Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Eigenaar privéhuis gooit mijn privé geg. op straat

[Gesteld op: 16-08-2014]

Toelichting:
Beste Karel,

Hopelijk kan je mij ergens bij helpen...

De eigenaren van het privéhuis waar ik een aantal jaar met plezier heb gewerkt gooien nu na mijn vertrek een maand of 4 geleden mijn privé gegevens op straat.

Toen ik na bijna 3 jaar bij dit huis gewerkt te hebben besloot om voor mezelf te willen gaan werken hoorde ik en las ik in een whatsapp berichtje van een vriendin uit het vak dat deze eigenaren ineens mijn privé gegevens aan derden doorgaven ?!?

Ze gaven mijn echte naam door EN de voor en achternaam van mijn vriend. De website die ik heb om mijzelf te promoten en waar niets herkenbaars van mijzelf op staat werd ineens gelinkt naar mij prive. Dit is onmogelijk aangezien ik privé heel anders heet dan mijn werknaam en niemand wist van de website af tot vlak na mijn vertrek bij dit privéhuis alleen de eigenaren wisten hiervan.

Zelf heb ik jarenlang mijn mond gehouden, niets verteld tegen vrienden of familie. Niemand wist mijn echte naam. Dat ze nu mijn gegevens doorgeven maar ook die van mijn vriend (hij heeft 2 kinderen die niets weten) dat vind ik nog het ergst. Stel dat dit via via nu bij zijn kinderen terecht komt, of zijn ex-partner waar ze bij wonen. Of bij mijn ouders die zich alleen maar zorgen zouden gaan maken.

Wat kan ik hieraan doen ?
Ze mogen dit toch niet zomaar doen ?

Ik heb hen niets aangedaan.... ben gewoon na een lange en zeer vruchtbare tijd voor hen vertrokken omdat ik graag ergens anders voor mezelf wilde gaan werken.

Ik bracht voor hen veel geld binnen daar... daar balen ze misschien van dat dat nu weg valt maar om dan mijn privé gegevens aan derden door te geven dat gaat toch wel heel ver...

Ik heb afscheid van hen genomen maar schijnbaar kunnen zij geen afscheid nemen van mij. Wrok over mijn vertrek en laster en smaad via privégegevens van mijzelf en mijn partner aan derden geven.

Wat kan ik hieraan doen ?

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite, ik wacht uw reactie af.
Antwoord:

Beste,


Dit kan iedereen die werkt in deze branche overkomen, die voor zichzelf gaat beginnen. JE geeft aan dat je het daar goed had maar je wilde voor jezelf werken.
Waarschijnlijk om het deel wat de exploitant verdient voor je zelf te houden.
Vergeet dan niet dat diegene ook de belasting moet betalen en de reclame kosten. Een exploitant maakt veel kosten. Terrwijl de dames die thuiswerken over het algemeen niet veel opgeven bij de belastingdienst en dat steekt de meeste exploitanten.

Het draait dan ook om het correct zijn en je afspraken nakomen.
Of een dame wel of niet correct werkt blijkt altijd aan het einde van de rit.
Hieronder geef ik een voorbeeld.

Je geeft zelf al aan dat het huis minder inkomsten krijgt omdat jij weg bent gegaan.
Dit houdt ook in dat je waarschijnlijk je vaste klanten hebt meegenomen.
Het huis heeft jarenlang voor jou ook geadverteerr om ook voor jou extra klanten te krijgen.

Waarschijnlijk heb je al voorafgaand dat je wilde stoppen een bedrijfstelefoon genomen waarop klanten jou kunnen bellen voor afspraken omdat je voor jezelf wilt gaan werken. Hierdoor ben jij gegarandeerd dat als je voor jezelf gaat werken je wel enkele vaste klanten hebt want anders val je in een financieel gat.
Als dit het geval is kan je misschien iets makkelijker verplaatsen in de gedachte waarom de exploitant zo reageert. Wat nog niet goed te praten is.

Je kan aangifte doen bij de politie maar dan moet je wel bewijs hebben dat het zo is zoals je zegt. Je moet dus met bewijzen komen dat zij dit ook doen.
Dus waar en aan wie geven zij jou gegevens door.

Je schrijft dat ze jou gegevens doorgeven.
De enige waar deze gegevens naar toe mogen gaan is de overheid als die er om vragen of als je zonder vergunning voor jezelf begint, Prive ontvangst is nu nog verboden, dus illegaal. M.a.w. een exploitant heeft een verplichting naar de overheid, betaald belasting en de vergunning kosten terwijl diegene ziet dat de dames illegaal gaan werken. Wel is het zo dat sommige gemeenten het al wel toestaan dat er in hun gemeente  wel prive ontvangst wordt gedoogd.
En dan spreek je weer over een heel ander verhaal.

Als prive ontvangs verboden is kan ik begrijpen dat de exploitant jou gegevens en website heeft doorgegeven aan diverse overheidsinstellingen, die dan gaan controleren of er iets illegaals gebeurt.

Maar gezien prive ontvangst ook nog niet in alle plaatsen legaal is kan het zo zijn dat de gemeente of politie, advertentiesites als kinky en sexjobs controleren en dan zelfstandig gaan bellen, bij je langs komen enzovoort. Als jij dan vertelt dat je ontvangt en waar en als dit in het zelfde huis is als waar je woont (samen met jou vriend) dan is het niet meer dan normaal dat de politie of gemeente alles na kunnen kijken.

Hierdoor kan het gebeuren dat jij denkt dat het van uit het privehuis komt terwijl het zo kan zijn dat de gemeente haar controlerende taken heeft uitgevoerd op eigen initiatief. 

Op dit moment krijg ik iedere week wel een dame die voor haar zelf werkt en die dit soort problemen meemaakt, tot huisuitzetting door de woningbouw aan toe.

Gezien de bewijslast moeilijk te vergaren is moet je gaan nadenken of het voorbeeld wat ik geef op jou van toepassing is. Want je schrijft niet aan wie het privehuis jou gegevens heeft doorgegeven. Vandaar dat ik een veronderstelling heb dat het de overheid is. En die kunnen jou geheel nalopen, ook de website die jij zelf hebt en via de telefoonnummer waarmee je adverteert.


Hoop dat het een beetje duidelijk is als je vervolg stappen wilt nemen om hiertegen iets te doen


m.vr.grt

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Eigenaar privéhuis gooit mijn privé geg. op straat:

over baardagaam
      [Gesteld in Reptielen & Amfibieën]
2009-10-05 11:27:48
Laten vervallen recht van overpad
      [Gesteld in Recht-Noord Brabant]
2008-03-16 21:30:19
Verjaring 20 of 30 jaar ????
      [Gesteld in Tuin]
2008-12-01 20:19:05
Diplomaat
      [Gesteld in Kolonisten van Catan]
2016-08-26 17:09:59
mag vzhuis mijn flatgebouw als passage gebruiken?
      [Gesteld in Advocaten-Zuid Holland]
2008-02-23 14:26:03

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+