Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Geestelijke Gezondheid
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geestelijke Gezondheid en krijg online een antwoord van de specialist in Geestelijke Gezondheid

Zelf een vraag over Geestelijke Gezondheid? Klik hier.
Meer vragen over Geestelijke Gezondheid.
De huidige beheerder van de rubriek Geestelijke Gezondheid:
Naam: Jan Duits
Bedrijf: ReŰel
Reactiesnelheid: 38 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Jan Duits vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Geestelijke GezondheidVragen over Geestelijke Gezondheid via RSS. Klik hier.
RSS over Geestelijke Gezondheid op jouw website?Vragen over Geestelijke Gezondheid op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Geestelijke GezondheidVragen over Geestelijke Gezondheid via E-mail. Klik hier.

wat moet ik doen??????????????

[Gesteld op: 07-09-2014]

Toelichting:
Geachte :Ik ben een vrouw ,ik ben 48 jaar ,ik leef van een uitkering ,Ik heb last van een depressie en mijn conditie wordt elke dag verslechtert ,ik ben in mijn jeugd seksuele , geestelijk mishandeld door mijn ouders.vorig jaar ging het zo slecht met mij ,en ik ben door mijn huisarts naar de ggz gestuurd ,na een jaar vol met belofte heb geen een goed behandeling geen medicijn ,helemaal niks, niks , niks ,en mijn huisarts deed ook niks ook alleen maar valse belofte .ik heb al paar keer geprobeerd zelfmoord te plegen, maar dat was mislukt,ik kan nu niet normaal naar buiten ,boodschappen gaat niet makkelijk want ik absoluut niet tegen drukte kan,voel ik gelijk erg benauwd ,en soms verlies mijn zelfcontrole en ga ik schreeuwen en huilen.Ik ben gewoon alles zat ,ik kan ook niet tegen alle geluiden ,bv irriteert mij heel erg als mensen tegen elkaar praten en ik hoor dat .
en nu weet ik niet wat moet ik doen ,ik heb geen vertrouwen in iemand, ik ben niet meer in behandeling bij GGZ want ze doen toch niks . maar ik kan niet zo verder gaan het is erg moeilijk voor mij om zo verder te gaan ,kunt u mij een nuttig advies geven wat moet ik doen???????????????
Ik heb echt hulp nodig 'alstublieft .
Alvast bedankt
Met vriendelijke groet
Antwoord:

Dag mevrouw, ik kan me uw boosheid en teleurstelling heel goed voorstellen. Dit is natuurlijk niet de manier van goede hulpverlening.  Mag ik vragen wat er in dat jaar bij de GGZ is gebeurd? Heeft het u helemaal niets opgeleverd. was er niemand die enig brgip voor uw pijn had en naar uw verhaal kon luisteren vanuit medemenselijkheid, want dat lijkt me het eerst belangrijke voor u, begrip- en respectvol contact.


Hoe is uw situatie verder? Woont u alleen? Familie, vrienden, kennissen, activteiten?


Heeft u eerder hulp gehad?


Heeft u bij de GGZ-instelling een klacht in gediend, of een vertrouwenspersoon gesproken? U heeft recht op goede hulp. Ik weet, soms gaat het in de GGZ niet goed. Welke GGZ-instelling is het?


Misschien kan ik met u mee kijken en denken wat u verder zou kunnen doen?


Vriendelijke groet,


Jan


 

 
Reactie vraagsteller:
beste meneer jan :
Allereerste heel erg bedankt voor uw snelle antwoord op mijn vraag ,er is niks gebeurd bij de GGz in dat jaar alleen maar paar keer bij mij thuis op bezoek geweest want ik ga niet makkelijk naar buiten ,ieder bezoek was een half uurtje ,en ieder keer hoorde ik het zelfde (ik ga overleggen met mijn collega) of als ik zeg ik heb medicijn nodig om wat rustiger te worden krijg ik te horen ik ga overleggen en laat ik je weten, en hoor ik daar na niks ,ik ben toen zelf drugs gaan gebruiken om wat rustiger te worden en dat heb ik toen verteld aan de huisarts en de GGZ ,ik ben een borderline patient en toen was ik heel heftig aan het zelf snijden dat ik moest paar keer bloedtransfusie krijgen, en nee was niemand die enig begrip voor mij pijn had en naar mijn verhaal kon luisteren ,hellemaal niemand.
ja ik Woon alleen ,ik heb hellemaal niemand (mijn moeder woont ook hier maar ik heb geen contact met haar omdat zij dat niet wilde ook mijn dochter ik heb haar altijd geholpen en gesteund met alles en nu wil zij ook geen contact meer met mij )ook ik heb geen vrienden, kennissen, activiteiten, want ik heb geen vertrouwen in mensen ,ik ben zo wel teleurgesteld en in de steek gelaten door iedereen .
nee ik heb nooit een hulp gehad .
ik heb geen klacht in gediend want ik heb geen vertrouwen in mensen ,en het was GGZ leiden -rivierduinen .
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groet

 
Antwoord Beheerder:

Hallo mevrouw, excuses voor de ver;late reactie, maar ik heb even nagedacht over uw probleemsituatie. Ik vind het zeer jammer dat u geen vertrouwen meer heeft in mensen, zeker omdat de GGZ veel steken heeft laten vallen. Ik heb intussen even gekeken naar op de site van de clientenraden. Zie dat er wel mogelijkheden zijn om uw klachten te noemen. Heeft u er zelf al eens op gekeken. Ik zou het jammer vinden als u hete rbij laat ziotten, anderzijds begrijp ik ook wel uw teleurstelling, nu u hebt laten merken hoe moeilijk u het heeft en er eigenlijk niets is gebeurd dat u heeft geholpen.


Dit is de link voorzover nog niet gezien, laat maar weten of ik nog mee kan denken of iets anders akn doen? http://clientenraden-rivierduinen.nl/


Groet Jan

Beantwoord door:
Jan Duits
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Geestelijke Gezondheid:
Counselling
Hoogsensitief Persoon
Hulpverlening
Kind & Jongeren
Psychiatrie
Psychologie
Psychotherapie
Stoornissen
Trauma
Gemiddelde score Geestelijke Gezondheid: 9.3 (120x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+