Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeel & Organisatie » Personeel & Organisatie-Zeeland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Personeel & Organisatie-Zeeland en krijg online een antwoord van de specialist in Personeel & Organisatie-Zeeland

Zelf een vraag over Personeel & Organisatie-Zeeland? Klik hier.
Meer vragen over Personeel & Organisatie-Zeeland.

Beheerder worden?

De rubriek Personeel & Organisatie-Zeeland heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Personeel & Organisatie-Zeeland Klik hier.

RSS over Personeel & Organisatie-ZeelandVragen over Personeel & Organisatie-Zeeland via RSS. Klik hier.
RSS over Personeel & Organisatie-Zeeland op jouw website?Vragen over Personeel & Organisatie-Zeeland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Personeel & Organisatie-ZeelandVragen over Personeel & Organisatie-Zeeland via E-mail. Klik hier.

Loopbaan sabotage, na arbeidsconflict.

[Gesteld op: 23-09-2014]

Toelichting:
Tijdens een NAAR arbeidsconflict (valse beschuldiging) in de steek gelaten door twee Abvakabo consulenten. De ene zegt dit win je niet en vervolgens weigerde deze een jurist. De tweede Abvakabo consulent verdwijnt na een eerste contact, dus niet meer te bereiken. Uiteindelijk na een jaar herhaaldelijk contact zoekend eindelijk een juridisch adviseur, heeft zeer veel moeite gekost contact te krijgen zowel telefonisch als schriftelijk, deze liet het afweten terwijl ik deze beslist nodig had (B.v, Gesprek met directeur waarin ik te horen kreeg niet te mogen spreken over dit conflict en er werd letterlijk gezegd dat als ik zou spreken ik hun een slechte naam zou bezorgen, mocht dus niet de waarheid vertellen). Na een pittige briefwisseling kreeg ik een jurist die vervolgens een klacht behandelde en daarna op deze manier deze zaak afhandelde. Schandelijk, we hebben nooit een klacht ingediend. Kortom we zitten vast en weten niet hoe nu te handelen. Wij ondervinden na twee en half jaar nog steeds negatieve gevolgen van de Abvakabo en de werkgever. Hoe kunnen we deze nare situatie positief doorbreken.
Met vriendelijke groet
Tjalle van der Wal

P.s, Goede mensen hebben geen wetten nodig om verantwoordelijk te handelen, terwijl slechte mensen de wetten weten te omzeilen. Bovenstaande mensen behoren tot de slechte mensen.
Antwoord:

Beste vragensteller, in deze kan ik u geen antwoord geven. Uit het verhaal haal ik dat het een vrij gecompliceerde zaak is waar een aantal consulenten zich al op stuk hebben gebeten.


Ik zou in deze adviseren om de consulenten van de abvakabo te laten voor wat het is, deze hebben de zaak mogelijk al meer fout gedaan dan goed. Went je in plaats daar van naar een arbeidsrecht advocaat die je begeleid in deze en mogelijk nog een advocaat om te onderzoeken of je nog iets bij Abvokabo kan verhalen.


Eventueel zou je contact op kunnen nemen met ons zodat wij de zaak even helemaal door krijgen en een totaal pakket aan kunnen bieden om jou zo snel mogelijk over deze ervaring heen te tillen. Dus niet alleen met een blik naar het verleden maar ook naar de toekomst.


Wout van den Berg


www.allesomtrentpersoneel.nl

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Loopbaan sabotage, na arbeidsconflict. :

Waarom loopbaanplanning?
      [Gesteld in Loopbaanplanning]
2007-01-16 10:46:41
Conflict collega - chef
      [Gesteld in Conflictbemiddeling]
2007-03-15 19:57:27
recht op privacy zieke werknmr met arbeidsconflict
      [Gesteld in Arbeidsrecht]
2007-03-27 23:29:14
Theoretische cursus loopbaanadvies
      [Gesteld in Beroepskeuze]
2009-10-09 21:15:04
Welke vervolg opleiding moet ik doen?
      [Gesteld in Beroepskeuze]
2010-02-10 17:26:04

Gemiddelde score Personeel & Organisatie-Zeeland: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+