Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

1 van vorige levens onafgemaakt?

[Gesteld op: 31-10-2014]

Toelichting:
Ik heb een beetje een ingewikkelde vraagů
Ik waar voor mijn gevoel rond in een leven dat niet de mijne is. Ik zit in een lichaam dat niet bij mij hoort. Ik zie alles om mij heen als vanachter een glazen wand; ik maak er voor mijn gevoel geen deel van uit. Ik word gezien en aangesproken en ik reageer, maar alsof ik vanaf een afstandje dit lichaam bestuur. Ik herken mezelf niet in de spiegel, pijn (automutilatie) voel ik wel, maar niet alsof ik het zŔlf voel. Ik lijk in een zeepbel gevangen te zitten.
Het klinkt erg ingewikkeld, ik hoop dat u deze beschrijvingen begrijpt.
Ik heb me lang afgevraagd waar dit vandaan kwam. Enkele weken geleden las ik iets over Ĺniet afgemaakte vorige levensĺ. Zou het kunnen dat 1 van mijn vorige levens te maken kan hebben met hoe ik nu dingen ervaar? Zo ja, wat zou ik kunnen doen om dit op een goede manier toch af te ronden en dit huidige leven proberen op te pakken? Hoe kom ik er bovendien achter om welk leven het dan zou gaan en wat er afgemaakt moet worden?

Ik heb eigenlijk geen idee, maar kunt u op die laatste vragen een antwoord geven? Misschien is het helpend kort iets over mezelf te schrijven in dit leven:
Ik ben een jonge vrouw van begin 20. Mijn ouders zijn nog steeds bij elkaar, alhoewel hun huwelijk niet altijd over rozen is gelopen. Mijn moeder is psychisch erg zwak en mijn vader is licht autistisch en had vroeger soms moeite zijn agressie in toom te houden. Niet zoĺn goede combinatie. Ik heb altijd ontzettend gevoelige antennes gehad voor alles wat er zich tussen mijn ouders afspeelde en speelde Ĺbliksemafleiderĺ. Lange tijd had ik geen uitlaatklep, tot er een hondje in huis kwam. Dieren zijn altijd al mijn passie en grote liefde geweest. Sinds de komst van ons eerste hondje lukte het mij steeds beter om de relatie van mijn ouders aan hen over te laten en mijn aandacht op het hondje en later ook op mijzelf te richten. Later kwam er nog een pup bij. Die 2 zijn nog steeds mijn hele leven, al woon ik inmiddels niet meer in het ouderlijk huis.
Dieren lijken de enige metgezellen te zijn waar ik voor mijn gevoel helemaal mezelf ben. Dan ervaar ik mijn lichaam nog steeds als vreemd, maar is het ook een middel om met hen te kunnen communiceren.

Het is een veel te lang verhaal geworden. Als dergelijke vragen niet de bedoeling zijn van deze site, dan mag dit gerust verwijderd worden. Ik hoop echter dat u antwoorden voor mij heeft, of misschien wat tips voor in welke richting ik zou kunnen zoeken.
Groetjes RF
Antwoord:

Beste RF,


dank voor je vraag met uitgebreide uitleg.


In jouw geval zitten er meer verwijzingen in je taalgebruik naar de periode rondom jouw eigen geboorte (conceptie, zwangerschap, de tijd dat je bij je moeder in de buik zat, geboorte en bonding) dan naar onverwerkte vorige levens,  dit ivm zinnen die te maken hebben met 'huis' en 'hondjes die jou hele leven zijn'.


Dan kunnen er ook best nog lijntjes lopen naar vorige levens die onaf zijn. Een goed voorbeeld mbt jouw zeepbelgevoel, vind je als praktijkverhaal in het Ankertje "Lang zullen we leven', dat ik schreef. verhaal nr 9, 'last van een emotionele bubbel'. Dan kun je lezen hoe een gevoel van nu te maken kan hebben met oude, onverwerkte ervaringen.


Maar als je huidige geboorte best ingewikkeld was (mbt je ouders/niveau), dan kan het zijn dat je daar nu nog last van hebt. Een goede regressie/reïncarnatietherapeut kan je dan verder helpen. Hij/zij zal je dan de gedachten van je ouders leren scheiden van die van jou, zodat je zelf beter in het hier-en-nu kunt zijn.


Grtjs MNotschaele

 
Reactie vraagsteller:
Beste MNotschaele

Bedankt voor de snelle reactie op mijn vraag en de leestip. Ik ga het eens opzoeken.

Kun u nader uitleggen wat u bedoeld met de eerste alinea?

Momenteel heb ik gelukkig geen last meer van de neiging mezelf te betrekken in de relatie van mijn ouders. Ik woon niet meer in het ouderlijk huis en heb normaal contact met ze. Ik denk dus niet dat de oorzaak van dit 'zeepbelgevoel' ligt in het niet kunnen onderscheiden van mijn eigen gedachten en de gedachten van mijn ouders.

Samen met wat hulpverleners heb ik gezocht naar redenen waarom ik dit gevoel nu al zo'n lange tijd kan hebben. Er is niet te vinden in dit huidige leven. Geen gebeurtenissen tenminste.
Het zou natuurlijk kunnen dat het aan mijn persoonlijkheid ligt. Nu vraag ik me af: heeft men in ieder leven dezelfde persoonlijkheid/karaktereigenschappen? Ontwikkeld deze zich ook steeds verder na ieder leven?

Groetjes RF
 
Antwoord Beheerder:

Beste RF,


Taalgebruik van iemand kan wijzen naar oude situaties die onaf zijn, algemeen voorbeeldv:


- ik voel me klein (kind)


- ik krijg het zo benauwd dat ik denk te stikken (stikken/doodgaan/vorig leven)


- ik zit in een lichaam dat niet bij mij hoort (foeteus in baarmoeder)


- ik zie alles vanachteer een glazen wand (checken moment na geboorten, glazen couveuse bijv) enz enz


Als je wilt weten hoe ik met taal & oude ervaringen werk, download dan bijv de gratis ebooks op mijn website www.vorigelevens.nl (Vintage Life, Ben jij een koekje van eigen deeg) of lees eerst dat Ankertje, is nog eenvoudiger te begrijpen.


Alles wat een kind/baby opvangt aan gesprekken/gedachten/emoties van ouders, kan worden opgeslagen in het onderbewuste. Zo kan een baby denken dat hij/zij iets denkt of gelooft, terwijl het gedachten zijn van een van beide ouders. Het gaat om onbewuste processen, niet om dat jij uit huis bent en zelf al een soort scheiding heb aangebracht tussen hen. In het Ankertje staat zo'n zeepbelervaring, let dan op het taalgebruik, hoe een vorig leven i nde weg kan zitten.


Wat betreft je 2e vraag. Een ziel ontwikkelt persoonlijkheid en eigenschappen doorheen vele levens, dat hoeft niet in een stijgende lijn te zijn en ook niet opeenvolgend, kan door elkaar. Vaak zijn er wel thema's waarin men werkt aan div levens (bijv. relaties, of macht/onmacht, talent enz)


Grtn MN


 


 


 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan 1 van vorige levens onafgemaakt? :

Heeft transsexualiteit een verband met een vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-08-09 13:22:07
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Wat of wie ben ik geweest in een vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-05 19:25:00
Kan geen specifieke vraag formuleren...
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-10-21 00:50:52
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+