Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Kitten van 7 maanden mauwt veel en hard!

[Gesteld op: 06-10-2014]

Toelichting:
Hallo,

Onze kitten Noa mauwt de laatste twee maanden veel en hard. In het begin liep ze mij steeds achterna en waar ik was was zij ook, ze mauwde toen nog niet. Op een gegeven moment als ik weg ging hoorde ik haar hard mauwen. Als ze in een kamer loopt waar ik niet ben gaat ze mauwen, ook als ze buiten in de tuin loopt. Ze mauwt niet als ze eten wil ofzo....Zou dit een vorm van verlatingsangst zijn?? Ik hoor graag wat ik haar aan bachblosems kan geven. Ohja, onrustig is ze ook wel, het lijkt soms of ze eigenlijk niet weet wat ze wil...
Antwoord:

Goedendag,


Het is mogelijk dat Noa aan verlatingsangst lijdt. Het kan zo zijn dat ze net als een baby met sprongetjes opgroeit, dwz iedere keer is er een kleine terugval voor er een grote sprong vooruit gemaakt wordt in de ontwikkeling. U kunt haar hiervoor de remedie Chicory geven, tesamen met Walnut om haar te helpen naar een ander stadium te gaan : die van een onafhankelijke kat.


Incidenteel is het ook mogelijk dat er diepere oorzaken een rol spelen, of "slechte energie", maar op dit moment zie ik daar nog niet echt grote aanwijzingen voor. Mocht het mauwen aanhouden en verergeren, dan zou u een communicatie kunnen overwegen met Noa.


Vergeet niet dat dieren gevoelig zijn, en vaak reageren op stemmingswisselingen van diegenen waarmee zij samenwonen. Kijk dus ook of u zelf de laatste maanden stress ervaren hebt die zij opgepikt kan hebben.


Succes, en mocht het nodig zijn, vraag dan gerust nadere toelichting.


Elisabeth Bazile

 
Reactie vraagsteller:
Hoi Elisabeth,

Bedankt voor je antwoord. Ik zal vandaag de walnut en chicory aanschaffen. Ik zit alleen met een vraagje....ik heb drie katten die allemaal uit hetzelfde drinkbakje drinken, kan ik daar de druppels gewoon indoen? Ook al hebben mijn andere katten ze niet nodig? Hoeveel moet ik druppelen?
Over stemmingen in huis gesproken.....mijn zoontjes hebben wel altijd ruzie en schreeuwen veel, dus dat is natuurlijk ook niet bevorderlijk......
 
Antwoord Beheerder:

Goedendag,


Als u deze link volgt dan komt u op de site van de Nederlandse Bach producent,http://www.bachrescue.nl/con_dieren.asp,  en op een folder waarin precies aangegeven staat hoe u de druppels het beste kunt toedienen. Mijn voorkeur ghaat uit naar het maken van een gebruikersflesje, in veel gevallen is dat voldoende om effect te bereiken en veel voordeliger... Kies datgene wat u het beste en gemakkelijkste lijkt, want de bedoeling is om de behandeling enkele weken vol te houden zonder dat eea meer stress oplevert !


U kunt inderdaad de druppels in het waterbakje doen waar iedereen uit drinkt, de overige katten zullen er zeker ook hun voordeel mee kunnen doen en het kan geen kwaad.


De remedie Walnut geeft ook een zekere mate van beschermen tegen die negatieve energie door het geschreeuw en de ruzie. Dieren pikken heel veel stemmingen op van hun verzorgers en huisgenoten en het is niet ongebruikelijk om voor meerdere mensen en dieren tegelijk een bachbloesembehandeling te adviseren, zodat de interactie tussen elke bewoner in huis verbetert en de algemene stemming dientengevolge ook. U zou dus kunnen overwegen om voor uw zoontjes ook eens naar Bachbloesems te kijken. Hoewel ik de rubriek Bachbloesems vooor mensen niet meer beheer (tijdgebrek en ik richt me nu volledig op dieren) kan ik eventueel daar ook in adviseren. In dat geval zou ik in de titel van uw vraag iets vermelden als "mijn kinderen beinvloeden mijn kat" oid zodat het duidelijk is dat er een realatie met dieren is.


Ik wens u veel succes met de behandeling. Slat deze niet goed aan, of zijn er andere zaken niet helemaal duidelijk, kom er dan gerust nog weer op terug. meestal gaat het vlot, soms duurt het langer en heel soms liggen de zaken ingewikkeld... In ieder geval minstens 6 weken de druppels geven alvorens af te bouwen, indien het probleem verbeterd is of verdwenen.


EB

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Kitten van 7 maanden mauwt veel en hard!:

waneer heb ik recht op ww-uitkering in belgie
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Belgie]
2007-10-07 12:04:46
risico's bilvergroting
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2008-02-28 19:39:51
Kan contract veranderd worden? (Arts-assistent)
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2009-05-31 00:56:57
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Eenmanszaak en uitkering
      [Gesteld in UWV Uitkeringen]
2014-01-26 13:21:48

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+