Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Huwelijk
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Huwelijk en krijg online een antwoord van de specialist in Huwelijk

Zelf een vraag over Huwelijk? Klik hier.
Meer vragen over Huwelijk.

Beheerder worden?

De rubriek Huwelijk heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Huwelijk Klik hier.

RSS over HuwelijkVragen over Huwelijk via RSS. Klik hier.
RSS over Huwelijk op jouw website?Vragen over Huwelijk op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over HuwelijkVragen over Huwelijk via E-mail. Klik hier.

Hoe kan ik deze relatie nog redden?

[Gesteld op: 14-05-2008]

Toelichting:
Mijn vriendin en ik zijn al ruim 20 jaar samen. Samen hebben we 3 kinderen van 8 tot 12 jaar.
We hebben de laatste jaren veel tegenslagen gehad en ik ben 2 jaar geleden in een enorme depressie geraakt. Volgepropt met medicijnen heb ik onze relatie meer kwaad dan goed gedaan, juist ook toen mijn vriendin mij nodig had.

Eind vorig jaar werd het duidelijk dat mijn vriendin heel erg aan haarzelf is gaan werken en op haar werk een enorme carriŔre op ging bouwen, ze kreeg een verantwoordelijke functie en is soms 60 uur per week aan het werk. Daarbij is ze heel veel gaan sporten en ik moet zeggen, het gaat enorm goed met haar. Ik ben ook heel erg trots op haar, hoe ze dit aangepakt heeft. een echte doorzetter.

Echter, nu ik van alle medicijnen af ben en mijn psyg. vaarwel heb gezegd keek ik zelf terug op een enorme puinhoop die ik achterliet. Ik had alles laten versloffen. Onz relatie, onze kinderen hebben mij ook lang moeten missen.
Het moment dat ik dit besefte was voor mij ook het bewijs dat ik er weer bovenop was. We gingen weer leuke dingen doen, ik had weer lol met de kinderen, kozen een leuke nieuwe school uit voor de oudste voor volgend jaar.

Ik ben zelf sinds kort zelfs een dag in de week minder gaan werken om zo thuis wat meer te kunnen helpen, zodat niet al het huishoudwerk in het weekend gedaan hoeft te worden, mijn vriendin heeft hier door de week ook geen tijd meer voor.
Het leven lachte mij weer toe.

En toen ging het mis, mijn vriendin wil nu zonder mij verder.
De reden is dat ze niets meer voor mij voelt, en dat ze niet meer in de situatie wil komen van afgelopen jaren. Daar sta je dan met je gezinnetje. Ik heb heel wat afgepraat, gesmeekt om mij (en ons gezin) een kans te geven, het ging juist weer zo goed. Maar ze heeft haar beslissing al lang geleden gemaakt (waarschijnlijk in de tijd van haar carriŔre boost)

Wat gaat er nu ineens verkeerd, wat doe ik fout? Ruzie is er niet, hebben we ook nooit echt gehad.
Wel heb ik onze relatie altijd maar voor lief genomen, hij was er, het ging altijd goed. Achteraf had ik er meer tijd aan moeten besteden, maar dat is altijd achteraf......

Ze wil wel, totdat ze een huisje gevonden heeft, gewoon als gezin verder. Daarna gaat ze met de 2 jongeste kinderen verder, de oudste heeft aangegeven bij mij te willen blijven.

Ik wil alles geven om mijn relatie te redden, ik hou gewoon te veel van haar. Ik kan me ook geen leven voorstellen zonder haar.

Wat nu????
Antwoord:

Hallo,

De grootste tegen slag komt er nu aan... uit je verhaal maakte ik al meteen op dat jou vriendin door gegroeit is en dat jij enorm onderuit gekeldert bent.... nou kon en kan jij hier misschien niets aan doen.  Maar je vriendin is of heeft andere intressens gekregen of geintresseert geraakt in andere dingen.

Je zult haar angsten moeten begrijpen, dat wat in gang is gezet kan vaak niet meer gestopt worden.   Ze heeft zich verstopt in haar werk  maar als zij niet uitkijk wordt dit ook haar dood.... zij moet rust vinden in haar zelf.    Jij probeert nu alles uit de kast te trekken om het weer goed te maken.... maar spaar je de moeite, want mijn gevoel zegt dat er veel meer aan de hand is.... maar dat ze moe van jou is ... is zeker.

En dan vraag je je af wat jij fout deed .... niets .... deed je maar eens wat fout ..... door jou perfectheid.... is veel fout gegaan.  Alles moest naar en om jou draaien.... en dit was en is heel zwaar voor jou vriendin geweest.... daarom verstopte zij zich in haar werk.....  Beaste man gun haar tijd, en vooral jezelf want je wankelt nog  bekijk mijn website even   www.stresstherapeut.nl   en misschien dat je mijn hulp nodig hebt....  Maar bereid je voor om met de oudste voorlopig verder te moeten.... heb geduuld en werk aan jezelf..... dan is er nog hoop.

Sterkte........

André.....

 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Huwelijk:
Bruidsmode


Gerelateerde vragen aan Hoe kan ik deze relatie nog redden?:

wat doe ik met mijn relatie? ik wordt er depri van
      [Gesteld in Psychologie]
2009-06-09 19:53:38
Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
Gaan we het redden ondanks bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-04 19:37:54
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55
nieuwe relatie met jonge kinderen.
      [Gesteld in NLP]
2013-02-13 16:26:09

Gemiddelde score Huwelijk: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+