Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Re´ncarnatietherapie en krijg online een antwoord van de specialist in Re´ncarnatietherapie

Zelf een vraag over Re´ncarnatietherapie? Klik hier.
Meer vragen over Re´ncarnatietherapie.
De huidige beheerder van de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via RSS. Klik hier.
RSS over Re´ncarnatietherapie op jouw website?Vragen over Re´ncarnatietherapie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via E-mail. Klik hier.

why kickt moeder op autoritair zijn en vernedering

[Gesteld op: 16-11-2014]

Toelichting:
Ik ben Hans en net 40 geworden en wil het hoofdstuk over mijn moeder definitief afsluiten. Het is genoeg geweest. Zolang ik ze ken kickt ze erop autoritair en vernederend te zijn naar zwakkeren of mensen die mentaal niet genoeg weerbaarheid hebben: ik, mijn vader, haar eigen (intussen overleden) vader. Ze vond het plezierig deze mensen mentaal en financieel klem te rijden en daar dan van te genieten als een Sjeik die slaven in dienst heeft. Ze deed en doet dat schaamteloos, autoritair en totalitair. Normale gesprekken met haar, vanuit het gezonde verstand, zijn onmogelijk. Ze voelt zich direct aangevallen en schuift alles van zich af. Zij treft nooit schuld, ze is niet in staat iets in overweging te nemen of er komen dadelijk verwijten. De enige met wie ze anders is is met haar jongste zoon Tom. Als je ze ziet zou je zeggen dat ze een koppel zijn. Ze kunnen niets slechts van elkaar zeggen. Op haar werk werd ze vroeger als een moeilijke collega beschouwt met wie moeilijk te praten viel. Het punt is dat ze dingen belooft en die zelden uitvoert, tenzij die dingen haar eigenbelang dienen. Tom (jongste zoon) steunt haar onvoorwaardelijk). Hij lijkt wel een lakei. Maar tegelijkertijd is hij op zijn werk ook al manager met stalen hand, idem in de familie. Hij kan ook geen open gesprek voeren zonder dadelijk in de verdediging te schieten. Maar van vreemden heeft mijn moeder het niet. Haar eigen vader had net hetzelfde karakter. Er viel ook niet mee te praten. Hij moest en zou altijd gelijk krijgen. Eigenlijk psychopathische karakters. Als mijn moede dement zou worden heb ik geen zin meer om er voor haar te zijn. Ze is er nooit voor mij geweest. Ik voel geen liefde voor haar, enkel walging. Maar ik vind dit doodjammer. Mijn vraag is: hoe komt dit? Wat voor zin heeft dit. Ze lijkt op dictators? Hoe komt het dat ze zo is naar mij? Ik kon toch niets fout doen... ik was een kind????
Antwoord:

Beste Hans,


Je vraag staat in de rubriek die bedoeld is voor algemene vragen omtrent reïncarnatietherapie.


Ik kan me je reactie (ik heb geen zin om er nog voor haar te zijn als ze dement wordt) goed begrijpen. Het doet pijn om voortdurend genegeerd te worden, eerst als kind, later als volwassene. Je wanhoop en boosheid tav haar gedrag zijn duidelijk.


Ik zou je aanraden om uit te zoeken wat voor karmische (en emotionele) banden je hebt gehad in voorbije levens met de ziel/persoon die nu je moeder is. In je tekst zitten wel wat verwijzingen naar levens met verstoorde machtsverhoudingen. Daarom kan het zijn dat je je moeder al uit meerdere levens kent, in andere rollen/verhoudingen. Als oude zaken niet afgerond zijn, komen leerprocessen telkens opnieuw aan bod.


Het kan ook zijn dat jij in je huidige leven iets komt leren over het onderwerp macht/onmacht. Maar omdat je het zo specifiek over je moeder hebt, kan een regressie/reïncarnatietherapeut je wel verder helpen.


Uitzoeken hoe zich jouw probleem tav je moeder verhoudt tot vorige levens kan het beste gebeuren via een regressietherapeut of een reïncarnatietherapeut, maar ook bijv via een gratis meditatie van Brian Weiss (google op YouTube naar 'Brian Weiss past life meditation'.)


Er zijn in Nederland heel veel therapeuten die zich gespecialisserd hebben in relatieproblematiek, dus zoek op google met de woorden: 'karmische relaties, regressie, therapeut, earth, nvrt'. Er zit vast wel iemand bij jou in de buurt.


Succes! MN


 


 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Vorige Levens


Gerelateerde vragen aan why kickt moeder op autoritair zijn en vernedering:

Borderline moeder en bemiddelingsgesprekken
      [Gesteld in Borderline]
2009-07-20 09:02:35
Wat bedoelt mijn oma met haar vraag?
      [Gesteld in Dromen]
2008-03-20 09:35:35
Kunt u deze dromen uitleggen?
      [Gesteld in Geesteswetenschappen]
2012-02-05 18:37:52
Co-ouderschap met borderline patient
      [Gesteld in Borderline]
2009-09-29 11:16:30
Heeft mijn moeder recht op een deel van erfenis?
      [Gesteld in Suriname]
2011-09-20 00:29:10

Gemiddelde score Re´ncarnatietherapie: 6.7 (111x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+