Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Verkeersrecht
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Verkeersrecht en krijg online een antwoord van de specialist in Verkeersrecht

Zelf een vraag over Verkeersrecht? Klik hier.
Meer vragen over Verkeersrecht.
De huidige beheerder van de rubriek Verkeersrecht:
Naam: Herman Albersen
Bedrijf: De rechtspratkijk nederland
Reactiesnelheid: 81 uur
Waardering: 8.5 (van max. 10)
Meer informatie over Herman Albersen vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over VerkeersrechtVragen over Verkeersrecht via RSS. Klik hier.
RSS over Verkeersrecht op jouw website?Vragen over Verkeersrecht op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over VerkeersrechtVragen over Verkeersrecht via E-mail. Klik hier.

verzekering zou mijn motor schorsen

[Gesteld op: 14-01-2015]

Toelichting:
hallo mijn verzekering maatschappij zou mijn motor schorsen maar tot op de dag van vandaag alleen boeten gehad van het CIJB nu is mijn bewindvoerder er ook druk mee en de boet is betaald maar ze willen de motor niet schorsen , terwijl ik er niet meer op kan tijden om dat ik deze zelf uit elkaar heb gehad om schoon te maken en dit heb ik ook aan het CIJB door gegeven dor middel van 4 brieven . ik moet nu met bewijs komen dat de motor nu nog uit elkaar ligt maar deze is inmiddels weer in elkaar gezet en ik moet ook de motor laten keuren ( ik heb er niks aan veranderd of verbeterd ) de motor is in de zelfde staat als die was weer in elkaar gezet echter zijn de banden zijn niet meer goed en de accu is dood en de knipperlichten zijn ook niet meer oke .
nu willen ze bewijzen hebben dat ik de motor uit elkaar heb gehaald . moet ik dan nu weer de motor uit elkaar halen om alleen hun te vrede te stellen .
deze kwestie loopt nu al 2 jaar ze willen niet meer werken aan een oplossing en werken alleen maar tegen . ik heb ze al verteld dat de motor weer in elkaar zit maar dat ik er niet op kan rijden om dat de accu dood is en de banden poreus zijn en de knipper lichten het niet goed doen . en ook dat ik geen rijbewijs heb voor de motor en dat de motor totaal niet op de weg komt en op een af gesloten terrein staat op slot en dat er niemand bij kan komen dan alleen ik . maar zelfs dat willen ze niet geloven .
ik heb brieven gestuurd en gebeld met ze maar ik word gewoon weg af geblaft en gezeken en ik moet de boete maar betalen en de motor naar een APK stadion brengen . tja hoe weet ik niet .
ik weet ook niet of dit rechts geldig is en of de CIJB ook het recht hebben om mij zo te behandelen en ook om de schorsing tegen te werken en bewijs materiaal te sommeren .
volgens de verzekeringsmaatschappij ( netpolis ) was de motor geschorst .
ik zit nu onder bewinvoering maar ook hij kan niks doen en ze werken ook hem tegen ... wat kunnen wij nog doen zonder dat het ons meer geld gaat kosten en zonder dat ik de motor moet weg doen want ze is een geschenk van mijn moeder . en het is een motor uit 1985 .
mvg motor muis
Antwoord:

Beste Motor Muis,


Tegen beschikkingen kan bezwaar worden gemaakt. Blijkbaar heeft uw bewindvoerder daar naar gekeken. Het komt mij vreemd voor dat er geen bezwaar is aangetekend, echter ik baseer mijn zienswijze op hetgeen u nu schrijft, zonder dat ik stukken kan inzien.


Daarom kan ik nu niet anders concluderen dat er - helaas - geen mogelijkheid is om bezwaar te maken.


Heeft u nog vragen? Stelt u ze gerust.


Met vriendelijke groet,


H.A. Albersen


Jurist

 
Reactie vraagsteller:
Hallo

er is tot 3 maal toe bezwaar aan getekend door mij zelf . maar ze hebben geen tegen reactie gegeven dan alleen nog meer boete .
maar moet de motor APK gekeurd worden als deze uit elkaar is gehaald en weer netjes in elkaar zit ? ik heb de motor alleen gedemonteerd en schoongemaakt en heb er niks aan veranderd dan alleen alle onderdelen schoongemaakt . de motor is nu in elkaar gezet en staat op een afgesloten plek waar geen persoon bij kan dan alleen ik ook kom deze motor de komende jaren niet de straat op van wegen dat ik nog het een en la moet vervangen zo als de banden de accu en de knipperlichten om dat deze stuk zijn .
ik heb mijn verweer gegeven maar een brief terug van hen heb ik niet gehad dan alleen boetes . ik snap er nu niks meer van , hoe moet ik bewijzen dat de motor niet weg klaar is en mag de CIJB wel eens vragen naar bewijzen ? want volgens mij mag dit alleen via de rechter en de politie . maar het gaat om een motor uit 1985 en ik heb geen rijbewijs dus komt deze motor totaal niet de weg op .
moet ik dan een dealer vragen om een taxatie rapport en deze dan op sturen ?
mvg motor muis
 
Antwoord Beheerder:

Geachte heer,


Het lijkt mij dat de bewindvoerder ook op de hoogte moet zijn van de bezwaren en deze moet ondersteunen, immers het gaat om betaling van geldboeten. Hij/zij wil toch wel weten waarvoor en waarom u moet betalen.


Op grond van hetgeen u schrijft ben ik van mening dat een bezwaar behandeld moet worden en als dat niet heeft plaats gevonden dan is dat een verzuim. Ik adviseer u om een en ander met uw bewindvoerder te overleggen.


Als u dat wilt kan ik de stukken voor u bestuderen en u nader meer gedetailleerd van advies dienen. De kosten daarvoor bedragen 250,00 euro.


met vriendelijke groet,


H.A. Albersen


Jurist


 

Beantwoord door:
Herman Albersen
profielpagina


Gerelateerde vragen aan verzekering zou mijn motor schorsen:

€ 4000 schuld door niet betalen ziekenfondspremie.
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-04-12 13:09:47
Geachte, Overname door een buitenlands bedrijf
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2011-06-03 16:58:19
Wat kan ik nog doen?
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2012-08-16 23:14:05
Is het garagebedrijf ook wat te verwijten?
      [Gesteld in Auto's]
2012-08-23 13:45:46
intrekken verkoop kitten na mondelinge afspraak
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2017-08-26 20:13:37

Gemiddelde score Verkeersrecht: 8.9 (15x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+