Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Rouw?

[Gesteld op: 07-12-2014]

Toelichting:
Kort geleden hebben we onze roedeloudste in laten slapen, de emoties daarna zij natuurlijk heftig. nu heeft een van de honden (herplaatser van 3/4 jaar, x met iets heel groots) hierdoor een terugval. Hij springt visite naar gezicht en als ze hem aankijken of iets negatiefs hebben blaft hij in hun gezicht (bijt niet, grote bek opzetten zeg maar). Dit was een stuk minder maar nu is het terug. Als mensen hem negeren is er nks aan de hand. Iets triggert hem dus. Daarnaast moppert hij naar de andere honden als ze langs lopen wat hij nog nooit gedaan heeft. Is verder gek op spelen en rennen, lichamelijk heel aktief, geestelijk altijd al dwarrelig geweest maar wil graag dingen doen. Is vaak ziek geweest voor hij hier kwam, (stok door strottenhoofd,giardia,veel herplaatst) dus veel zelf moeten doen. Wat kan ik hem het beste aan remedies geven dat het rustiger wordt in zijn koppie? Hij heeft kort geleden iemand terug gezien die hem in huis heeft gehad, ik schrok vreselijk van zijn felle reactie. Was ik ook niet gewend maar door de emoties hier in huis reageert hij nog gevoeliger dan hij al is. Is dit ook een deel van rouw? De dagelijkse digen zijn even weg en ik huil zelf nog veel. Dat pikt hij op.
Antwoord:

Beste vragensteller,


Uw hond heeft het nodige te verwerken en te verwerken gehad : zijn rugzakje is overvol, zeg maar, en hij kan het even niet meer aan. Heel begrijpelijk, maar de situatie moet vooral niet te lang duren, dat is niet in zijn belang, niet in uw belang en niet in belang van zijn mede-dieren !


De remedies Star of Bethlehem en Walnut gedurende minimaal 6 weken zouden zeker een verbetering kunnen brengen. U kunt overigens alle dieren hiervan geven, zo ze hebben allemaal wat ondersteuning op deze wijze bij het verwerken van het verlies van hun roedeloudste. Voor uw eigen verdriet kun u tevens gedrende een aantal weken dezelfde remedies innemen, mocht u dat willen.


Vervolgens kunt u aan uw hond de remedie White Chestnut geven om hem te helpen wat meer rust in zijn koppie te krijgen.


Deze remedies, met enige volharding en geduld gegeven, zouden zijn situatie moeten verbeteren. Mocht er echter niet genoeg verbetering optreden, of worden, integendeel, zijn problemen nog erger, dan kunt u, indien u daar voor openstaat, een Communicatie met hem overwegen. In zo'n gesprek met uw dier komen heel veel dingen aan bod die hem dwars kunnen zitten, heel oud of recent zeer, die hij op de een of andere wijze niet goed heeft verwerkt of waar hij mee « rondloopt ». Meer info over deze unieke vorm van therapie vindt u op mijn site (zie profiel).


Ik hoop dat hij zich spoedig beter zal gaan voelen, net als de rest van zijn huisgenoten.


Ik heb regelmatig communicaties met overleden dieren en in het algemeen willen ze slechts één ding voor diegenen die achterblijven : dat ze niet te lang rouwen en gelukkig zijn, in de wetenschap dat hun dierbare overledene in alle vrede zijn pad vervolgt. Ik hoop dat deze algemene booschap u helpen kan in het vinden van de vrede in uw hart, in de acceptatie van het feit dat ieder persoon zijn eigen levenspad moet volgen en dat uw hond nu elders verder gaat op het zijne...


Met bijzonder vriendelijke groet,


Elisabeth Bazile

 
Reactie vraagsteller:
Hallo Elisabeth,
Hartelijk bedankt voor de snelle en vooral uitgebreide reactie.
ik ga er meteen mee aan de slag voor hem en tevens ook voor de rest want extra ondersteuning kan geen kwaad.
Ik merk inderdaad ook aan hem dat zijn rugzakje vol zit, daar komt dit bovenop en dan loopt het over.
Er is iemand geweest die een poging heeft gedaan tot communiceren met hem maar dat liep niet helemaal goed.Hij werd heel druk, onrustig en schrikachtig.
Misschien dat dit later wat beter gaat als de eerste fase van stress/paniek wat getemperd is.
Ik weet ook zeker dat ik echt meer als de helft van zijn verleden nog niet weet van wat hij mee heeft moeten maken ben ik bang. Ik blijf hem dan ook meegeven dat hij hier niet meer weg hoeft en zichzelf mag zijn.
Ik ga op de site kijken en wil later zeker proberen om te kijken of hij het dan aandurft.

En heel hartelijk bedankt voor de algemene boodschap. Daar helpt u zeker heel erg mee.
Ik weet dat het voor hem snel ging en hij zelf niet eens door had wat er aan de hand was maar dat we alles gedaan hebben zoals hij het zeker wou. Hij heeft zelf ook zijn laatste plekje uitgekozen 2 uur voor hij overleed. daar was hij duidelijk in.
Ik ga ermee aan de slag.

Heel hartelijk bedankt,
Karin
 
Antwoord Beheerder:

Beste Karin,


Hartelijk dank voor uw vriendelijke reaktie.


Iedere Dierentolk/Animal Communicator werkt volgens zijn of haar eigen methode, al dan niet in aanwezigheid van het dier en doet zijn uiterste best neem ik aan, om het dier niet of zo min mogelijk "te storen". Mijn werkwijze op afstand die ik in de afgelopen jaren ontwikkeld en uitgebreid heb tot een zelfstandige therapie heeft als groot voordeel dat ik de dieren niet in levende lijve hoef te ontmoeten om contact te leggen. De dieren die een communicatie nodig hebben, hebben vaak "een probleem" of zijn erg nerveus, gespannen, of agressief, of in hun laatste levensfase. De aanwezigheid van een "vreemde" versterkt dan nog eens al die gevoelens. Ik heb een hondje begeleid die op het laatst aangaf wel te willen communiceren, maar niet te lang, ze wilde het erg kort houden, ze was bijzonder moe en had niet veel energie meer om te communiceren. dat respecteer ik dan.


Verder zijn er bijzonder gevoelige dieren die heel sterk reageren op de energie van andere dieren en mensen, en uw hond lijkt me er zo een die daar inderdaad ook last van heeft. Vandaar dat alles goed gaat als men hem negeert... zolang men hem met rust laat kan hij alles nog aan, zodra men kontakt zoekt of te dichtbij komt lukt het hem mijns inziens niet meer.


Aarzel niet om weer een vraag te stellen of anderszins via de site kontakt te zoeken als de zaken niet verlopen zoals u wenst. Heel gevoelige dieren reageren soms ook bijzonder sterk op het toedienen van bachbloesems en dan moeten er een paar kleine dingetjes aangepast worden in het doseringsschema.


Vriendelijke groet,


Elisabeth BAZILE

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Rouw?:

Wat is er met mijn zusje aan de hand
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2007-05-25 21:31:10
Mijn hond; Indy is depressief?
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2007-09-11 11:01:54
Wat doe je als je als de dood bent voor de dood?
      [Gesteld in Psychologie]
2007-12-07 12:47:37
Rouwverwerking bij non-emigratie.
      [Gesteld in Rouw]
2008-12-06 09:01:21
Hoe kan ik rouwen terwijl mijn vader op mij steunt
      [Gesteld in Rouw]
2011-01-31 16:56:15

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+