Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Thuiswerken prostitutie eigen woning

[Gesteld op: 11-10-2014]

Toelichting:
Geachte heer, ik zit even met mijn handen in mijn haar. Ik hoop dat u mijn vraag kunt beantwoorden. Ik ben woonachtig in de gemeente Apeldoorn. Daar huur ik woonruimte en heb een luxe stacaravan gekocht op een seizoensplaats. Ik werk twee dagen in een club onder het opting ing systeem. Nu was ik pas op de camping waar ik op dat moment NIET werkzaam was maar in een andere caravan verderop bleek een controle van de zedenpolitie plaats te vinden. Dit bij een vrouw die nog niet had gewerkt en eerste afspraak was gelijk controle. Omdat ze mij als dame mijn caravan uit zagen lopen kwamen ze op mij af en stelde mij allerlei vragen en moest ik mij legitimeren. En er kwam direct een wijzend vingertje dat ik niet mag werken in de caravan. Ik denk dat ik totaal nu 4 ontvangsten per week deed. Geen lopende band werk en geniet van mijn werkzaamheden. Daarbij heb ik de ontvangsten pas gedaan na sluiting van het seizoen en nadat er niemand meer aanwezig was. Enfin. Ik ben een gesprek aan gegaan met zeden en die verduidelijkte mij dat ik in de gemeente Apeldoorn dus ook NIET als zelfstandige THUIS mag werken. Ook al sta ik overal geregistreerd en heb ik KVK. Het mag niet... Nu heb ik de APV erop nagelezen en kan over thuisprostitutie totaal niets vinden. Mij werd duidelijk gesteld dat ik maar in een club moest gaan zitten. Ik voel mij nu gedwongen om hele dagen in een club te zitten. Mijn schaarse aantal klanten willen daar niet gezien worden. Daarbij kon ik mijn eigen werktijden invullen waardoor ik als alleenstaande moeder van drie kinderen altijd thuis was voor de opvoeding. Nu ik gedwongen gefaciliteerd zit moet mijn dochter van 5 mij missen, zit ik nu noodgedwongen voor een lager tarief te werken op een plek waar ik soms uren moet wachten op 1 klant. Verlies ik mijn huidige klanten , en omdat het tarief in de club zo laag is trekt het een bepaald publiek aan waar ik gewoon niet vrolijk van word en ronduit walg van mijzelf dat ik nu geen keuze heb om dit wel aan te pakken want er moet brood op de plank komen. Daarbij wil ik u meegeven dat stoppen met dit werk en een normale baan vinden voor mij vanwege bepaalde beperkingen geen optie is. Juist de vrijheid en zelfstandigheid die dit beroep mij geeft is voor mij en vooral voor mijn kinderen ideaal. Ik ben altijd thuis voor ze en daar trots op. Nu door het wijzende vingertje van zeden is mijn wereld ingestort. Ik ben 40 jaar, nog nooit gedwongen gewerkt. Ik wil gewoon thuis af en toe ontvangen. Wat kan ik doen? BVD
Antwoord:

Beste...

Thuis ontvangst is nog steeds officieel verboden!
Pas als de nieuwe wetgeving er is (zit in de laatste stadium van het traject) is het misschien mogelijk dat priveontvangst wordt toegestaan.


De overheid is niet gek en je schrijft niet voor niets dat je na het seizoen pas begonnen bent met klanten te ontvangen. Let wel de overheid leest ook de advertenties op het internet. Ook de belastingdienst.

Probleem is dat in enkele gemeenten het is toegestaan (gedoogd) dat dames thuis mogen ontvangen. Echter er zijn ook gemeenten die dit niet toestaan omdat de nieuwe wetgeving er nog niet is.
Tot dan kan ik je ook niet helpen want de gemeente waarin jij woonachtig bent is staat het niet toe.

Gezien je niet wilt stoppen blijft alleen de optie open voor illegaal werken.
Dit laatste is niet aan te raden.
Denk er om dat als je dat doet dat je ook uit je huis gezet kan worden. Politie die een controle doet, waarschuwd gemeente, belastingdienst en woningstichting en dan heb je veel grotere problemen.

JE kan misschien langs gaan bij de gemeente en een gesprek aanvragen en vermelden dat er in Nederland ook gemeenten zijn die het wel toestaan.

Wil je dat je hulp krijgt bij dit gesprek met de gemeente, stuur dan een email naar info@sexclubmanagement.nl
Laat  je telefoonnummer achter zodat ik als ik terug ben uit het buitenland ik je kan bellen.

Met vriendelijke groet


 
Reactie vraagsteller:
Dank u wel voor uw snelle reactie, ik heb mede dankzij uw woorden ingezien dat de voordelen niet opwegen tegen de nadelen. Ik ga dit niet voortzetten. Heb teveel te verliezen. Fijn dat u de moeite neemt om meiden in dit werk te informeren , BVD
 
Antwoord Beheerder:

Beste,


als je ooit hulp nodig hebt kan je altijd even bellen of mailen via mijn website www.sexclubmanagement.nl kan je mij vinden.

Veel succes

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Thuiswerken prostitutie eigen woning:

Vraag over huurtoeslag en eigen woning
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2011-02-23 16:55:53
Verjaring 20 of 30 jaar ????
      [Gesteld in Tuin]
2008-12-01 20:19:05
Hoe zit het fiscus omtrent de verhuur van huis
      [Gesteld in Vastgoed]
2009-01-16 18:37:03
Aftrek hypo.rente als sprake is van 50% eigendo
      [Gesteld in Belastingen-Friesland]
2010-11-24 16:58:38
expartner met nwe vriendin in mijn koophuis wonen?
      [Gesteld in Familierecht]
2011-10-18 14:19:06

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+