienswijzes. Al voel ik hem nog steeds. Hoe kom ik hier uit? Heb het met beide over gehad en beide hebben een schuldgevoel richting mij. Vooral de vrouw in kwestie. Heb met beide geen contact en hij niet met haar sinds het gebeurende zo'n beetje. Ondertussen drijft het mij tot waanzin. Nu ik erover schrijf voel ik de emotie (weer). Het is een wederkerend thema in mijn leven. Polygamie b.v. Vrienden die drie hoeks verhoudingen starten. Of vreemd gaan e.d.

B.v.d!

Met dankbaarheid,
Moniek
Antwoord:

Hoi Moniek


Wat ik als eerst wil zeggen is dat als je echt de droom zou gaan duidden, dan zou je moeten zeggen dat een huis symbool staat voor wie je zelf bent, het zijn grote en dure huizen. Dus kan je zeggen je bent een  goed en ruimdeknkend mens en dat is een mooie eigenschap zou ik zo zeggen, echter als je bekijkt hoe het leven in die tijd ging, ik denk je dat je tijd bedoelt dat de zonnekoning en Marie Antoinette werden onthoofd, ja in die tijdspanne gezien werd je verraden en gedood door je beste vrienden. Maar ja dat is voor een droom moeillijk letterlijk te verklaren. Ik zou bijna zeggen dat als het een repeterende droom is, dat het iets is uit een vorig leven, iets dat speelt tussen jullie driiën, iets wat zich toen in die tijd heeft afgespeeld. Een situatie met verraad en bedrog. En dat je nu daarom zo heftig last daar van hebt. Ik weet niet of er ook mensen in die droom voorkomen? En ja als ik het zo aanvoel hebben jullie nog het een en ander met elkaar te doorleven, in dit leven. De man en jij zijn op zielsniveau echt aan elkaar verbonden maar vaak zijn dat hele moeilijke relaties, en vaak ook niet blijvend omdat ze neit met en niet zonder elkaar kunnen, daardoor maken zij zichzelf helemaal overstuur, het lijkt voor mijn gevoel dat de andere vrouw er ook mee te maken heeft. Als ik het eerlijk mag zeggen lijkt het na mijn idee een reincarnatie situatie, dat zeg ik omdat je bij de man en de vrouw aangeeft het gevoel te hebben elkaar al veel langer te kennen. Dus uit  uit een eerder leven en dat er in de leven iets moet gebeuren waarin jullie alle drie een les moeten leren, Waaronder elkaar niet meer te belazeren, weer te leren vertrouwen. Zo voelt het voor mij aan, ik weet niet of je iets hebt met deze gedachtengang van mij. Over reincarnatie. Maar ik heb nog nooit eerder zo'n advies gegeven aan mensen en voor mijn gevoel is hetgeen wat ik doorkreeg zeker de moeite waard om over na te denken. Wel Moniek ik hoop dat je iets kunt met deze uitleg.


Liefdevolle groet Marion 

Beantwoord door:
Marion Henriquez
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Religie & Spiritualiteit:
Alevitisme
Antroposofie
Athe´sme
Bahß'Ý
Boeddhisme
Christendom
Eckankar
Esoterisch & Occult
Exorcisme
Gnosticisme
Heidendom
Hindoeisme
Humanisme
Interreligieus
Islam
Jodendom
Magie
Meditatie
New Age
Nieuwe Energie
Panthe´sme
Satanisme
Scientology
Sjamanisme
Spiritisme
Tao´sme
Theosofie
Verlichting
Vrijmetselarij


Gerelateerde vragen aan Kan ik iets tegen het wederkerend thema/droom doen:

kan ik ME hebben?
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2006-11-09 10:54:50
hardnekkig wederkerende wratten.
      [Gesteld in Voetklachten]
2009-08-08 18:53:44
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27
Adverteren in Yahoo!?
      [Gesteld in Search Engine Advertising]
2007-03-12 23:23:03
Ondermaats presterende werknemer
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:33:31

Gemiddelde score Religie & Spiritualiteit: 10.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258156
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+